wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Εμένα μου κάνει εντύπωση πως θα μείνω με 5 € μέχρι την Τρίτη....
Με βλέπω αύριο στο Ελληνίς...
Χαχαχα
Είχες πολλούς πειρασμούς αυτόν τον μήνα Μπίλυ!
Αμέ μια χαρά συνεννοηθήκαμεΤη μίλαγε καλά τελικά;
Και δεν εχει τελειώσει ακόμη ο μήνας...Χαχαχα
Είχες πολλούς πειρασμούς αυτόν τον μήνα Μπίλυ!
Εσύ μην ακούσεις γυναίκα,αμέσως ...Χεχεχε για πες άξιζε???Μιλφαρα????
Και δεν εχει τελειώσει ακόμη ο μήνας...
Εσύ μην ακούσεις γυναίκα,αμέσως ...
Άστα να πάνε!
Η αλήθεια είναι ότι τα γραφεία εδώ στην Αθήνα έχουν ανεβάσει τον πήχη, έχουν φέρει πολύ ωραία κομμάτια.
Εκεί που υπάρχει θέμα, είναι με τις ανεξάρτητες, χρειάζεται λίγο νέο αίμα αλλά δεν βλέπω κάτι.
Άστα να πάνε!
Η αλήθεια είναι ότι τα γραφεία εδώ στην Αθήνα έχουν ανεβάσει τον πήχη, έχουν φέρει πολύ ωραία κομμάτια.
Εκεί που υπάρχει θέμα, είναι με τις ανεξάρτητες, χρειάζεται λίγο νέο αίμα αλλά δεν βλέπω κάτι.
Με αυτή την κουβέντα θυμήθηκα μια φορά που είχα ξεμείνει από μαρούλι και πλήρωσα μια ανεξάρτητη με μία χρυσή λίρα
Αυτά είναι!respect!!!!Με αυτή την κουβέντα θυμήθηκα μια φορά που είχα ξεμείνει από μαρούλι και πλήρωσα μια ανεξάρτητη με μία χρυσή λίρα
Αυτά είναι!respect!!!!
Μη το λες ότι εχουν ανεβάσει το πήχη.Κατα περιόδους είναι...
Οσο για τις ανεξάρτητες ποικιλία έχει αλλά είναι πλέον ελέχιστη...Λίγες και σταθερές...
Με αυτή την κουβέντα θυμήθηκα μια φορά που είχα ξεμείνει από μαρούλι και πλήρωσα μια ανεξάρτητη με μία χρυσή λίρα
Αχόρταγοι είστε, έπρεπε να σας έχω εδώ να δείτε τι θα παθαίνατεΝομίζω ότι από το πρώτο τρίμηνο του 2018 και μετά, πέρασαν ωραία κομμάτια συν τα μόνιμα κορίτσια που έχουν.
Για τις ανεξάρτητες αυτό λέω, θέλει νέο αίμα!
Η πουτάνα δεν πίστευε στα αυτιά της τι της έλεγαΤο έκανες και αυτό ρε Sith?!?!?!?!?
Τρελό! Γουστάρω!
Αχόρταγοι είστε, έπρεπε να σας έχω εδώ να δείτε τι θα παθαίνατε
Η πουτάνα δεν πίστευε στα αυτιά της τι της έλεγα
Την κάναμε κι αυτή τη μαλακία...Αφού το ξέρεις, πηδάς μια μουνάρα στο ξενοδοχείο και μόλις περάσεις την πόρτα του δωματίου και φύγεις, είσαι έτοιμος για νέες περιπέτειες. Έτσι και σκάσει και κανένα νέο κομμάτι, εκεί τρέχεις μην χάσεις την ευκαιρία( ; )
Γαμώ τα σκηνικά!!!
..... Τα σέβη μου δάσκαλε...
έλα ρε καλημέραΚαλημερες σε ολους