Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Τζάμπα το ´χει το κορίτσι ο τσιφούτης! Μόνον υποσχέσεις ...Το τζάμπα πέθανε
Οι υπερωρίες πληρώνονται αδρά :coolcondom:
Τζάμπα το ´χει το κορίτσι ο τσιφούτης! Μόνον υποσχέσεις ...Το τζάμπα πέθανε
Οι υπερωρίες πληρώνονται αδρά :coolcondom:
Τζάμπα το ´χει το κορίτσι ο τσιφούτης! Μόνον υποσχέσεις ...
Σε γλωσσοφάγανεΤι άλλα νέα, 'παιδιά';
Τι άλλα νέα, 'παιδιά';
Τώρα τι περιμένετε; Ειλικρινά τώρα!Τι άλλα νέα, 'παιδιά';
Επαγγελματικες υποχρεωσεις. Τι να κανουμε; Ειναι και κωλοχρονια φετος.Τελικά είσαι καλός "μυλος' όλα τα αλεθεις!!
Καλημερα
Σε pc παίζει, σε iPhone όχι ...
Σε γλωσσοφάγανε
2 βόρειοι είμαστε μόνο και μας έχουν του κλωτσου και του μπάτσου :S
Τι άλλα νέα, 'παιδιά';
Τώρα τι περιμένετε; Ειλικρινά τώρα!
Ήμουνα στα μέρια σου χθες και τα πίναμε σε ένα μοντελάδικο bar restaurant. Κοίταζα, αλλά δε σε πήρε το μάτι μου!Έπαιξε και σε android
Μην ανησυχείς. Θα σφίξουν οι κώλοι από βδομάδα αγαπητέ!Ετσι ειναι. Αλλοι με μαναρια και αλλοι με γκιλφαρια
Ετσι ειναι. Αλλοι με μαναρια και αλλοι με γκιλφαριαΤι άλλα νέα, 'παιδιά';
Να είσαι καλά πρωτίστως αγαπητέ και όταν μπορέσεις να είσαι πάλι μαζί μας!Καλημερίζω και ταυτόχρονα αποχαιρετώ...
Μετά από περισσότερο από 3 χρόνια στο bou θα αποχωρήσω (τουλάχιστον για κάποιο ικανό χρονικό διάστημα και για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους).
Θέλω να πω ένα γεια σε όλους. Και σε αυτούς που περάσαμε καλά, ανταλλάξαμε πληροφορίες, κάναμε χαβαλέ και και και, αλλά και σε εκείνους με τους οποίους συχνά διαφωνούσαμε και ενίοτε διαπληκτιστήκαμε.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα με πολύ σεξ. Κάποια στιγμή πιθανών να τα ξαναπούμε.
Τα άτομα με τα οποία είχαμε προσωπική επαφή γνωρίζουν που και πως να με βρούν και είναι φυσικά ευπρόσδεκτα.
Οι μοντ να μου συγχωρέσουν που θα βάλω το ίδιο μήνυμα σε 3 αγαπημένα νήματα. Δεν σπαμάρω...
Αγαπητέ σου εύχομαι όλα καλά και ελπίζω να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή.Καλημερίζω και ταυτόχρονα αποχαιρετώ...
Μετά από περισσότερο από 3 χρόνια στο bou θα αποχωρήσω (τουλάχιστον για κάποιο ικανό χρονικό διάστημα και για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους).
Θέλω να πω ένα γεια σε όλους. Και σε αυτούς που περάσαμε καλά, ανταλλάξαμε πληροφορίες, κάναμε χαβαλέ και και και, αλλά και σε εκείνους με τους οποίους συχνά διαφωνούσαμε και ενίοτε διαπληκτιστήκαμε.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα με πολύ σεξ. Κάποια στιγμή πιθανών να τα ξαναπούμε.
Τα άτομα με τα οποία είχαμε προσωπική επαφή γνωρίζουν που και πως να με βρούν και είναι φυσικά ευπρόσδεκτα.
Οι μοντ να μου συγχωρέσουν που θα βάλω το ίδιο μήνυμα σε 3 αγαπημένα νήματα. Δεν σπαμάρω...
Καλημερίζω και ταυτόχρονα αποχαιρετώ...
Ωραίο video..!!!Άλλη μια προσπάθεια ...
θα μας λείψεις Καρντάσι, ελπίζω να σου έρθουν όλα όπως τα θέλειςευχαριστώ και ανταποδίδω...