Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• θερμοπυλες.jpg
    θερμοπυλες.jpg
    51,1 KB · Εμφανίσεις: 9

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

μιουτ...η απεξαρτηση σιγα σιγα....μεθαδονη

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

για να σ' αρέσει ο χειμώνας?

αλλά μάλλον τίποτα δεν σ' αρέσει, το χειμώνα πάλι γκρίνιαζες

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μ εχουν φαει τα κουνουπια. Με τσιμπησαν ακομη κ στο γυμναστηριο. Κουμπια ολοκληρα. Προφανως λογω κρισης δεν ψεκασαν τους ορυζωνες στο Καλοχωρι.
Καλησπερα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
γεια σου Μπλιζάκο, σου παραδίδω τη σκυτάλη

αποχωρώ, να ονειρευτώ  :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε μαλακες πως λενε το ξανθο καρτουν???? σοσακι

αμα επαιρνε τσιμπουκια θα ειχα παρει 50 απαντησεις τωρα καριοληδες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εχει κουνουπια ομως  :grin:
δεν θα ξεχασω περσυ με πιανει κασι η μαλακια ενα βραδυ να κοιμηθω θαλασσα με σλιπινγκ μπανγκ.. και ξεκιναει η τραγωδια..
Αρχικα ερχεται μια παρεα με παιδακια με μπυρες μουσικες και κτλ ε λεω οκ δεν εγινε τιποτα παρεακι. καποια στιγμη φευγουν αρχιζουν ερχονται αυτοκινητα... ενα δυο τρια τεσσερα.. ρε μαγκα λεω σημερα βρηκαν ολοι; Μου την δινει παω να ριξω μια βουτια εκει που βγαινω βλεπω ενα μαυρο πραγμα να ερχεται προς την θαλασσα. και εκει που ειμαι ετοιμη να παθω συγκοπη ανακοπη κατι βλεπω οτι ειναι σκυλος.. Το θεμα ομως συνεχιζεται  και σκαει λιμενικο και μαλιστα την ωρα που αλλαζω το μαγιο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αρχιζω να πιστευω οτι καποιος μου κανει πλακα και ειδικα οταν ενω εχω βγαλει το βρακι βλεπω τον λιμενικο να κατεβαινει απο το αυτοκινητο και του φωναζω περιμενετε λιγο να αλλαξω  :headbang: μιλαμε για πανδασια. μετα ηρθαν τα κουνουπια μετα το φως μετα η ζεστη μετα η υγρασια ουτε θυμαμαι. το πρωι αγρυπνη ζητησα ενα καφε για να μην σκοτωσω καποιον  :grin: καλα δεν εκαμα ;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
εγω αρχιδια διακοπες θα κανω.
μ εφαγε το καπιταλ κοντρολ ναουμε :bounce-glasses:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν θα ξεχασω περσυ με ποιανει κασι η μαλακια ενα βραδυ να κοιμηθω θαλασσα με σλιπινγκ μπανγκ.. και ξεκιναει η τραγωδια..
Αρχικα ερχεται μι απαρεα με παιδακια με μπυρες μουσικες και κτλ ε λεω οκ δεν εγινε τιποτα παρεακι. καποια στιγμη φευγουν αρχιζουν ερχονται αυτοκινητα... ενα δυο τρια τεσσερα.. ρε μαγκα λεω σημερα βρηκαν ολοι; Μου την δινει παω να ριξω μια βουτια εκει που βγαινω βλεπω ενα μαυρο πραγμα να ερχεται προς την θαλασσα. και εκει που ειμαι ετοιμη να παθω συγκοπη ανακοπη κατι βλεπω οτι ειναι σκυλος.. Το θεμα ομως συνεχιζεται  και σκαει λιμενικο και μαλιστα την ωρα που αλλαζω το μαγιο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αρχιζω να πιστευω οτι καποιος μου κανει πλακα και ειδικα οταν ενω εχω βγαλει το βρακι βλεπω τον λιμενικο να κατεβαινει απο το αυτοκινητο και του φωναζω περιμενετε λιγο να αλλαξω  :headbang: μιλαμε για πανδασια. μετα ηρθαν τα κουνουπια μετα το φως μετα η ζεστη μετα η υγρασια ουτε θυμαμαι. το πρωι αγρυπνη ζητησα ενα καφε για να μην σκοτωσω καποιον  :grin: καλα δεν εκαμα ;
αν συμπερανα καλα γαμησι δεν επεσε.η ηταν και αυτο τραγωδια?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μ εχουν φαει τα κουνουπια. Με τσιμπησαν ακομη κ στο γυμναστηριο. Κουμπια ολοκληρα. Προφανως λογω κρισης δεν ψεκασαν τους ορυζωνες στο Καλοχωρι.
Καλησπερα.
Σε  νοιωθω  συμμαθητα.......... Εχω μεταμορφωθει σε πιστολερο με το μπαιγκον.....Ηταν σκληροs και τον ελεγαν Τρινιτα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Που ηταν αυτο το μερος που θελησατε να κοιμηθειτε κυρια;

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
δεν θα ξεχασω περσυ με πιανει κασι η μαλακια ενα βραδυ να κοιμηθω θαλασσα με σλιπινγκ μπανγκ.. και ξεκιναει η τραγωδια..
Αρχικα ερχεται μια παρεα με παιδακια με μπυρες μουσικες και κτλ ε λεω οκ δεν εγινε τιποτα παρεακι. καποια στιγμη φευγουν αρχιζουν ερχονται αυτοκινητα... ενα δυο τρια τεσσερα.. ρε μαγκα λεω σημερα βρηκαν ολοι; Μου την δινει παω να ριξω μια βουτια εκει που βγαινω βλεπω ενα μαυρο πραγμα να ερχεται προς την θαλασσα. και εκει που ειμαι ετοιμη να παθω συγκοπη ανακοπη κατι βλεπω οτι ειναι σκυλος.. Το θεμα ομως συνεχιζεται  και σκαει λιμενικο και μαλιστα την ωρα που αλλαζω το μαγιο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αρχιζω να πιστευω οτι καποιος μου κανει πλακα και ειδικα οταν ενω εχω βγαλει το βρακι βλεπω τον λιμενικο να κατεβαινει απο το αυτοκινητο και του φωναζω περιμενετε λιγο να αλλαξω  :headbang: μιλαμε για πανδασια. μετα ηρθαν τα κουνουπια μετα το φως μετα η ζεστη μετα η υγρασια ουτε θυμαμαι. το πρωι αγρυπνη ζητησα ενα καφε για να μην σκοτωσω καποιον  :grin: καλα δεν εκαμα ;

παλια μου αρεσε πολυ σε βουνο ομως, Ολυμπο, Πιερια ...σε μερη που μονο με τα ποδια εφτανες...ερημια και φυση...ειχαμε και τον απαιτουμενο εξοπλισμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom