Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.104
- Πόντοι
- 28.246
Εδώ τον άλλον το είπε Μπισκοτάκι,καλα εσενα θα σε λεμε πακοτινι![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εδώ τον άλλον το είπε Μπισκοτάκι,καλα εσενα θα σε λεμε πακοτινι![]()
Βγάζουμε νέα ονόματα...Γεια και χαρα μικροτσουτσουνη παρεα τι κανετε?
ααα Ζεμπουδιον ποιον βαφτιζουμε?Βγάζουμε νέα ονόματα...
επιβεβαιωνω...ο νικολας ειχε τρυπηση μια πανα στο μητερα οταν γενηθηκε....8 ποντους ειχε τοτε 8 και τωρα....Νικόλα ασε τις βλακείες και πες μας πως τυλιγεις το ανακόντα και δεν τρύπας σώβρακα όταν καυλωνεις...
εγώ θα κρατάω το δίπυτο, τα άλλα δικά σουνικολα πληροφοριες λενε οτι η ερι εδωσε ραντεβου στον ροντ 5 η ωρα σαβατο το λιανοκλαδι....
ο ο ροντ για να τον γνωρισει η ερι θα πρεπει να εχει διπυτο με χωρις τζατζικι και κρεμυδι και μια πατατες στο χερι....
παμε ρε να βοηθησουμε ?
έχω να καβλώσω απο το 1966 παιδί μουΝικόλα ασε τις βλακείες και πες μας πως τυλιγεις το ανακόντα και δεν τρύπας σώβρακα όταν καυλωνεις...
Πάνω που πάει να σου δοθεί αφεση, τα έκανες πάλι σκατά...![]()
καλα κυιε κασλοπερασακη απο το σωστο μερος της ΚρητηςΓεια και χαρα μικροτσουτσουνη παρεα τι κανετε?
Καλώς τονΓεια και χαρα μικροτσουτσουνη παρεα τι κανετε?
να παιρνεις αυτα τα ανοιχτα που μας δινανε στο στρτο...τα αλεξικεραυνα, τα φαρδια...εισαι και προικισμενος εσυ....
Γεια σου φιλε Νικ τι κανεις?καλα κυιε κασλοπερασακη απο το σωστο μερος της Κρητης![]()
να τον λες θειοΤι άφεση... Αρκιδια... ο νηματοθετης αγνοεί τα ποστ μου... είμαι εν δύναμη ξένο σώμα εις το νήμα... :-
Στα 4 ποστ απαντάει στο ένα...
Πρέπει να αρχίσω να ψάχνω άλλο νήμα...
Φευ
επιβεβαιωνω...ο νικολας ειχε τρυπηση μια πανα στο μητερα οταν γενηθηκε....8 ποντους ειχε τοτε 8 και τωρα....
Γεια και χαρα μικροτσουτσουνη παρεα τι κανετε?
Εδώ είσαι και του λόγου σου;Καλώς τον![]()
Ο κωλο-γερος τον έχει μυήσει στις τέχνες της Άπω Ανατολής, κάνει γιόγκα και συγκρατεί τη λίμπιντο εντός του σλιπΝικόλα ασε τις βλακείες και πες μας πως τυλιγεις το ανακόντα και δεν τρύπας σώβρακα όταν καυλωνεις...
κρουστικο δραπανο ειναιΦήμες τρουμπ... τα κανονικα ψωνίζω αλλά είναι μυτερός μπροστά![]()
![]()
![]()
Τι άφεση... Αρκιδια... ο νηματοθετης αγνοεί τα ποστ μου... είμαι εν δύναμη ξένο σώμα εις το νήμα... :-
Στα 4 ποστ απαντάει στο ένα...
Πρέπει να αρχίσω να ψάχνω άλλο νήμα...
Φευ
Όλος ο καλός ο κόσμος...Εδώ είσαι και του λόγου σου;
μια χαρα φιλε μου, απλα δε μου σηκώνεται και οι αχρηστοι εδω μεσα με κοροιδευουνΓεια σου φιλε Νικ τι κανεις?