blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.072
- Πόντοι
- 26.096
Εσείς τον μαζέψατε εδώ μέσα! Καλά να πάθετε!
Καλημέρα!
Φευ και τρισφευ ...
Δεν ήξερα τι φίδι θα βάζαμε στον κόρφο μας ...
Εσείς τον μαζέψατε εδώ μέσα! Καλά να πάθετε!
Καλά δεν έγινε τίποτα. Απλά αποδείχτηκε δυο τρεις πόντους μεγαλύτερους από εσάς.Καλημέρα!
Φευ και τρισφευ ...
Δεν ήξερα τι φίδι θα βάζαμε στον κόρφο μας ...
Καλά δεν έγινε τίποτα. Απλά αποδείχτηκε δυο τρεις πόντους μεγαλύτερους από εσάς.
Πάψτε να το μετράτε σε ίντσες αλλά σε εκατοστά!Από το 8 έως το 25, η διαφορά είναι 17 πόντοι ...
Πάψτε να το μετράτε σε ίντσες αλλά σε εκατοστά!
Εμένα τι με νοιάζει; Μικρούλης είμαι, αγάμητος χρόνια είμαι λόγω ανικανότητας, βγάλτε ο ένας τα μάτια του άλλου με... τα κοντάρια σας.Πόντους είπα και όχι ίντσες.
Διαβλέπω τάση στήριξης του προδότου εκ μέρους σας...
Εμένα τι με νοιάζει; Μικρούλης είμαι, αγάμητος χρόνια είμαι λόγω ανικανότητας, βγάλτε ο ένας τα μάτια του άλλου με... τα κοντάρια σας.
Το θέμα είναι ότι πίστεψα πως θα βρω παρηγοριά εδώ μέσα, αλλά κατάλαβα λάθος...
Καλημέρα αγαπητοί
Καλημέρα!Καλημέρα αγαπητοί
Καλημέρα!
Άλλος ένας ρέκτης και μακρυτσούτσουνος!
Καλημερα παιδγια...!!
Γιαυτο δεν μπορούσα να κοιμηθώ με ασχολιαζατε;;
Οχι Ζεμπ το πηγάδι ήταν ρηχό...
Έτσι ακριβώς!
Παραθέτω και το σχετικό απόσπασμα από την κριτική του προδότου...
Δυο τρίτα από το γαριδάκι εισήλθαν και αυτά με το ζόρι (κρύβω λόγια γιατί διαβάζουν όλοι οι παππουληδες.
Καλείται άμεσα ο ιεροεξεταστής, κ. popov[=πγιότητα!] να αναλάβει την υπόθεση και να μας προσκομίσει την γραπτή ομολογία του προδότου. Στην συνέχεια ο προδότης θα καεί εις την πυράν εις το νήμα του κ. Picker!
Πεστα ρε Dirty
Επειδή το πηγάδι είναι μικρό φταίμε εμείς με τα τσουτσουνακια μας;;;
Πεστα ρε Dirty
Επειδή το πηγάδι είναι μικρό φταίμε εμείς με τα τσουτσουνακια μας;;;
Μπήκαν τα 2/3 από τους 8,9 πόντους αρα σκαρτοι 6 πόντοι!!!!! Ποιος ομιλήσει για 25
Να δω αν αυτά θα τα λέτε και στον κ. popov[=πγιότητα!] ....
Ο κ.popov με αγαπάει και θα κάνει σωστή εξέταση των γεγονότων και δεν θα πετάει αριθμούς στον αέρα (NICK TRIVE )