NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
ανετη ζωη = μεγαλος πουτσος;![]()
![]()
![]()
μωρή μεγάλος με 8 εκατοστά?
πορτοφόλι εννοώ
έχω δραχμές Ραχήλ
ανετη ζωη = μεγαλος πουτσος;![]()
![]()
![]()
η αθηνα καιγεται απο καυλα; και εγω τι καθομαι στην θεσσαλονικη δηλαδης γαμω το πυργο μου μεσα;η καυλα
εεεε σταχω πει....γαμω το λιανοκλαδι μου.....η αθηνα καιγεται απο καυλα; και εγω τι καθομαι στην θεσσαλονικη δηλαδης γαμω το πυργο μου μεσα;
Εννοια σου θαρθει κι εκει.......Η καβλα εχει υποκαταστημαη αθηνα καιγεται απο καυλα; και εγω τι καθομαι στην θεσσαλονικη δηλαδης γαμω το πυργο μου μεσα;
δικιο εχεις καρτακι χααχαχαχχαχααχχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχεεεε σταχω πει....γαμω το λιανοκλαδι μου.....
επισης να πω οτι οπως και ο νικ ετσι και αεγω μαλλον θα εργαζομαι ολοκληρο το καλοκαιριφανταστικά σχεδον υπέροχα
![]()
και ο λαιφ ετσι οπως το παει θα σου κανει τον κωλο μαυρο
στυα αρχιδια σας κυριε νικ ολα ε?![]()
![]()
εδω ο κοσμος καιγετε
λαθρο στο τρενο..... κανενα κωλομαγουλο ησυχοΤωρα τον Αυγουστο ανεβαινω.....Αν δεν κοψουν τιs μπεντζινεs![]()
![]()
αααα φιλε σορυ....εισαι νοικοκυρηςόχι και όλα.......διαρκείας πήρα![]()
αααα φιλε σορυ....εισαι νοικοκυρης![]()
εγω στο χερι μονο του Ζιοβανι ολα τα αλλα στο πλυντηριο και τα κανω μπουρδελοπολύ, να τα λέμε αυτά, πλένω και τα σώβρακα στο χέρι για να μη γανιάζουν![]()
Aυτα ειναι επικινδυνα πραματα.....Μονο στο πλυντηριο με Babooπολύ, να τα λέμε αυτά, πλένω και τα σώβρακα στο χέρι για να μη γανιάζουν![]()
μπετζινεεεεεεςΤωρα τον Αυγουστο ανεβαινω.....Αν δεν κοψουν τιs μπεντζινεs![]()
![]()