You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 478K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
θα ονομασω την θεωρία σου θεωρία της αρκούδας. Έτσι θα απευθύνεται και στο ζωοφιλο κοινό του σαη μαςΕπειδή σας συμπάθησα θα σας πω την θεωρία μου
Οι γυναίκες είναι γυναίκες δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι για να είναι ευτυχισμένες.
Οι άνδρες έχουμε το πρόβλημα από τότε που σταματήσαμε να σκοτώνουμε αρκούδες έπρεπε να βρούμε μια χρησιμότητα, γι αυτό κάνουμε ένα κάρο μαλακίες.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.696
- Πόντοι
- 2.606
ρουφα το τρομπόνι παλιό καργιολα ΑχαχαχαχαχαχαΕίναι δυνατόν να βάζει άνθρωπος σκούπα ηλεκτρικη μια η ώρα το βράδυ ?
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.238
- Πόντοι
- 12.946
Δεν είναι δικιά μου τελείως την διάβασα και όπως πέρναγαν τα χρόνια συνειδητοποιήσα ότι έχει δίκιο.θα ονομασω την θεωρία σου θεωρία της αρκούδας. Έτσι θα απευθύνεται και στο ζωοφιλο κοινό του σαη μας
Το αυθεντικό είναι:
Men weren't really the enemy - they were fellow victims suffering from an outmoded masculine mystique that made them feel unnecessarily inadequate when there were no bears to kill !
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Από τον χαρουλη στον γκουσγκουνη. Μια διαδρομή γεμάτη βιβλία και ποίηση από τον μπραμπρουφα το τρομπόνι παλιό καργιολα Αχαχαχαχαχαχα
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Είναι δυνατόν να βάζει άνθρωπος σκούπα ηλεκτρικη μια η ώρα το βράδυ ?
Σκούπα ή σκουπάκι;
Μπορεί να είχε κόσμο, να ξεσκίστηκαν στα ξυροκάρπια και να τα κάνανε πουτάνα όλα... άρα σκουπάκι
Η άλλη εκδοχή, είναι απλά τρελός-η
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
αγαπητέ μου ροντρι αν είναι να σας βάζουμε αρκούδες να σκοτώσετε για να νιώθετε σημαντικοί βραστα. Είναι και είδος υπό εξαφάνισηΔεν είναι δικιά μου τελείως την διάβασα και όπως πέρναγαν τα χρόνια συνειδητοποιήσα ότι έχει δίκιο.
Το αυθεντικό είναι:
Men weren't really the enemy - they were fellow victims suffering from an outmoded masculine mystique that made them feel unnecessarily inadequate when there were no bears to kill !
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
υπάρχει και η περίπτωση η κυρία όπως λέει κ ο μπραμπ να ρουφάει κανένα τρομπονι και να έβαλε τη σκουπα για να μην ακούγεταιΣκούπα ή σκουπάκι;
Μπορεί να είχε κόσμο, να ξεσκίστηκαν στα ξυροκάρπια και να τα κάνανε πουτάνα όλα... άρα σκουπάκι
Η άλλη εκδοχή, είναι απλά τρελός-η
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.238
- Πόντοι
- 12.946
Αυτό είναι το ποίντ ότι τελειώσαν οι αρκούδες και κάτι πρέπει να κάνουμε :Sαγαπητέ μου ροντρι αν είναι να σας βάζουμε αρκούδες να σκοτώσετε για να νιώθετε σημαντικοί βραστα. Είναι και είδος υπό εξαφάνιση
συμφωνώ με το βράστα
έσκασε η κριτική, να μείνω ή θα
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.526
- Πόντοι
- 1.406
krima,tha akoygame kana kalo voggito :-υπάρχει και η περίπτωση η κυρία όπως λέει κ ο μπραμπ να ρουφάει κανένα τρομπονι και να έβαλε τη σκουπα για να μην ακούγεται
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
πάω να διαβάσω.Αυτό είναι το ποίντ ότι τελειώσαν οι αρκούδες και κάτι πρέπει να κάνουμε :S
συμφωνώ με το βράστα
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
υπάρχει και η περίπτωση η κυρία όπως λέει κ ο μπραμπ να ρουφάει κανένα τρομπονι και να έβαλε τη σκουπα για να μην ακούγεται
Ρομαντική εκδοχή, μου αρέσει
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.696
- Πόντοι
- 2.606
στον γάμο σου θα χορέψω αϊβαλιώτικο ζεϊμπέκικο αλλα επειδησε τον βλεπω να καθυστερεί λιγάκι τον προβάρω με μαγκούραΑπό τον χαρουλη στον γκουσγκουνη. Μια διαδρομή γεμάτη βιβλία και ποίηση από τον μπραμπ
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
πρόσεξε μήπως στο γάμο μου χορεύεις καρσιλαμα με το πουλί στο χέριστον γάμο σου θα χορέψω αϊβαλιώτικο ζεϊμπέκικο αλλα επειδησε τον βλεπω να καθυστερεί λιγάκι τον προβάρω με μαγκούρα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ροντι 54 κιλά δεν είναι μπαμπατσικια εκτός αν μιλάς για κατσίκαΑυτό είναι το ποίντ ότι τελειώσαν οι αρκούδες και κάτι πρέπει να κάνουμε :S
συμφωνώ με το βράστα
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.238
- Πόντοι
- 12.946
Στο 1,65 ύψος και για μένα δεν είναι αλλά πρέπει να κρατήσω τις ισορροπίες γιατί ποιος τους ακούει μετά :Sροντι 54 κιλά δεν είναι μπαμπατσικια εκτός αν μιλάς για κατσίκα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά