iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Hello my friend, i'm fine, thank youΓεια σου Λιακο... How do you do???
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Hello my friend, i'm fine, thank youΓεια σου Λιακο... How do you do???
Και πώς πηγαίνει τουαλέτα;Συνέχεια όρθιο του είναι!
πρεπει να πει και 18 φορες σοφον το σαφες και 5 αγλαισμα για να γινει κατι φιδι θειο
Μην δινεις σημασια φιλε μου μαλλον φοβουνται..Εχουμε ενα γνωμικο εδω που λεει γερου ψωλη πρινου ριζα..μια χαρα φιλε μου, απλα δε μου σηκώνεται και οι αχρηστοι εδω μεσα με κοροιδευουν
άσε το διπυτο σε μενα που ειμαι και 162 κιλαΚαλαμάκια τρώω Κύριε (καμιά 10αριά)
+ μπύρα πράσινη κατά προτίμηση, δεν αλλάζω το μενού![]()
ιδού....
Όταν σηκωθεί είπα, δεν είπα κάθε πότε γίνεται αυτό, μπορεί μία στο τόσο μπορεί και κάθε τόσο ;)
Ε, τώρα μην τα θέλεις και όλα έτοιμα. Βάλε λίγο το μυαλό σου...Και πώς πηγαίνει τουαλέτα;![]()
σε γαμησε ο θειος τωρα τζιμ...και θα παρει και τον μπαμπινιωτη να παιρνει ματι...Είχα μια συμμαθήτρια Αγλαΐα στο δημοτικό μετράει![]()
πλάτος.........μαλλια αγγέλουΕξαρτάται. Ομιλείτε περί μήκους ή περί πλάτους; Χαχαχα...
μόνο ελληνικές πλέον, έχουμε εκπληκτικές μπύρες.
η πράσινη μου φαίνεται πολύ λίγη πια... (το λέω κομψά!)
Συνέχεια όρθιο του είναι!
Και πώς πηγαίνει τουαλέτα;![]()
φιδιΑαααχαααααααα
Λάθος Κύριε αυτή είναι τεχνική των ShaolinΟ κωλο-γερος τον έχει μυήσει στις τέχνες της Άπω Ανατολής, κάνει γιόγκα και συγκρατεί τη λίμπιντο εντός του σλιπ![]()
![]()
![]()
Κάπως έτσι...αν καταλαβαίνω σωστά, θα πρέπει να κάνουν ρύθμιση της κυκλοφορίας...
![]()
πότε θα ερθεις? Με το βάζελο? να ξέρω να κρυφτώ![]()
γερου παλουκιά πρινου ριζα.Μην δινεις σημασια φιλε μου μαλλον φοβουνται..Εχουμε ενα γνωμικο εδω που λεει γερου ψωλη πρινου ριζα..
Δεν υπάρχει πια μυαλό, μας το πήραν οι γυναίκεςΕ, τώρα μην τα θέλεις και όλα έτοιμα. Βάλε λίγο το μυαλό σου...
μόνο ελληνικές πλέον, έχουμε εκπληκτικές μπύρες.
η πράσινη μου φαίνεται πολύ λίγη πια... (το λέω κομψά!)