blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Απ´ ότι μαθαίνω τάξατε στη Μανάρι ταξιδάκι λίαν συντόμως. Να την πάτε κάπου καλά. Μην ακούσω τίποτε «να δεις τι ωραία που είναι τα Τίρανα» ...
Το πλάσμα της φαντασίας μου μού λέει πως από Πέμπτη θα μας ξαναγράψετε πάλι την Τρίτη. Θα πέσει πολύ γα...., συγνώμη, δουλειά ήθελα να γράψω, με τη Μανάρι !Σας μιλάει στον ύπνο σας αυτό το πλάσμα της φαντασίας σας;
Από την Παρασκευή να μας τα στείλετε αυτά!
Το πλάσμα της φαντασίας μου μού λέει πως από Πέμπτη θα μας ξαναγράψετε πάλι την Τρίτη. Θα πέσει πολύ γα...., συγνώμη, δουλειά ήθελα να γράψω, με τη Μανάρι !![]()
![]()
![]()
Υγιές το θεωρώ να απολαμβάνουν τον ύπνο τους!Που είναι οι νέοι του νήματος;;;
Τι ώρα ξυπνούν;;;
Τι κατάντια είναι αυτοί;
Ηλικιωμένοι γιαλαντζί μου φαίνεται ότι είναι ...
Υγιές το θεωρώ να απολαμβάνουν τον ύπνο τους!
Γιατί έχετε εγκαταστήσει μηχανισμό χρονοκαθυστέρησης στον εγκέφαλο σας;Ας ομιλήσωμεν περί της πραγματικότητος τώρα!
Σήμερα το απόγευμα ποιο γραφείο θα έχει την τιμητική του. To Glamour ξανά εις το προσφιλές και γειτνιάζον ημιαδιαμονής ή θα εκδράμετε νοτίως και πλησίον του κ. NICK TRIVE;;;
Καλημέρα αγαπητέ,Σιγα που θα σου πει...
Θα αρχισει δεν υπαρχει Μαναρι κλπ
Α ....καλημερα Vlandis φιλε μου
Εξηγείστε μας τώρα σας παρακαλώ, που σκοπεύετε να πάτε το κορίτσι; Μεταξύ μας θα μείνει!
Το ξέρουμε ότι είναι φανταστικά στην Αθήνα κε Νοτιομακεδόνα!Γι΄ αυτό ταιριάξατε οι δύο σας. Ζείτε στον ίδιο φανταστικό κόσμο ...![]()
Εξηγείστε μας τώρα σας παρακαλώ, που σκοπεύετε να πάτε το κορίτσι; Μεταξύ μας θα μείνει!
Σιγα που θα σου πει...
Θα αρχισει δεν υπαρχει Μαναρι κλπ
Α ....καλημερα Vlandis φιλε μου
Γιατί έχετε εγκαταστήσει μηχανισμό χρονοκαθυστέρησης στον εγκέφαλο σας;
Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο ...Δεν ασχολουμαι πλεον μαζι του....απαξιω...
Καλημέρα αγαπητέ,
Τίρανα ή Fier το βλέπω το κορίτσι ...