spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.933
- Πόντοι
- 18.546
αχαχαχαχαχαχαχαχ
ε μια ταινία που γύρισα στα νιάτα μου
για προσεχε λιγάκι με αυτό το τρικυκλο, βάζεις και τον κωλο-γερο στην καρότσα
αχαχαχαχαχαχαχαχ
ε μια ταινία που γύρισα στα νιάτα μου
O Πίπης τον έπαιξε. Αλλά ο μπούστης μας θύμισε τα νιάτα μας (Jenna Jameson) και τώρα θα τον παίξουμε και εμείς
O Πίπης τον έπαιξε. Αλλά ο μπούστης μας θύμισε τα νιάτα μας (Jenna Jameson) και τώρα θα τον παίξουμε και εμείς
ο κωλόγερος δε μασάει, εδώ πάει Ασία και καβαλάει τρίκυκλαγια προσεχε λιγάκι με αυτό το τρικυκλο, βάζεις και τον κωλο-γερο στην καρότσα
κι όμως Πίπη το έχω ζήσει κι αυτό στα νιάτα μουαντε παιδιά όλοι μαζί
φαντάσου πρώτα να έχεις τις πορνοσταρ και μετα από χρόνια να βλεπεις την τσοντα που έπεξαν
μοναδική εμπηρεία συνήθως γίνεται το αντίθετο
η συγκεκριμένη μετά από ένα χρόνο έγινε πορνοσταρ
αφού τα έβγαλε πέρα μαζί μου πως να μη γίνει
Σου έχω καλύτερο. Μετά από χρόνια να δεις τον εαυτό σου σε τσόντααντε παιδιά όλοι μαζί
φαντάσου πρώτα να έχεις τις πορνοσταρ και μετα από χρόνια να βλεπεις την τσοντα που έπεξαν
μοναδική εμπηρεία συνήθως γίνεται το αντίθετο
λέμε και καμιά μαλακία
Σου έχω καλύτερο. Μετά από χρόνια να δεις τον εαυτό σου σε τσόντα
Άξιος!!!κι όμως Πίπη το έχω ζήσει κι αυτό στα νιάτα μου
η συγκεκριμένη μετά από ένα χρόνο έγινε πορνοσταρ
αφού τα έβγαλε πέρα μαζί μου πως να μη γίνει
Χαχαχα... Πρώτα να ζητήσεις να σου ανοίξουν καρτέλα με κριτικέςμου έτυχε πριν λιγες μερες, απλώς δεν έχω ανεβάσει ακόμα κριτική
παραλίγο να με ψήσει η ΛόλαΣου έχω καλύτερο. Μετά από χρόνια να δεις τον εαυτό σου σε τσόντα
Χαχαχα... Πρώτα να ζητήσεις να σου ανοίξουν καρτέλα με κριτικές
Πού χάλασε η δουλειά;
Άξιος!!!
Πάντως πολλές από τις δήθεν πορνοστάρ ξεσχίζονται στις ταινίες και από κοντά σου λένε μη και όχι και πιο σιγά γιατί άλλο η ταινία κι άλλο real life... Αυτό κι αν είναι σπάσιμο...
Μόλις κατέβασα το παντελόνιΠού χάλασε η δουλειά;
Έχω ζήσει το ίδιο σκηνικό. Από κοντά σίφουνας και στις ταινίες της ξενέρα, αλλά συνήθως το αντίθετο γίνεται, ειδικά όσες έρχονται για ένα γρήγορο πέρασμα και ό,τι μαζέψουν...δεν ξέρω για αυτήν του Νικόλα, οι δικές μου μπορώ να σου πώ ότι ήταν και καλυτερες live, απλώς ο μαλάκας δεν έγραφα κριτικες τότε, οπότε βρηκα εναν τρόπο να εξιλεωθώ
Χαιρετώ τους αγαπητούς σινεφίλ
Έχω ζήσει το ίδιο σκηνικό. Από κοντά σίφουνας και στις ταινίες της ξενέρα, αλλά συνήθως το αντίθετο γίνεται, ειδικά όσες έρχονται για ένα γρήγορο πέρασμα και ό,τι μαζέψουν...