Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.317
- Πόντοι
- 26.227
Καλημερα σας αγαπητε μοντελοπνιχτη
Με μπερδεύετε με τον κο Κούγια... :-
Καλημερα σας αγαπητε μοντελοπνιχτη
Το ξεσκίσατε το Ευάκι...
Κύριε Ντέρτι, παρακαλώ δεχθείτε τις ευχαριστίες μου.Με μπερδεύετε με τον κο Κούγια... :-
Κύριε Ντέρτι, παρακαλώ δεχθείτε τις ευχαριστίες μου.
Με μπερδεύετε με τον κο Κούγια... :-
Δεν είναι και τόσο Ευάκι ...
Προ εβδομάδος άρχισα να ακολουθώ μια καλλίπυγο νεαρά στο instagram. Βλέποντας τις φωτογραφίες της, αυτά που λέει και την εν γένει "στάση" της, κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν γίνεται, παρά να το περπατάει το καλντερίμι.
Καλοδεχούμενες, αλλά αναφορικά με τι :-
Εχθες το μεσημερι "απαγορευμενος καρπος" εισηλθε εις το καταστημα μου, ενδεδυμενος με ενα κορδονιον, και επι εικοσι λεπτα της ωρας, εδοκιμαζεν σκουλαρικια αφαλου (πιρσινγκ ως η Αγγλις τροφος του νηματοθετη με απεχθες υφος θα ελεγε). Ε, φυσικο ηταν ρε πουστη μου μετα απο αυτη τη δοκιμασια, να παω μετα στο σιγουρο ουκρανικο στανταρακι μου, να καταθεσω.Συγχωρεστε την αγνοια μου ...
Αλλα οι κακες γλωσσες λένε οτι εσεις ειστε φοβος και τρομος στο νησι
Ήταν Ευάκι και Sexy Moon
Και την κάνατε
Ευάρα και Moonara
Ήταν Ευάκι και Sexy Moon
Και την κάνατε
Ευάρα και Moonara
Διαφωνώ καθέτως , κύριοι. Και επειδή έχω προσωπική άποψη για την κοπέλα, μπορώ να πω πως πριν από 5-6 χρόνια που δούλευε σε στούντιο, και ήταν και μικρότερη, δεν μου είχε κάνει καμιά ιδιαίτερη αίσθηση. Ούτε ακόμη όταν την συνάντησα ως C/T, το 2013.Ήταν Ευάκι και Sexy Moon
Και την κάνατε
Ευάρα και Moonara
Εχθες το μεσημερι "απαγορευμενος καρπος" εισηλθε εις το καταστημα μου, ενδεδυμενος με ενα κορδονιον, και επι εικοσι λεπτα της ωρας, εδοκιμαζεν σκουλαρικια αφαλου (πιρσινγκ ως η Αγγλις τροφος του νηματοθετη με απεχθες υφος θα ελεγε). Ε, φυσικο ηταν ρε πουστη μου μετα απο αυτη τη δοκιμασια, να παω μετα στο σιγουρο ουκρανικο στανταρακι μου, να καταθεσω.
Εχθες το μεσημερι "απαγορευμενος καρπος" εισηλθε εις το καταστημα μου, ενδεδυμενος με ενα κορδονιον, και επι εικοσι λεπτα της ωρας, εδοκιμαζεν σκουλαρικια αφαλου (πιρσινγκ ως η Αγγλις τροφος του νηματοθετη με απεχθες υφος θα ελεγε). Ε, φυσικο ηταν ρε πουστη μου μετα απο αυτη τη δοκιμασια, να παω μετα στο σιγουρο ουκρανικο στανταρακι μου, να καταθεσω.
Eαν εννοείτε εμένα έμεινα με το στο χέρι >Με εμενα οχι. Μην ξεχνατε ομως οτι περασανε επιφανη μελη του νηματος απο το νησι πριν λιγες μερες.
Ήταν Ευάκι και Sexy Moon
Και την κάνατε
Ευάρα και Moonara
Αλόγατο την έκανε ..... >
Ειμαστε καουμποιδες απο το μεξικο
κανενα δεν φοβομαστε μονο τον αρχηγο ,
τον αρχηγο τον λεγανε Blizardyean (κατα τον Dan Bilzerian)
και βγαζει την πιστιολα του και κανει τρια μπαμ! ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ
Προ εβδομάδος άρχισα να ακολουθώ μια καλλίπυγο νεαρά στο instagram. Βλέποντας τις φωτογραφίες της, αυτά που λέει και την εν γένει "στάση" της, κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν γίνεται, παρά να το περπατάει το καλντερίμι.
Της απέστειλα μήνυμα ακολουθώντας το δικό σας παράδειγμα, λέγοντας αυτολεξεί : Τι χρειάζεται/χρειάζεσαι για να σε συναντήσει κάποιος;
10 λεπτά μετά ήρθε η απάντηση : Πόσα εισαι διατεθειμένος να ξοδέψεις , μωρό μου;
Τελικά ξόδεψα αρκετά, αλλά άξιζαν....
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT !!!!!!
Αλόγατο την έκανε ..... >
Ειμαστε καουμποιδες απο το μεξικο
κανενα δεν φοβομαστε μονο τον αρχηγο ,
τον αρχηγο τον λεγανε Blizardyean (κατα τον Dan Bilzerian)
και βγαζει την πιστιολα του και κανει τρια μπαμ! ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ
Έχετε πμΧΑΙΡΟΜΑΙ!
Η φρασεολογία αυτή φαίνεται λιτή και απέριττη αλλά έχει μετουσιωθεί και αλλάξει πολλάκις έως ότου δώσει τα μέγιστα αποτελέσματα.
Υ.Γ. Στείλετέ μου όποτε φέρει ο δρόμος σας το Link της εν λόγω να βρούμε γκόμενα και 'μεις επιτέλους :S έστω και με πληρωμή...
Μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή και με ένα αματούρι ξανθό δεκαοκτάχρονο το οποίο δούλεψε ένα 4μηνο, σταμάτησε 4 μήνες και τώρα Σεπτέμβρη λόγω ισχνών αγελάδων με ειδοποίησαν ότι επέστρεψε. Το είχα πάρει και κάνει τα πάντα στήθος DD
Διαφωνώ καθέτως , κύριοι. Και επειδή έχω προσωπική άποψη για την κοπέλα, μπορώ να πω πως πριν από 5-6 χρόνια που δούλευε σε στούντιο, και ήταν και μικρότερη, δεν μου είχε κάνει καμιά ιδιαίτερη αίσθηση. Ούτε ακόμη όταν την συνάντησα ως C/T, το 2013.
Γούστα είναι όμως αυτά...
Ένα τζούφιο ήταν ... >