sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Τι κάνετε ρε καλόπαιδα ?
Να εδώ,λέμε καμία μαλακία να περάσει η ώρα
Τι κάνετε ρε καλόπαιδα ?
....Που είναι ο κωλογερος; Θέλω συμβουλή πως να προχωρήσω.
Στο σερφ σήμερα έπιασα κουβέντα με πιπινι. Μιλούσαμε για πανιά, ματσες και αλμπουρα. Πήρα φβ για να της δείξω ένα πανί που έχω σπίτι.
Της το έστειλα φωτό και μαζί και μια δική μου σαν αυτήν με πρόσωπο. Είπε ένα σκέτο ,"όμορφο"
Τι να πω τώρα;
Που είναι ο κωλογερος; Θέλω συμβουλή πως να προχωρήσω.
Στο σερφ σήμερα έπιασα κουβέντα με πιπινι. Μιλούσαμε για πανιά, ματσες και αλμπουρα. Πήρα φβ για να της δείξω ένα πανί που έχω σπίτι.
Της το έστειλα φωτό και μαζί και μια δική μου σαν αυτήν με πρόσωπο. Είπε ένα σκέτο ,"όμορφο"
Τι να πω τώρα;
Τα πήρες;
Καταλαβαίνω...το ίδιο κι εγώ σήμερα με τη Φεράρι Δεν μπορώ να το κόψω όμως ρε συ,από 17 χρονών παρακολουθώναι, με την ομάδα. πρέπει να ξανακόψω γιατί με χαλάει πολύ όλο αυτό.
ευτυχώς που δεν πήγα στο γήπεδο, θα χάναμε σίγουρα...
Καταλαβαίνω...το ίδιο κι εγώ σήμερα με τη Φεράρι Δεν μπορώ να το κόψω όμως ρε συ,από 17 χρονών παρακολουθώ
Κακά τα ψέματα, ενός κακού μύρια έπονται.Η Φερράρι δεν έχει καλό αγωνιστικό διευθυντή.Ο Αριβαμπένε είναι λίγος.συμπάσχουμε σε αυτό...
ή γκαντέμης θα είναι ο Φέτελ ή άγαρμπος.
Καλημέρα, γέροντες!
καλην ημεραν αρχοντες....ειμαστε τα νυχτοπουλια του νηματος?
Καλημέρα άχρηστοι! Εξαιρούνται οι κυρίες.
Μπορώ να έχω την προσοχή του νηματοθέτη παρακαλώ και να μου απαντήσει στην εξής ερώτηση:
Γιατί ευελπιστεί ότι θα βρούμε μια μέρα γκόμενα;
Με την ευχή θα μείνετε! Δείτε το βίντεο. Άχρηστο τελείως για τελείως πλέον το ανδρικό μόριο...Δεν ευελπιστώ. Το εύχομαι ... Φευ!
Με την ευχή θα μείνετε! Δείτε το βίντεο. Άχρηστο τελείως για τελείως πλέον το ανδρικό μόριο...
:S :S :S :S :S :S :S :S
Πωλείται και στο εμπόριο! Το χειρότερο είναι ότι μπορούν να το γεμίσουν με υγρό της αρεσκειας τους. Μην μας βάλουν να το παίξουμε κιόλας και συλλέξουν κανονικό σπέρμα για γέμισμα... :S :S :S :SΑυτά τα βίντεο είναι σατανιστικά.
Δεν τα βλέπουμε ...