blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.992
- Πόντοι
- 26.096
μακάρι...
ευχές στο καλύτερο νήμα ever
μακάρι...
ευχές στο καλύτερο νήμα ever
Καλημερίζω και ταυτόχρονα αποχαιρετώ...
Μετά από περισσότερο από 3 χρόνια στο bou θα αποχωρήσω (τουλάχιστον για κάποιο ικανό χρονικό διάστημα και για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους).
Θέλω να πω ένα γεια σε όλους. Και σε αυτούς που περάσαμε καλά, ανταλλάξαμε πληροφορίες, κάναμε χαβαλέ και και και, αλλά και σε εκείνους με τους οποίους συχνά διαφωνούσαμε και ενίοτε διαπληκτιστήκαμε.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα με πολύ σεξ. Κάποια στιγμή πιθανών να τα ξαναπούμε.
Τα άτομα με τα οποία είχαμε προσωπική επαφή γνωρίζουν που και πως να με βρούν και είναι φυσικά ευπρόσδεκτα.
Οι μοντ να μου συγχωρέσουν που θα βάλω το ίδιο μήνυμα σε 3 αγαπημένα νήματα. Δεν σπαμάρω...
Καλημέρα σε όλους τους αγαπητούς φίλους...
Καλημέρα αγαπητέ και καλό μήνα. Το φθινόπωρο μπορεί να ήρθε αλλά το καλοκαίρι δεν έφυγε ακόμη ;)Καλημέρα σας, κύριε!
Σας ευχαριστώ πολύ φίλτατε... Είναι αμοιβαία τα αισθήματα!Καλημέρα,
Μας λείψατε αγαπητέ!
Καλημέρα,Καλημέρα αγαπητέ και καλό μήνα. Το φθινόπωρο μπορεί να ήρθε αλλά το καλοκαίρι δεν έφυγε ακόμη ;)
Καλημέρα φίλεκαλημέρα σε όλους σας!
Μα τι λέτε τώρα; Η μόνη εργασία του νήματος, κι αυτή είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του πορνοθέτη, είναι το ξεπάτωμα της Μανάρι. Από Δευτέρα να δούμε τώρα ...Συναισθηματικές φορτισμένες οι στιγμές όταν κάποιος, που μπορεί να μην γνωρίζουμε προσωπικά αλλά σίγουρα εκτιμάμε, φεύγει.
Οι εργασίες του νήματος όμως οφείλουν να επιστρέψουν στον κανονικό ρυθμό τους και ίσως στο μέλλον ο κ. John100 να είναι ξανά κοντά μας!
Κανένα στανταράκι στο τζόκερ του AGN έχουμε;καλημέρα σε όλους σας!
Το 19 δαγκωτό!Κανένα στανταράκι στο τζόκερ του AGN έχουμε;
Καλημέρα φίλε. Όλα καλά;Καλημερα Λιακο!! Χαθήκαμε ρε φίλε
Που τον χώνεις και δεν μας λες
Καλημέρα σε όλους τους αγαπητούς φίλους...
Εδώ ζούμαρες επικίνδυνα... Θα πάθουμε τίποτα πρωί πρωίΑπό το χθεσινό συμπόσιο ...
Ασάδο με λουκάνικα!
2/4