NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
έχει ο καιρός γυρίσματα, τώρα πια ο Βλου έμπλεξε με το αματούρι και του κόπηκε το γέλιο
δεν μπαινει και ο Vlandis να λιωσουμε στο γελιο
έχει ο καιρός γυρίσματα, τώρα πια ο Βλου έμπλεξε με το αματούρι και του κόπηκε το γέλιο
δεν μπαινει και ο Vlandis να λιωσουμε στο γελιο
πάω χαλαρά γιατί δεν έχω δίπλωμα
Πριν μερικους μήνες που ανεβασα φωτό με 200 με εκραξαν τα παιδια εδω :S
το παιδια σε αυτάκια
Φεύγω κι εγώ για ιαματικά αλλά δεν έχω κασετόφωνο στο μοτοσακό να ακούσω το τζόνυ β :S
Ναι μιλησαμε προχθες ..... του ηρθε ο ουρανος στο κεφαλι ..σαν τους Γαλατες
Ουρανοκατέβατο αματουρι
:S :S :S
ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Ο νηματοθετης εστειλε την κυρια Πιτσα με τις φιλες της στην εισοδο της πολης να σε υποδεχτουν.
http://[URL unfurl="true"]www.logiastarata.gr/wp-content/uploads/2012/03/07.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:HappyBounce_4K8GSO:
Ο νηματοθετης εστειλε την κυρια Πιτσα με τις φιλες της στην εισοδο της πολης να σε υποδεχτουν.δεν πάω να γαμήσω γείτοναααα
ποιος τις γαμεί τις γυναίκες..
πάω να τα πιω με τον Μπλιζ
Καλησπέρα...
ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Άμα το αγγελάκι του έρωτα ... σε ακουμπήσει βλέπε Βλου... με ένα τέτοιο αματουρι την έχεις κάτσει την βάρκα... και θα καταντήσεις σαν ..έχει ο καιρός γυρίσματα, τώρα πια ο Βλου έμπλεξε με το αματούρι και του κόπηκε το γέλιο