blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα!
Λοιπόν
70€ η ώρα x 10 πελάτες περίπου ημερησίως = 700€ + 150€ (Περίπου τα έξτρα δεξιά)
850€ X 17 ημέρες = 14450€
Λοιπόν, ας τα υπολογίσουμε με μέθοδο ανοικτής κάβας :
8 πελάτες ημερησίως (8 Χ 1 ώρα έκαστος = 8 ώρες) και 1/2 ώρα ανάμεσα στα ραντεβού για προετοιμασία = 3 ώρες (6 Χ 1/2 ώρα γιατί στον 1ο και τον τελευταίο δεν υπάρχει μισάωρο), με την προϋπόθεση ότι τα ραντεβού είναι διαδοχικά, δεν υπάρχουν ακυρώσεις ή outcall (όπου το κόστος αυξάνει), και κανείς πελάτης δεν ζητά ημίωρη ή ωριαία παράταση. Σύνολο δλδ 11 ώρες (8+3 = 11) εργασίας.
8 πελάτες Χ 70 ευρώ / πελάτη = 560 ευρώ ημερησίως + 30 ευρώ τα εξτρά (κατά μέσο όρο) ανά πελάτη = 240 ευρώ (8Χ30 = 240).
560 + 240 = 800 ευρώ ημερησίως. 800 Χ 17 ημέρες = 13.600 ευρώ.
Εκ του ποσού αυτού αφαιρείται ποσό 40 ευρώ (συμμετοχή της κοπέλας στο ξενοδοχείο), ήτοι 40Χ17 = 680 ευρώ
13.600 - 680 = 12.920 ευρώ(συνολικό κέρδος)
Συμπέρασμα : Λάθος επάγγελμα κάνουμε , κύριοι...
Καλημέρα σας κε Μαναριτέτοιε,Καλημέρα!
Οπωσδήποτε γνωρίζετε εσείς από αυτά!Τα μικτά χρήματα που η κάθε Vlada αποκερδαίνει είναι πολύ παραπάνω. Καθότι ικανοποιούν επιθυμίες που δύσκολα ο συνηθισμένος άντρας να φαντασθεί. Και οι επιθυμίες αυτές πληρώνονται ακριβά.
Το καθαρό ποσό που της μένει είναι μετά συνάρτηση των δικών της προσωπικών εξόδων και των λοιπών εργασιακών υποχρεώσεών της [ συμμετοχή γραφείου, έξοδα ξενοδοχείου κλπ ].
Το πραγματικό τους κέρδος είναι από τα έξτρα και τις περίεργες επιθυμίες ...
δλδ?κανουν ανωμαλιες θειε?Τα μικτά χρήματα που η κάθε Vlada αποκερδαίνει είναι πολύ παραπάνω. Καθότι ικανοποιούν επιθυμίες που δύσκολα ο συνηθισμένος άντρας να φαντασθεί. Και οι επιθυμίες αυτές πληρώνονται ακριβά.
Το καθαρό ποσό που της μένει είναι μετά συνάρτηση των δικών της προσωπικών εξόδων και των λοιπών εργασιακών υποχρεώσεών της [ συμμετοχή γραφείου, έξοδα ξενοδοχείου κλπ ].
Το πραγματικό τους κέρδος είναι από τα έξτρα και τις περίεργες επιθυμίες ...
δλδ?κανουν ανωμαλιες θειε?
Κάνουν και sex!δλδ?κανουν ανωμαλιες θειε?
Καλημέρα σας κε Μαναριτέτοιε,
Ευελπιστώ να καλημερίσουμε και τον κο Τρίβη λίαν συντόμως!
Αίσχος, παιδί μου... Αίσχος!
Σόδομα και Γόμορα ...
Θα καούν όλοι οι αμαρτωλοί στα καζάνια της Κολάσεως και ημείς, οι ενάρετοι και εγκρατείς, θα απολαύσωμεν Γαλήνην αιωνίαν!
Μανάρι μου ...Αίσχος, παιδί μου... Αίσχος!
Σόδομα και Γόμορα ...
Θα καούν όλοι οι αμαρτωλοί στα καζάνια της Κολάσεως και ημείς, οι ενάρετοι και εγκρατείς, θα απολαύσωμεν Γαλήνην αιωνίαν!
Μανάρι μου ...
Δυστυχώς δεν έχω κανένα νέο του. Ευχή αντίστοιχη του καλημέρα εξέφρασα.Προφανώς, λοιπόν, έχετε νέα του, τα οποία δεν μας κοινολογείτε [ ως κατ΄ επανάληψη πράττετε με τις εργαζόμενες ...].
Το μάθαμε, yellow blue bus για να το θυμάσαι εύκολα!
Το ότι η κριτική γράφτηκε τιμής ένεκεν για δεύτερη φορά ενώ δεν έχει έρθει ακόμα η Bella, που το βάζετε;Ο Μέγας Δημοδιδάσκαλος ξαναχτύπησε ...
Η Bella το απολαμβάνει και χύνει με όμορφους σπασμούς.
Ο εκστασιασμός της χύνοντας παίζοντας ταυτόχρονα με την κλειτορίδα της...
Το ότι η κριτική γράφτηκε τιμής ένεκεν για δεύτερη φορά ενώ δεν έχει έρθει ακόμα η Bella, που το βάζετε;
Η κοπέλα είναι στις προσεχώς αφίξεις του πρακτορείου. Έχει αναρτηθεί η καρτέλα της με τις υπηρεσίες της αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνίες διαθεσιμότητας.Αχα!
Αυτό δεν το ήξερα ...
Ιδιοτελή κίνητρα λοιπόν ...
Έρχεται αύριο ...Το ότι η κριτική γράφτηκε τιμής ένεκεν για δεύτερη φορά ενώ δεν έχει έρθει ακόμα η Bella, που το βάζετε;
Έρχεται αύριο ...
Η κοπέλα είναι στις προσεχώς αφίξεις του πρακτορείου. Έχει αναρτηθεί η καρτέλα της με τις υπηρεσίες της αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνίες διαθεσιμότητας.