iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Δεν θα έχει πλέον τύψεις ότι σπαταλά χρήμα εν μέσω κρίσηςΚαι σε τι θα διαφέρει από ό,τι πράττετε έως σήμερα;;;
Δεν θα έχει πλέον τύψεις ότι σπαταλά χρήμα εν μέσω κρίσηςΚαι σε τι θα διαφέρει από ό,τι πράττετε έως σήμερα;;;
@ Blizardeye
2 παρατηρήσεις επί της κριτικής σας.
1ον. Δεν αναφέρατε ότι το ποίημα είναι του Ιάπωνα ποιητή Κιταγκάουα Ουταμάρο.
2ον. Η συνέχεια του ποιήματος είναι ακόμη πιο ωραία :
Ονειρεύτηκα ότι ήμασταν και πάλι μαζί
Με ξύπνησε το γέλιο μου
Πανικόβλητος έψαξα παντού ολόγυρά μου
Τα μάτια μου γεμάτα δάκρυα
Σαν το πρωϊνό άνθος της κερασιάς
Όμορφα και ηδονικά μυρωμένο
Θα πάμε να τα φάμε στις πουτάνες!
Ομως τελικά ...."Η πυγολαμπίδα καίγεται με ένα σιωπηρό Έρωτα "....Ερωτικά ταλέντα δεν έχω ... νομίζω
Δεν θα έχει πλέον τύψεις ότι σπαταλά χρήμα εν μέσω κρίσης
Το θέμα των τύψεων, ως γνωρίζετε προσωπικά, αλλά και από τις πένθιμες κριτικές μου, είναι κάτι που μόνιμα με απασχολεί. Υπόσχομαι να σας το αναλύσω περαιτέρω, όταν ξαναγράψω κριτική.Ούτε τώρα έχει ...
Στη Μανάρι να ακούσεις τι της λέει …Ομως τελικά ...."Η πυγολαμπίδα καίγεται με ένα σιωπηρό Έρωτα "....
Δε γνωρίζω αγαπητέ πότε θα υπάρχει κάτι αξιόλογο να γράψω.Αύριο το βράδυ δηλαδή;;;
Μα τον έχει σπουδάσει τώρα πιά...και ξέρει!Στη Μανάρι να ακούσεις τι της λέει …
Το θέμα των τύψεων, ως γνωρίζετε προσωπικά, αλλά και από τις πένθιμες κριτικές μου, είναι κάτι που μόνιμα με απασχολεί. Υπόσχομαι να σας το αναλύσω περαιτέρω, όταν ξαναγράψω κριτική.
Στη Μανάρι να ακούσεις τι της λέει …
Καλή εβδομάδα σε όλους
Ο μπλιζαραι έμαθα
Τα πιστεύει το χαϊβάνι και του κάνει σκηνές ζηλοτυπίας!Μα τον έχει σπουδάσει τώρα πιά...και ξέρει!
Είμεθα πόρνοι μεν, αλλά αισθηματίες! Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε …[size=10pt]ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ[/size]
Αμα δεν γαμαει ο μπλιζαραι τότε ποιος γαμαει εδώ μέσα
@ Blizardeye
2 παρατηρήσεις επί της κριτικής σας.
1ον. Δεν αναφέρατε ότι το ποίημα είναι του Ιάπωνα ποιητή Κιταγκάουα Ουταμάρο.
2ον. Η συνέχεια του ποιήματος είναι ακόμη πιο ωραία :
Ονειρεύτηκα ότι ήμασταν και πάλι μαζί
Με ξύπνησε το γέλιο μου
Πανικόβλητος έψαξα παντού ολόγυρά μου
Τα μάτια μου γεμάτα δάκρυα
Σαν το πρωϊνό άνθος της κερασιάς
Όμορφα και ηδονικά μυρωμένο
Και να σκεφτείτε, αγαπητέ, πως αυτό ήταν το ποίημα που απήγγειλαν οι Ιάπωνες πιλότοι αυτοκτονίας (Καμικάζε), πριν επιβιβαστούν στα αεροπλάνα τους, πετώντας προς τον (τελετουργικό) θάνατό τους...[size=10pt]ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ[/size]
ουδής αναμάρτητοςΑμα δεν γαμαει ο μπλιζαραι τότε ποιος γαμαει εδώ μέσα
Τα πιστεύει το χαϊβάνι και του κάνει σκηνές ζηλοτυπίας!
[size=10pt]ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ[/size]