Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Δεν αναφέρεται τίποτε τέτοιο!τις διάβασα στην κριτική σου
Δεν αναφέρεται τίποτε τέτοιο!τις διάβασα στην κριτική σου
Borbi, ξύνεσαι …Το δόλιο το τσουπακι.. τα είδε όλα...
Να κάνω coppy paste το κρίσιμο σημείο..όπου τα είδε όλα ..???Borbi, ξύνεσαι …
Άλλο το ένα κι άλλο το ένα. Ένα κι ένα …
νόμιζε πως έχει γαμηθεί στη ζωή της η δόλια, που να ξερε τι θα ζήσει εδώ στο Ελλάδα από τον τιτανομεγιστοτεραστιο βλουΤο δόλιο το τσουπακι.. τα είδε όλα...
Άλλο το ένα κι άλλο το ένα. Ένα κι ένα …Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Όλα κι όλα....
ε δεν θα έχει φαλλό, θα δείχνει σάτυροςΤο θέμα είναι τι θα φιλάνε τα κορίτσια... σίγουρα όχι το μέτωπο
Εγω ποτε θα γαμησω ρε;νόμιζε πως έχει γαμηθεί στη ζωή της η δόλια, που να ξερε τι θα ζήσει εδώ στο Ελλάδα από τον τιτανομεγιστοτεραστιο βλου
έλα ντε, θέλει να μας πει πως δεν ξερουμε να διαβάζουμεΝα κάνω coppy paste το κρίσιμο σημείο..όπου τα είδε όλα ..???
Στα Ρωσικά τα έλεγε …Ο ι ο ι βοι βοι μαν' μ ανέκραξε
εμείς θα μείνουμε οι μόνοι αγάμητοι στο σαηΕγω ποτε θα γαμησω ρε;
εμείς θα μείνουμε οι μόνοι αγάμητοι στο σαη
Αφού με ξεφόρτωσε πρώτα στα γρήγορα από την ζωώδη επιθυμία, που όταν καρφώνεται στον εγκέφαλο, δεν μπορείς να λειτουργήσεις, απαιτούσε επίμονα σεξ, ενώ της ζήταγα να ασχοληθεί με τον πλούτο μου! «Αργότερα, όχι τώρα» μου έλεγε.Τα είδε όλα όταν άφησα τα πενηντάρικα. Τότε να δεις αγκαλιές και φιλιά. Και δεν έγραψα τίποτε γι αυτό!
Τα είδε όλα όταν άφησα τα πενηντάρικα. Τότε να δεις αγκαλιές και φιλιά. Και δεν έγραψα τίποτε γι αυτό!Να κάνω coppy paste το κρίσιμο σημείο..όπου τα είδε όλα ..???
Πάω να πιω 5-6 ουίσκια να ξεχάσω την αγαμία μου
Πάντως ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς..! η καλύτερη διαφημιση του Έλληνα έτσι ώστε όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους να λένε τα καλύτερα στις φίλες τους ... και να μας έρχονται πάντα τέτοια ρωσιδακια... για Ντααα!!!Στα Ρωσικά τα έλεγε …
δεν μπερδευω τίποτα, όλα είναι γραμμένα κυριολεκτικώς με μεγάλη ακρίβειαΤα μπερδεύεις Νικόλα, ως συνήθως …
Τα μπερδεύεις Νικόλα, ως συνήθως …Αφού με ξεφόρτωσε πρώτα στα γρήγορα από την ζωώδη επιθυμία, που όταν καρφώνεται στον εγκέφαλο, δεν μπορείς να λειτουργήσεις, απαιτούσε επίμονα σεξ, ενώ της ζήταγα να ασχοληθεί με τον πλούτο μου! «Αργότερα, όχι τώρα» μου έλεγε.