rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.228
- Πόντοι
- 12.946
τελικά την έκανα τηννωρίς κοιμήθηκαν ώρα να βγούμε οι γέροντες
τελικά την έκανα τηννωρίς κοιμήθηκαν ώρα να βγούμε οι γέροντες
αναμενόμενο. Εννιά στους δεκα παπουληδες την κάνουν την μλκιατελικά την έκανα την
γειά σου νεουδισιους πως είσαι τουντει
αναμενόμενο. Εννιά στους δεκα παπουληδες την κάνουν την μλκια
φαΐ και γαμησι.η απάντηση στην ερώτηση τι κάνει ευτυχισμένο έναν άνδραΚαλά είμαι, ήπια ένα μπιρόνι, έσκασα και στο φαΐ...
Έφαγα και για τον astato
φαΐ και γαμησι.η απάντηση στην ερώτηση τι κάνει ευτυχισμένο έναν άνδρα
να μας πείς όμως και τι μλκια έκανες μιας και ήρθες στο Τσάρδι μας
σοφόν το σαφές, όπως λέει ο νηματοθέτης μας
ναι βλέπω όλη την μέρα αυτό αναρωτιεστεΑπλά καθημερινά πράγματα...
Τα δύσκολα είναι όταν ρωτήσεις μια γυναίκα τι την κάνει ευτυχισμένη
υπέβαλα κριτική προς έγκριση :Sνα μας πείς όμως και τι μλκια έκανες μιας και ήρθες στο Τσάρδι μας
ναι βλέπω όλη την μέρα αυτό αναρωτιεστε
άκου να σου πω πουλάκι μου. όταν κάνεις κάτι να το κάνεις με την καρδιά σου και ναμην μετανοιωνεις. Να το φχαριστιεσαι. Δεν έδωσες κ το νεφρο σου για μεταμόσχευση μια κριτική έκανεςυπέβαλα κριτική προς έγκριση :S
άκου να σου πω πουλάκι μου. όταν κάνεις κάτι να το κάνεις με την καρδιά σου και ναμην μετανοιωνεις. Να το φχαριστιεσαι. Δεν έδωσες κ το νεφρο σου για μεταμόσχευση μια κριτική έκανες
τζάμπα σκέφτεσαι... Οι γυναίκες είμαστε ματαιοδοξα πλάσματα.Χαχαχαχαχα
Καλό ρε Έρη, δίκιο έχεις. Πάντως μας απασχολεί, όχι όλη μέρα, αλλά μας τρώει κάποιες φορές.
ε αν πυρφορισες καλά να σου κάνουν. Όμως αν σε πιεσουν πολύ έχω ραμματα για την γουνα τους... Πες μου το και θα τους φτιάξω
ναι αλλά το ευχαριστήθηκα αυτό είναι το πρόβλημα, θα με κατηγορήσουν για πυρφόρο και θα με μαστιγώσουν :S
τζάμπα σκέφτεσαι... Οι γυναίκες είμαστε ματαιοδοξα πλάσματα.
τζάμπα σκέφτεσαι... Οι γυναίκες είμαστε ματαιοδοξα πλάσματα.