Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
:hi:

Καλοδεχούμενες, αλλά αναφορικά με τι  :huh: :-
Προ εβδομάδος άρχισα να ακολουθώ μια καλλίπυγο νεαρά στο instagram. Βλέποντας τις φωτογραφίες της, αυτά που λέει και την εν γένει "στάση" της, κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν γίνεται, παρά να το περπατάει το καλντερίμι.
Της απέστειλα μήνυμα ακολουθώντας το δικό σας παράδειγμα, λέγοντας αυτολεξεί : Τι χρειάζεται/χρειάζεσαι για να σε συναντήσει κάποιος;
10 λεπτά μετά ήρθε η απάντηση : Πόσα εισαι διατεθειμένος να ξοδέψεις , μωρό μου;
Τελικά ξόδεψα αρκετά, αλλά άξιζαν....
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT !!!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.591
Πόντοι
19.795
Συγχωρεστε την αγνοια μου ...
Αλλα οι κακες γλωσσες λένε οτι εσεις ειστε φοβος και τρομος στο νησι
Εχθες το μεσημερι "απαγορευμενος καρπος" εισηλθε εις το καταστημα μου, ενδεδυμενος με ενα κορδονιον, και επι εικοσι λεπτα της ωρας, εδοκιμαζεν σκουλαρικια αφαλου (πιρσινγκ ως η Αγγλις τροφος του νηματοθετη με απεχθες υφος θα ελεγε). Ε, φυσικο ηταν ρε πουστη μου μετα απο αυτη τη δοκιμασια, να παω μετα στο σιγουρο ουκρανικο στανταρακι μου, να καταθεσω.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Ήταν Ευάκι και Sexy Moon

Και την κάνατε

Ευάρα και Moonara

:afro:

Αλόγατο την έκανε .....  >:(

Ειμαστε καουμποιδες απο το μεξικο  :s&m_2:
κανενα δεν φοβομαστε μονο τον αρχηγο ,
τον αρχηγο τον λεγανε Blizardyean (κατα τον Dan Bilzerian)
και βγαζει την πιστιολα του και κανει τρια μπαμ! ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ  :takethis: :takethis: :takethis:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Ήταν Ευάκι και Sexy Moon

Και την κάνατε

Ευάρα και Moonara

Διαφωνώ καθέτως , κύριοι. Και επειδή έχω προσωπική άποψη για την κοπέλα, μπορώ να πω πως πριν από 5-6 χρόνια που δούλευε σε στούντιο, και ήταν και μικρότερη, δεν μου είχε κάνει καμιά ιδιαίτερη αίσθηση. Ούτε ακόμη όταν την συνάντησα ως C/T, το 2013.
Γούστα είναι όμως αυτά...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.934
Πόντοι
26.096
Εχθες το μεσημερι "απαγορευμενος καρπος" εισηλθε εις το καταστημα μου, ενδεδυμενος με ενα κορδονιον, και επι εικοσι λεπτα της ωρας, εδοκιμαζεν σκουλαρικια αφαλου (πιρσινγκ ως η Αγγλις τροφος του νηματοθετη με απεχθες υφος θα ελεγε). Ε, φυσικο ηταν ρε πουστη μου μετα απο αυτη τη δοκιμασια, να παω μετα στο σιγουρο ουκρανικο στανταρακι μου, να καταθεσω.

Η Αγγλίς τροφός μου δεν απηχθάνετο τα piercings, καίτοι αρμόζοντα εις νεοτέρας ηλικίας ...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Καλα κανατε αγαπητε ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.934
Πόντοι
26.096
Ήταν Ευάκι και Sexy Moon

Και την κάνατε

Ευάρα και Moonara

και βγαζει την πιστιολα του και κανει τρια μπαμ! ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ  :takethis: :takethis: :takethis:

Ένα τζούφιο ήταν ...  >:(

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Προ εβδομάδος άρχισα να ακολουθώ μια καλλίπυγο νεαρά στο instagram. Βλέποντας τις φωτογραφίες της, αυτά που λέει και την εν γένει "στάση" της, κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν γίνεται, παρά να το περπατάει το καλντερίμι.
Της απέστειλα μήνυμα ακολουθώντας το δικό σας παράδειγμα, λέγοντας αυτολεξεί : Τι χρειάζεται/χρειάζεσαι για να σε συναντήσει κάποιος;
10 λεπτά μετά ήρθε η απάντηση : Πόσα εισαι διατεθειμένος να ξοδέψεις , μωρό μου;
Τελικά ξόδεψα αρκετά, αλλά άξιζαν....
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT !!!!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ!  :happy:

Η φρασεολογία αυτή φαίνεται λιτή και απέριττη αλλά έχει μετουσιωθεί και αλλάξει πολλάκις έως ότου δώσει τα μέγιστα αποτελέσματα.  :grin:

Υ.Γ. Στείλετέ μου όποτε φέρει ο δρόμος σας το Link της εν λόγω να βρούμε γκόμενα και 'μεις επιτέλους  :S έστω και με πληρωμή...  :headbang:

Μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή και με ένα αματούρι ξανθό δεκαοκτάχρονο το οποίο δούλεψε ένα 4μηνο, σταμάτησε 4 μήνες και τώρα Σεπτέμβρη λόγω ισχνών αγελάδων με ειδοποίησαν ότι επέστρεψε. Το είχα πάρει και κάνει τα πάντα  :fuck2: στήθος DD

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096

Που το θυμήθηκες πραγματικά!!!

:headbaning1:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
ΧΑΙΡΟΜΑΙ!  :happy:

Η φρασεολογία αυτή φαίνεται λιτή και απέριττη αλλά έχει μετουσιωθεί και αλλάξει πολλάκις έως ότου δώσει τα μέγιστα αποτελέσματα.  :grin:

Υ.Γ. Στείλετέ μου όποτε φέρει ο δρόμος σας το Link της εν λόγω να βρούμε γκόμενα και 'μεις επιτέλους  :S έστω και με πληρωμή...  :headbang:

Μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή και με ένα αματούρι ξανθό δεκαοκτάχρονο το οποίο δούλεψε ένα 4μηνο, σταμάτησε 4 μήνες και τώρα Σεπτέμβρη λόγω ισχνών αγελάδων με ειδοποίησαν ότι επέστρεψε. Το είχα πάρει και κάνει τα πάντα  :fuck2: στήθος DD
Έχετε πμ

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Διαφωνώ καθέτως , κύριοι. Και επειδή έχω προσωπική άποψη για την κοπέλα, μπορώ να πω πως πριν από 5-6 χρόνια που δούλευε σε στούντιο, και ήταν και μικρότερη, δεν μου είχε κάνει καμιά ιδιαίτερη αίσθηση. Ούτε ακόμη όταν την συνάντησα ως C/T, το 2013.
Γούστα είναι όμως αυτά...

Έχει τους θαυμαστές της πάντως, όπως αναφέρεις, γούστα είναι αυτά...

Για το ινσταγκραμοκοριτσο δώστε ίνφο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom