NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
......... αλλά γαύρος , δε βλέπεις υπογραφές νέε μου ?όλοι οι νοτιοι εδώ μαζευτήκαμε
Πές μου ότι είσαι και Πανιώνιος να χαρακωθώ...
......... αλλά γαύρος , δε βλέπεις υπογραφές νέε μου ?όλοι οι νοτιοι εδώ μαζευτήκαμε
Πές μου ότι είσαι και Πανιώνιος να χαρακωθώ...
Είναι μάλλον επειδή βγήκαμε από τα μνημόνιαΜολις άκουσα στις είδήσεις ότι περίπου το 40% τις Αττικης είχε διακοπή, κάποια έκρηξη λέει σε υποσταθμό της ΔΕΗ
Γλίτωσε το χαράκωμα τελευταία στιγμή......... αλλά γαύρος , δε βλέπεις υπογραφές νέε μου ?
σου ριξα 5-6 στο κεφάλιΕίναι μάλλον επειδή βγήκαμε από τα μνημόνια
......... αλλά γαύρος , δε βλέπεις υπογραφές νέε μου ?
Είδες..? Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι την χάρη...
Είναι μάλλον επειδή βγήκαμε από τα μνημόνια
Είχα που είχα πονοκέφαλο. Χαχαχα...σου ριξα 5-6 στο κεφάλι
Κι εγώ που νόμιζα ότι 43 είμαστε οι παππούληδες......... αλλά γαύρος , δε βλέπεις υπογραφές νέε μου ?
παιχταρα μου κρατας γερα? τη γεφυρα?Είδες..? Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι την χάρη...
μερικοί δεν την έβγαλανΚι εγώ που νόμιζα ότι 43 είμαστε οι παππούληδες
;)Ναι τώρα το είδα...
ευρηματικότατο
Φευ...μερικοί δεν την έβγαλαν
Καλησπέρα στα παπούδια
εσείς είχατε διακοπή ?
Ρε σεις σας έπεσε το ρεύμα και πάθατε blackout..Άμα σας πεσει τίποτα άλλο τότε τι θα πάθετε..ναι παιχτη μου
που βρίσκεσαι αν επιτρέπεται? (δεκτά πμ)
Ρε σεις σας έπεσε το ρεύμα και πάθατε blackout..Άμα σας πεσει τίποτα άλλο τότε τι θα πάθετε..
αυτό δε σηκώνεται ούτε με γερανόΡε σεις σας έπεσε το ρεύμα και πάθατε blackout..Άμα σας πεσει τίποτα άλλο τότε τι θα πάθετε..
γομολάστιχα
Δεν θέλω να το σκέφτομαιΡε σεις σας έπεσε το ρεύμα και πάθατε blackout..Άμα σας πεσει τίποτα άλλο τότε τι θα πάθετε..