spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.013
- Πόντοι
- 18.546
νεος αλλα ωραιος
νεος αλλα ωραιος
ασε ξερω τι λέωΦυλακή ο Άγιος Δομήνικος με ξανθό μουνετο.. Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα...
τζιμάρα, πουσαισυρεπαιχτουρα?
ρε μαλάκα, να σας πάω, αλλά δεν θα κάτσω. Δε θέλω να γελάει η Ελενα και εσεις που θα πάρετε μέρος 2 ωρες με το γαριδάκι μου και περάσει ο χρόνος και δε γαμήσετε :SΝικολα, κανε ενα καλο σερβις στο τρικυκλο, μπας και χρειαστει να μας πας στη παρτουζα με την Ελενα.
θα το σκεφτώ Τζιμάρα. Τα δεδομένα άλλαξαν τόσο πολύ τις τελευταίες μέρες που τίποτα δεν αποκλείεταιΕδώ Νικ.. όλα καλά!!
Κρατάω το νησί και προσέχω τη συκιά του παππού... τη ρήμαξε λίγο ο Βλαντης όταν ηρθε αλλά τώρα εσιαξε πάλι
Ακόμη έχουμε 30 ωραίες καλοκαιρινες μέρες οποτε κανε μια καταδρομική ΣΚ
παρακολουθούσες παλιά Σπύρο?
τότε που είχαμε και μουνάκια και μόλις έγραφα έχυναν?
θα το σκεφτώ Τζιμάρα. Τα δεδομένα άλλαξαν τόσο πολύ τις τελευταίες μέρες που τίποτα δεν αποκλείεται
Άμα βρω καμιά καλή πληρωμένη πουτάνα να με συνοδεύσει, γιατί από τις απλήρωτες .............. πήξαμε στη μαλακία
παρακολουθούσες παλιά Σπύρο?Το νήμα άρχισε να αποκτάει την παλιά του αίγλη άντε γιατι είχα αρχίσει να ανυσηχώ
Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 8 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
Το νήμα άρχισε να αποκτάει την παλιά του αίγλη άντε γιατι είχα αρχίσει να ανυσηχώ
Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 8 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
ρε μαλάκα, να σας πάω, αλλά δεν θα κάτσω. Δε θέλω να γελάει η Ελενα και εσεις που θα πάρετε μέρος 2 ωρες με το γαριδάκι μου και περάσει ο χρόνος και δε γαμήσετε :S
πιο τίμια συναλλαγή από πουτάνα δεν υπάρχει, οι άλλες οι απλήρωτες πουτάνες μόνο ψέμα, δικαιολογίες και πρήξιμο αρχιδιώνΈτσι μπράβο... τώρα μιλάς όμορφα!!!
Χαίρομαι ειλικρινά που τα δεδομένα άλλαξαν τόσο ωραία!!
Αυτές οι καργιολες μας πρηζουν τα παπάρια και μας τρώνε και πιο πολλά φράγκα
Επιβεβαιωνω....παρακολουθούσες παλιά Σπύρο?
τότε που είχαμε και μουνάκια και μόλις έγραφα έχυναν?
Στηριζω ερι...το νήμα αποκτά αίγλη, λάμψη, γκλάμουρ ... ... μόνο με την Έρη!!
το πρωί που μπήκα μετά από καιρό, έκανε μια γκεστ εμφάνιση , έπαιξα μια μαλακία για πάρτη της και εξαφανίστηκετο νήμα αποκτά αίγλη, λάμψη, γκλάμουρ ... ... μόνο με την Έρη!!
το πρωί που μπήκα μετά από καιρό, έκανε μια γκεστ εμφάνιση , έπαιξα μια μαλακία για πάρτη της και εξαφανίστηκε
λες να την πήραν τα σκάγια?
Επιβεβαιωνω....
πιο τίμια συναλλαγή από πουτάνα δεν υπάρχει, οι άλλες οι απλήρωτες πουτάνες μόνο ψέμα, δικαιολογίες και πρήξιμο αρχιδιών
τσου...
επιβεβαιώνειΕπιβεβαιωνω....
:S :S :S :S
Κι ομως ακούγετε στην πιάτσα ότι το γαριδάκι σου δεν κάνει τα αλλά να γελάνε και τόσο πολύ
κι' εγώ θείο!