PSAXTIRI
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.936
- Πόντοι
- 17.145
Σας ευχαριστώ. Είναι η πρώτη φορά που το τζόκερ μου προσφέρει κάτι...Συγχαρητήρια για την εύνοια της θεάς τύχης εις την κληρωτίδα
Σας ευχαριστώ. Είναι η πρώτη φορά που το τζόκερ μου προσφέρει κάτι...Συγχαρητήρια για την εύνοια της θεάς τύχης εις την κληρωτίδα
Στου θεού τ'αφτί αγαπητέ...Μετά θα του ευχηθούμε για την τύχη του επί της κλειτορίδας..
Καλησπέρα.
Τυχαία διάβασα τα σχόλιά σας και μπήκα στο προφίλ του νικ ΩΡΙΩΝΑΣ. Το νικ αυτό παραπέμπει στο δικό μου προφίλ και ειλικρινά απορώ πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Και επιπλέον στην ίδια κριτική υπάρχει like και από εμένα ως blizardeye...
To ερώτημα απευθύνεται και προς τους μοντς και προς το Αφεντικό του σάϊτ...
Ωωω τον αγαπητο κ.popov!
Πως είστε; Τι κάνει η υγεία σας;
βάλε ενα λινκ στο προφιλ ... ψάχνω και δεν μπορώ να το βρώ...Είναι απίστευτο ... Θα στείλω π.μ. στον Αντισθένη...
Καλησπέρα φίλτατε! Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες, παρά τρίχα γλίτωσα το καρδιακό επεισόδιο...
Κατά τ' άλλα, ηθικόν ακμαιότατον!
Είναι απίστευτο ... Θα στείλω π.μ. στον Αντισθένη...
Φιλτατε εγώ θα προτιμούσα να είμαι από ..κάτω..Χαίρομαι που είστε καλά!!!
Τα καρδιακά επεισόδια είναι μη αποδεκτά εις την τρίτη ηλικία...
Όχι τουλάχιστον εάν δεν είμαστε «πλήρης ημερών»
Προσωπικά θα έλεγα ότι όταν έρθει η ώρα μου θα επιθυμούσα να φύγω έτσι...
«μπαμ και κάτω»
(να μην κουράσω κανενα και να μην κουραστώ εγώ)
Μόλις πάτησα στο προφίλ του Ωριωνα και οδηγεί στο δικό μου προφίλ
Κάτι τρέχει εδώ
Πως οδηγεί σε διαφορετικά προφίλ και γιατί οδήγησε στα δικά μας προφιλ
Το ίδιο ακριβώς έγινε και με εμένα..Μόλις πάτησα στο προφίλ του Ωριωνα και οδηγεί στο δικό μου προφίλ
Κάτι τρέχει εδώ
Πως οδηγεί σε διαφορετικά προφίλ και γιατί οδήγησε στα δικά μας προφιλ
Εγώ όταν το πατώ, οδηγεί στο δικό μου ... Τι είναι αυτά τα πράγματα;;;
Φιλτατε εγώ θα προτιμούσα να είμαι από ..κάτω..
Για να δούμε σε πόσους οδηγείτε στο προφίλ τους και να σου πει ο Αντισθένης πως γίνεται κάτι τέτοιο;;;
Για να δούμε σε πόσους οδηγείτε στο προφίλ τους και να σου πει ο Αντισθένης πως γίνεται κάτι τέτοιο;;;
Η Μανάρι παρακολουθεί τον πορνοθέτη!Ποιος είναι ο Ωρίωνας;