ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
Εμείς ζούμε. Οι άλλοι επιβιώνουν ...
blizardeye, 8.10.2018
Εμείς ζούμε. Οι άλλοι επιβιώνουν ...
blizardeye, 8.10.2018
Πωλείται και στο εμπόριο! Το χειρότερο είναι ότι μπορούν να το γεμίσουν με υγρό της αρεσκειας τους. Μην μας βάλουν να το παίξουμε κιόλας και συλλέξουν κανονικό σπέρμα για γέμισμα... :S :S :S :S
Μία 17χρονη πήγε με 4 άνδρες σε ένα βράδυ, έμεινε έγκυος και δεν ξέρει τον πατέρα του παιδιού
Το μόνο που θα έπρεπε να ξέρει είναι πως είναι πουτάνα.
λες να ζησουμε στιγμες 90ς με τις ρωσσιδες ρουφηχτες τυπε μου????
εμεις πως τα βλέπεις τα πραγματα, βγαινουμε από την κριση?να κανουμε ανοιγματα και οποιον παρει ο χαρος ή θα καταληξουμε σαν τον ζακ?
Το νήμα της απάθειας και της γενικευμένης αδιαφορίας ... >
Μία 17χρονη πήγε με 4 άνδρες σε ένα βράδυ, έμεινε έγκυος και δεν ξέρει τον πατέρα του παιδιού
Το μόνο που θα έπρεπε να ξέρει είναι πως είναι πουτάνα.
Τζίμη, εσύ που είσαι του επαγγέλματος. (καθηγητής Αγγλικών)Καλημερα παιδγια
Νικόλα αυτή έχει να «παίξει» σε πολλά έργα ( ) ακόμη...
Δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα :S
Να είναι καλά η μάνα της να κρατάει το μωρό στο σπίτι όταν θα πηγαίνει «βόλτες» ( ) για να βρει τον χαμένο πατέρα του πρώτου της παιδιού :S
Και εμενα μου φαινεται φοβερα σεξι, στα γυναικεια κωλαρακια.........
........ δέν ξέρω άν συμφωνείτε λατρεμένοι μου κύριοι.... άλλά ΑΥΤΗ ή έλαφρια κυτταρίτιδα........
........ μέ τρελαίνειιιιιιιιιι
που σαι ρε παπαρα και σε εψαχνα?Και εμενα μου φαινεται φοβερα σεξι, στα γυναικεια κωλαρακια
Σε κατ οικον περιορισμο, πρωι μεσημερι βραδι παντοφλα. :Sπου σαι ρε παπαρα και σε εψαχνα?
και εμενα ποιος θα μου δινει συμβουλές?Σε κατ οικον περιορισμο, πρωι μεσημερι βραδι παντοφλα. :S
που σαι ρε παπαρα και σε εψαχνα?
γιατί ρε παπαρα? δεν ειναι?Καλα ρε ..εισαι σοβαρος ? λες παπαρα τον γειτονα μας ?