NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Στο τέλος αφου αποβληθείτε όλοι και μεινω μονο εγω και ο Μπλιζ θα τον αποβάλω λόγω "Μ" και θα μεινω μονος μου να βαζω καρρα ολη μερα ![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![]()
![]()
![]()
![]()
είπα να κάνω κι' εγώ μια πλάκα όπως οι υπόλοιποι...
ιδού!![]()
Πεστα ρε Jimi! Εγώ ήμουν ησυχουλης...και από τότε που είμαι εδώ μέσα με όλους τους πηδηκουλες...αναθεώρησα τακτική...Μπαρδον τους πουτσαραδες τους βρήκαμε εδώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είπα να κάνω κι' εγώ μια πλάκα όπως οι υπόλοιποι...
ιδού!![]()
αποβαλεσαι κι εσυΠεστα ρε Jimi! Εγώ ήμουν ησυχουλης...και από τότε που είμαι εδώ μέσα με όλους τους πηδηκουλες...αναθεώρησα τακτική...
άσχετο
σου έστειλα μνμ![]()
Στο τέλος αφου αποβληθείτε όλοι και μεινω μονο εγω και ο Μπλιζ θα τον αποβάλω λόγω "Μ" και θα μεινω μονος μου να βαζω καρρα ολη μερα![]()
Μη μασάς θειο
Θα σβήσεις την τιμωρία σου με γομολάστιχα![]()
ο Σταμάτης ειναι μαλαμα![]()
Καρρα και Γονίδη![]()
![]()
Ενίσταμαι... Κι εμένα μου αρέσει ο Καρράς... Δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω!!!!!!Στο τέλος αφου αποβληθείτε όλοι και μεινω μονο εγω και ο Μπλιζ θα τον αποβάλω λόγω "Μ" και θα μεινω μονος μου να βαζω καρρα ολη μερα![]()
Πεστα ρε Jimi! Εγώ ήμουν ησυχουλης...και από τότε που είμαι εδώ μέσα με όλους τους πηδηκουλες...αναθεώρησα τακτική...
οποιος ακουει καρρα μενειΕνίσταμαι... Κι εμένα μου αρέσει ο Καρράς... Δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω!!!!!!
Ενίσταμαι... Κι εμένα μου αρέσει ο Καρράς... Δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω!!!!!!
Τραβάτε με κι ας κλαίω![]()
![]()
Είμαστε στο νήμα της αλήθειας![]()
Ένας ήσυχος άνθρωπος όπως ο borbi και τον ξεμυαλισατε...
Ένας νοικοκύρης που τον οδηγήσατε στον δρόμο της αμαρτίας... και της κολάσεως... και της ευχαρίστησης βεβαίως βεβαίως... :S
αυτός αποβληθηκε λογω "Μ"ουνομεληςυπολογίζετε χωρίς την Μονομελή...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαστε στο νήμα της αλήθειας![]()
Ένας ήσυχος άνθρωπος όπως ο borbi και τον ξεμυαλισατε...
Ένας νοικοκύρης που τον οδηγήσατε στον δρόμο της αμαρτίας... και της κολάσεως... και της ευχαρίστησης βεβαίως βεβαίως... :S
η 5 η 7 ροντ...τα ζυγα ειναι γρουσουζιαΠου πήγε ο κόσμος
πήγα να πάρω κάνα καλαμάκι (μόνο 6) γιατί μου ανοίξατε την όρεξη
και εξαφανίστηκαν όλοι :S