iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Χαχαχαχα... Δεν έπρεπε να το κατεβάσεις, υπάρχουν και φερμουάρ
Χαχαχαχα... Δεν έπρεπε να το κατεβάσεις, υπάρχουν και φερμουάρ
Χαιρετώ τους αγαπητούς σινεφίλ
Καλησπέρα φίλεΧαιρετώ τους αγαπητούς σινεφίλ
Και στην επόμενη ζωή η θέση θα είναι πιασμένη ;)Γι αυτό στην επόμενη ζωή μου θέλω να γίνω Βλανδής
όλες τα δίνουν όλα με το μεγάλο δάσκαλο
Καλησπέρα και καλά να περνάς ό,τι κι αν κάνεις... Καλή και σύντομη επιστροφή εύχομαι...Ρεμάλια , καλησπέρα.
Λόγοι ανωτέρας βίας με αναγκάζουν για το διάστημα των επομένων μηνών, να αποσυρθώ από πάσης φύσεως δραστηριότητα. Το πόσο μικρό ή μεγάλο θα είναι αυτό το διάστημα, δεν το γνωρίζω αυτήν τη στιγμή.
Ως εκ τούτου σας αποχαιρετώ, δι ολίγον (ή πολύ - θα δείξει).
Hasta la vista , babies !!!
ΥΓ. Μην πείτε ότι θα σας λέιψω. Είναι ψέμα και το ξέρουμε...
Ρεμάλια , καλησπέρα.
Λόγοι ανωτέρας βίας με αναγκάζουν για το διάστημα των επομένων μηνών, να αποσυρθώ από πάσης φύσεως δραστηριότητα. Το πόσο μικρό ή μεγάλο θα είναι αυτό το διάστημα, δεν το γνωρίζω αυτήν τη στιγμή.
We will wait for you..!! Keep positive...stay tuned...!!Ρεμάλια , καλησπέρα.
Ρεμάλια , καλησπέρα.
πουσαι ρε τυπακο?ολα καλα?η νηνεμια πριν την καταιγιδα...Καλησπερα κ.Τρουμπακη
Καλού .. κακου.. μην βγεις για ψάρεμα..ρε παππουδια μπαι δε γουει αυτον τον κυκλωνα πολυχρονη που θα χτυπαγε απο το βραδυ το ειδε κανεις γιατι εχει τρελη καλμα και ανησυχω....
θειο παρε φλιπερακιξέρει κανείς από PS4?
θέλω να μου πάρω ένα...
Ολα καλα δοξα τον θεο αρκετο τρεξιμο αυτο το καλοκαιρι εσυ πως τα πας?πουσαι ρε τυπακο?ολα καλα?
ρε παππουδια μπαι δε γουει αυτον τον κυκλωνα πολυχρονη που θα χτυπαγε απο το βραδυ το ειδε κανεις γιατι εχει τρελη καλμα και ανησυχω....
θειο παρε φλιπερακι
Και εγω ρε πουστικ θελω να παρω ενα :- το εχω πελωρια αναγκηξέρει κανείς από PS4?
θέλω να μου πάρω ένα...