Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα αγαπητοί κύριοι
τι έγινε? σε άφησε λίγο από το αματούρι?Καλημέρα αγαπητοί κύριοι
κανένα νέο από τον ξενιτεμένο?Το παθητικό είναι ... ευτυχώς κοιμούνται περισσότερο από εμάς!
Το παθητικό είναι ... ευτυχώς κοιμούνται περισσότερο από εμάς!τι έγινε? σε άφησε λίγο από το αματούρι?
Χθες Σάββατο βράδυ της έκανε το δείπνο. Πήρε στη Μαναρι ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης! Πρέπει να προσέχει τη σιλουέτα της και να τρώει ελαφρά το βράδυ της εξήγησε ...κανένα νέο από τον ξενιτεμένο?
Χθες Σάββατο βράδυ της έκανε το δείπνο. Πήρε στη Μαναρι ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης! Πρέπει να προσέχει τη σιλουέτα της και να τρώει ελαφρά το βράδυ της εξήγησε ...
Καλημέρα σας Κύριοι
(Κυρίες δε βλέπω :S)
Θα αναρωτιόταν αν ήξερες καμία φτηνή πιτσαρία στα Τίρανα ...
Εγώ πάντως βρήκα μια κλήση στο "ταξί" και γούγλαρα και είδα ότι ήταν από το μέρος που βρίσκεται. Περίεργο βέβαια γιατί συνήθως όταν είναι με τη Μανάρι δεν με παίρνει. Τώρα πόσο τυχαίο μπορεί να ήταν δεν ξέρω, γι αυτό σε ρώτησα.
Κι αυτό εν αμφιβόλω ...Καλημέρα σας Κύριοι
(Κυρίες δε βλέπω :S)
Θα αναρωτιόταν αν ήξερες καμία φτηνή πιτσαρία στα Τίρανα ...
Καλημέρα αγαπητέ.
Χθες Σάββατο βράδυ της έκανε το δείπνο. Πήρε στη Μαναρι ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης! Πρέπει να προσέχει τη σιλουέτα της και να τρώει ελαφρά το βράδυ της εξήγησε ...
Μόνο gourmet ξέρω.Θα αναρωτιόταν αν ήξερες καμία φτηνή πιτσαρία στα Τίρανα ...
Το κουλουρόδειπνο ήταν υπό το φως των κεριών?
Καλημέρα κύριοι
Πολύ καλημέρα σας
που είσαι ρε? Σιβηρία?Καλημέρα κύριοι και από τον παγωμένο βορρά :-
Τελευταία Κυριακή του καλοκαιριού,από Τετάρτη κρύοπου είσαι ρε? Σιβηρία?
Εγώ πάντως μάγκες την κάνω, ξεκινάω για θάλασσα
Επιτέλους γιατί με αυτά τα άθλια αιρκοντίσια του ελλεινίς κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό τις προάλλες :SΤελευταία Κυριακή του καλοκαιριού,από Τετάρτη κρύο
καλημέρα μεσιέ ΡοντΕπιτέλους γιατί με αυτά τα άθλια αιρκοντίσια του ελλεινίς κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό τις προάλλες :S
Καλημέρα