Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Δεν ζητηξα πλεροφοριες...
Εξάλλου όταν ένα αγαπητο μας μελος ερωτεύεται εμείς πρέπει απλά να επιδείξουμε κατανόηση
Δεν ζητηξα πλεροφοριες...
Εξάλλου όταν ένα αγαπητο μας μελος ερωτεύεται εμείς πρέπει απλά να επιδείξουμε κατανόηση
Καλησπέρα γεροτράγοι
όχι, με τη Mαρίνα δεν είναι αυτόςΆμα το αγγελάκι του έρωτα ... σε ακουμπήσει βλέπε Βλου... με ένα τέτοιο αματουρι την έχεις κάτσει την βάρκα... και θα καταντήσεις σαν ..
Και να φανταστείτε ότι άλλαξε όνομα στο προφίλ της στο ινστα, επειδή της έκαναν διάφοροι, "ανήθικες προτάσεις"...
Το καμαρίνι της ακολασίας
Και να φανταστείτε ότι άλλαξε όνομα στο προφίλ της στο ινστα, επειδή της έκαναν διάφοροι, "ανήθικες προτάσεις"...
Σαν δεν ντρέπεστε κάποιοι από σας... Πορνόγεροι. Το βρήκατε μικρό και άβγαλτο το κορίτσι, και αμέσως πέσατε να το φάτε !!! Φτου σας.
Σαν δεν ντρέπεστε κάποιοι από σας... Πορνόγεροι. Το βρήκατε μικρό και άβγαλτο το κορίτσι, και αμέσως πέσατε να το φάτε !!! Φτου σας.
Από μικρό και αβγαλτο...μαθαίνεις τα καλύτεραΚαι να φανταστείτε ότι άλλαξε όνομα στο προφίλ της στο ινστα, επειδή της έκαναν διάφοροι, "ανήθικες προτάσεις"...
γιουπιΚουκου
μπερκετ ερι....τι κάνεις σουιτ χαρτ
τι κάνεις σουιτ χαρτγιουπι
δεν φταίω εγώ τουρμπ μου. Με φαγαν αι δουλειε. Επίσης ο μπλιζ με απειλεί μόλις με βλέπει διότι μια μέρα έκανα το λάθος να τον πλησιασω κ να τον σταματήσω σε μέρος που επαιτουν διάφοροι επαιτες που πενονται όπως μου είπε και όχι σε κόκκινο χαλί. Από τότε με απειλεί καί με λέει κομουνι.ενω είναι γνωστό ότι είμαι μόνο μουνιμπερκετ ερι....
χωρις τα μπινελικια που μας ριχνεις το νημα ειναι γυναικα χωρις κωλο και αντρας χωρις θεληματικο πηγουνι...
σε στηριζω ασκαρδαμυχτι....δεν φταίω εγώ τουρμπ μου. Με φαγαν αι δουλειε. Επίσης ο μπλιζ με απειλεί μόλις με βλέπει διότι μια μέρα έκανα το λάθος να τον πλησιασω κ να τον σταματήσω σε μέρος που επαιτουν διάφοροι επαιτες που πενονται όπως μου είπε και όχι σε κόκκινο χαλί. Από τότε με απειλεί καί με λέει κομουνι.ενω είναι γνωστό ότι είμαι μόνο μουνι
δεν φταίω εγώ τουρμπ μου. Με φαγαν αι δουλειε. Επίσης ο μπλιζ με απειλεί μόλις με βλέπει διότι μια μέρα έκανα το λάθος να τον πλησιασω κ να τον σταματήσω σε μέρος που επαιτουν διάφοροι επαιτες που πενονται όπως μου είπε και όχι σε κόκκινο χαλί. Από τότε με απειλεί καί με λέει κομουνι.ενω είναι γνωστό ότι είμαι μόνο μουνι
δεν φταίω εγώ τουρμπ μου. Με φαγαν αι δουλειε. Επίσης ο μπλιζ με απειλεί μόλις με βλέπει διότι μια μέρα έκανα το λάθος να τον πλησιασω κ να τον σταματήσω σε μέρος που επαιτουν διάφοροι επαιτες που πενονται όπως μου είπε και όχι σε κόκκινο χαλί. Από τότε με απειλεί καί με λέει κομουνι.ενω είναι γνωστό ότι είμαι μόνο μουνι