NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
φοβήθηκε τον popovΆστα heets
το ρεζουμέ πόσοι γύροι/στάσεις κλπ
φοβήθηκε τον popovΆστα heets
το ρεζουμέ πόσοι γύροι/στάσεις κλπ
Αυτά έχουν ήδη ειπωθεί... Και έχω ήδη κατηγορηθεί...
Όλοι μας είμαστε κύριοι αγαπητέ!!! Με Κ κεφαλαίο ;)
Οπως ξέρεις Νικ των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινάσουν...τρώνε...φοβήθηκε τον popov
Σωστός!!!Στα κορίτσια αρέσει το σεις και το σας...
Αγαπητέ δεν γράφω σενάριο για την Sirina Tv..!!Ρε Μπορμπι!
Μπήκαμε να διαβάσουμε λίγο να φτιαχτούμε εμείς που δεν και μείναμε με το στο χέρι...
Γιατί το λες αυτό? Εγώ έριξα μια πηχτή εκεί που γράφει για τη Μαρινέλλα. Αν είχε και Σωτηρία Μπέλου ακόμη θα έχυναΡε Μπορμπι!
Μπήκαμε να διαβάσουμε λίγο να φτιαχτούμε εμείς που δεν και μείναμε με το στο χέρι...
Εγώ θέλω!δεν μιλάς κουφάλα ε? θα σε φτιάξω
ΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΝΕΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΡΑΣΙΔΙΟ ΣΤΟ ΒΑΙΜΠΕΡ?
Στις κριτικές μας είμαστε διανοούμενοι, στο δωμάτιο βγαίνει το κτήνος από μέσα μαςΡε Μπορμπι!
Γιατί το λες αυτό? Εγώ έριξα μια πηχτή εκεί που γράφει για τη Μαρινέλλα. Αν είχε και Σωτηρία Μπέλου ακόμη θα έχυνα
εσύ είσαι η κουφάλα που δε μιλάει και θα φτιάξωΕγώ θέλω!
Όταν γράψετε να με προτείνετε για πρωταγωνιστήΑγαπητέ δεν γράφω σενάριο για την Sirina Tv..!!
Αγαπητέ δεν γράφω σενάριο για την Sirina Tv..!!
Γιατί το λες αυτό? Εγώ έριξα μια πηχτή εκεί που γράφει για τη Μαρινέλλα. Αν είχε και Σωτηρία Μπέλου ακόμη θα έχυνα
Στις κριτικές μας είμαστε διανοούμενοι, στο δωμάτιο βγαίνει το κτήνος από μέσα μας
Για ποια από όλες λες?δεν μιλάς κουφάλα ε? θα σε φτιάξω
ΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΝΕΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΡΑΣΙΔΙΟ ΣΤΟ ΒΑΙΜΠΕΡ?