erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
καλα δεν θα μου λειψει κιολας..Αυτο θα λυθει....Τωρα που θ ακριβυνει το ρευμα και θα κοπει, δεν θα χρειαζεται να την ανοιγειs
καλα δεν θα μου λειψει κιολας..Αυτο θα λυθει....Τωρα που θ ακριβυνει το ρευμα και θα κοπει, δεν θα χρειαζεται να την ανοιγειs
Ευτυχωs..............γιατι με την κατασχεση θα ειχεs θεμακαλα δεν θα μου λειψει κιολας..
τι σουηδεζα δεν καταλαβα; εχω ρεταρει αχαχαχαχαχαχακαι το 80% των Ελλήνων
Σουηδέζα.........
δεν θα ξεχασω περσυ με πιανει κασι η μαλακια ενα βραδυ να κοιμηθω θαλασσα με σλιπινγκ μπανγκ.. και ξεκιναει η τραγωδια..εχει κουνουπια ομως![]()
αν συμπερανα καλα γαμησι δεν επεσε.η ηταν και αυτο τραγωδια?δεν θα ξεχασω περσυ με ποιανει κασι η μαλακια ενα βραδυ να κοιμηθω θαλασσα με σλιπινγκ μπανγκ.. και ξεκιναει η τραγωδια..
Αρχικα ερχεται μι απαρεα με παιδακια με μπυρες μουσικες και κτλ ε λεω οκ δεν εγινε τιποτα παρεακι. καποια στιγμη φευγουν αρχιζουν ερχονται αυτοκινητα... ενα δυο τρια τεσσερα.. ρε μαγκα λεω σημερα βρηκαν ολοι; Μου την δινει παω να ριξω μια βουτια εκει που βγαινω βλεπω ενα μαυρο πραγμα να ερχεται προς την θαλασσα. και εκει που ειμαι ετοιμη να παθω συγκοπη ανακοπη κατι βλεπω οτι ειναι σκυλος.. Το θεμα ομως συνεχιζεται και σκαει λιμενικο και μαλιστα την ωρα που αλλαζω το μαγιο![]()
![]()
![]()
![]()
αρχιζω να πιστευω οτι καποιος μου κανει πλακα και ειδικα οταν ενω εχω βγαλει το βρακι βλεπω τον λιμενικο να κατεβαινει απο το αυτοκινητο και του φωναζω περιμενετε λιγο να αλλαξω
μιλαμε για πανδασια. μετα ηρθαν τα κουνουπια μετα το φως μετα η ζεστη μετα η υγρασια ουτε θυμαμαι. το πρωι αγρυπνη ζητησα ενα καφε για να μην σκοτωσω καποιον
καλα δεν εκαμα ;
ναι αλλα το πηδημα πηδημα αρχηγαραεγω αρχιδια διακοπες θα κανω.
μ εφαγε το καπιταλ κοντρολ ναουμε![]()
ποιο γαμησι ρε παιδιααν συμπερανα καλα γαμησι δεν επεσε.η ηταν και αυτο τραγωδια?
γεια σου Μπλιζάκο, σου παραδίδω τη σκυτάλη
αποχωρώ, να ονειρευτώ![]()
ο λιμενικος δεν ηταν παιδαρας? ;) ;) ;) ;)ποιο γαμησι ρε παιδιαπλακα με κανετε
τωρα θ αρχισει το πηδημα αδερφε μουναι αλλα το πηδημα πηδημα αρχηγαρα![]()
![]()
![]()
![]()
Σε νοιωθω συμμαθητα.......... Εχω μεταμορφωθει σε πιστολερο με το μπαιγκον.....Ηταν σκληροs και τον ελεγαν ΤρινιταΜ εχουν φαει τα κουνουπια. Με τσιμπησαν ακομη κ στο γυμναστηριο. Κουμπια ολοκληρα. Προφανως λογω κρισης δεν ψεκασαν τους ορυζωνες στο Καλοχωρι.
Καλησπερα.
δεν θα ξεχασω περσυ με πιανει κασι η μαλακια ενα βραδυ να κοιμηθω θαλασσα με σλιπινγκ μπανγκ.. και ξεκιναει η τραγωδια..
Αρχικα ερχεται μια παρεα με παιδακια με μπυρες μουσικες και κτλ ε λεω οκ δεν εγινε τιποτα παρεακι. καποια στιγμη φευγουν αρχιζουν ερχονται αυτοκινητα... ενα δυο τρια τεσσερα.. ρε μαγκα λεω σημερα βρηκαν ολοι; Μου την δινει παω να ριξω μια βουτια εκει που βγαινω βλεπω ενα μαυρο πραγμα να ερχεται προς την θαλασσα. και εκει που ειμαι ετοιμη να παθω συγκοπη ανακοπη κατι βλεπω οτι ειναι σκυλος.. Το θεμα ομως συνεχιζεται και σκαει λιμενικο και μαλιστα την ωρα που αλλαζω το μαγιο![]()
![]()
![]()
![]()
αρχιζω να πιστευω οτι καποιος μου κανει πλακα και ειδικα οταν ενω εχω βγαλει το βρακι βλεπω τον λιμενικο να κατεβαινει απο το αυτοκινητο και του φωναζω περιμενετε λιγο να αλλαξω
μιλαμε για πανδασια. μετα ηρθαν τα κουνουπια μετα το φως μετα η ζεστη μετα η υγρασια ουτε θυμαμαι. το πρωι αγρυπνη ζητησα ενα καφε για να μην σκοτωσω καποιον
καλα δεν εκαμα ;