Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Καλημέρα instafuckers!
Καλή εβδομάδα σε όλα τα μπουμπούκια...
Καλημέρα instafuckers!
Καλή εβδομάδα σε όλα τα μπουμπούκια...
............
......... λατρεμένοι μου φίλοι άπολαυστε δύο ώραιες φωτό...
..... άγαπητε κύριε μπλιτζ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ....... ΖΩΗ !!
.... Ετσι τό βλέπω έγώ βέβαια.......
Παραφάγανε οι κωλόγεροι, και κόβουν (μεσημεριάτικες) τούφες.
Που είναι τα παππουδια;;; οέο
Λείπει ο Vlandis να πειράξει τον bliz και το αντίστροφο
Είναι ώρα μεσημεριανού ύπνου για να στρώσουμε επιδερμίδα ;)
Παραφάγανε οι κωλόγεροι, και κόβουν (μεσημεριάτικες) τούφες.
Είναι ώρα μεσημεριανού ύπνου για να στρώσουμε επιδερμίδα ;)
Καλά αυτό δεν παίζει φίλε, νόμιζα πως διάβασες το σχόλιό μου και μετά είδα ότι στείλαμε στο ίδιο λεπτό!!!Φίλε Λιακο αυτό το να γράφουμε τα ίδια πρέπει να το κοιτάξουμε
Καλά αυτό δεν παίζει φίλε, νόμιζα πως διάβασες το σχόλιό μου και μετά είδα ότι στείλαμε στο ίδιο λεπτό!!!
Κάτι τέτοια λέτε, και μετά βγαίνει ο ακατονόμαστος και μιλάει για κλώνους, Γκαιμπελίσκους κλπ κλπ. Δίνουμε λαβές για συκοφαντικά σχόλια, σύντροφοι...Μου έχει συμβεί το ίδιο πολλές φορές με sithlord... Και χτες γράψαμε το ίδιο με Αιδοιολειχο για τη θεωρία του ζωτικού χώρου... Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται ;)
Μου έχει συμβεί το ίδιο πολλές φορές με sithlord... Και χτες γράψαμε το ίδιο με Αιδοιολειχο για τη θεωρία του ζωτικού χώρου... Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται ;)
Ίσα ίσα το αντίθετο αγαπητέ... Είμαστε πολλοί αλλά σκεφτόμαστε σαν έναςΚάτι τέτοια λέτε, και μετά βγαίνει ο ακατονόμαστος και μιλάει για κλώνους, Γκαιμπελίσκους κλπ κλπ. Δίνουμε λαβές για συκοφαντικά σχόλια, σύντροφοι...
Ως γνωστόν, εσύ και οι νεκροί... (τυχαίο;;; δεν νομίζω...)[size=30pt]Ο νηματοθέτης δεδικαίωται![/size]
Κάτι τέτοια λέτε, και μετά βγαίνει ο ακατονόμαστος και μιλάει για κλώνους, Γκαιμπελίσκους κλπ κλπ. Δίνουμε λαβές για συκοφαντικά σχόλια, σύντροφοι...
Κάτι τέτοια λέτε, και μετά βγαίνει ο ακατονόμαστος και μιλάει για κλώνους, Γκαιμπελίσκους κλπ κλπ. Δίνουμε λαβές για συκοφαντικά σχόλια, σύντροφοι...
Ein volk, ein reich, ein furhrer...Ίσα ίσα το αντίθετο αγαπητέ... Είμαστε πολλοί αλλά σκεφτόμαστε σαν ένας
Ίσα ίσα το αντίθετο αγαπητέ... Είμαστε πολλοί αλλά σκεφτόμαστε σαν ένας