NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
αυτό είναι φυσιολογικό, αν το αφήσεις σε αφήνει, αν βαράς θές συνέχειαΕμένα με απασχολεί που θέλω πάλι να το ξέρω είμαι τελείως πεζός...
αυτό είναι φυσιολογικό, αν το αφήσεις σε αφήνει, αν βαράς θές συνέχειαΕμένα με απασχολεί που θέλω πάλι να το ξέρω είμαι τελείως πεζός...
Είστε ο Κλαρκ Κεντ;εμένα να δεις πήγα με κοπέλα που έχει προφίλ Θεσσαλονίκη ,
πότε πρόλαβα και γύρισα :S
ξέρεις τις προτιμήσεις του Καβάφη ε?
αλλαξε ποιητή καλύτερα
ΣυγχωρεμένοςNa me sygxvrate kyrie moy
Δεν φταίω εγώ...το ταχυδρομικό περιστέρι..!!!Η αλήθεια είναι πως μας έβγαλε την ψυχή...
άντε μπας και δούμε χαρά στα σκέλιαΕκεί που τσούζει...Σουζυ τσουζυ...
Να πιάσουμε Ελύτη που είναι και ερωτικός!!!Τις ξέρω γιαυτο είπα να τους συνετίσω λιγάκι μην βγούμε τίποτα με τα πολλά ποιήματα...
όχι ο Mister Spoke διακτινίστηκα από το enterprise έριξα ένα και γύρισαΕίστε ο Κλαρκ Κεντ;
έχω πάρει κάτι bake rolls και τρωω. Κράτησα ένα να τον χώσω στην τρύπα αλλά κολυμπάω τι να κάνω?
δεν κατάλαβες αγόρι μου, δεν υπάρχει κορίτσι, το πουλί μου θα χωσω στην τρυπα του bake roll αλλά ειναι μεγάλη
Σαλάμι αέρος με 0 λιπαρά... λάθος προϊόντα κουβαλάς μαζί σου ρε Νικόλα
Θα το εκτιμήσει και το κορίτσι γιατί θα το φαει και δεν θα παχύνει
Σας φαντάζομαι στο τέλος του ραντεβού να λέτε: Σκότι, διακτίνισέ με!!!!!!!όχι ο Mister Spoke διακτινίστηκα από το enterprise έριξα ένα και γύρισα
ρε σεις δευτέρα είναι ή κυριακή? μπήκα λίγο στο γκλαμουρόνημα και μπερδεύτηκα
ε τώρα μη πω καμιά κακία δλδ περιμένουν κριτική για ναρε σεις δευτέρα είναι ή κυριακή? μπήκα λίγο στο γκλαμουρόνημα και μπερδεύτηκα
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΆΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣε τώρα μη πω καμιά κακιά δλδ περιμένουν κριτική για να
που είναι ο Δάσκαλος V4 που τις παραλάμβανε από το αεροδρόμιο
δεν κατάλαβες αγόρι μου, δεν υπάρχει κορίτσι, το πουλί μου θα χωσω στην τρυπα του bake roll αλλά ειναι μεγάλη
Αν θέλεις να ανακουφίσεις το 8ποντο σου να πας σε καμμία πουτανα
Τόσα λεφτά βγάζεις από τις κούρσες όλη μερα
Αλλά αν έχεις πολλές καυλες δοκίμασε πουρακια Caprice
ναι τα ακούς και από πάνωΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΆΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ