spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.193
- Πόντοι
- 18.546
Και τώρα που θα ξεκινήσει ταχύρυθμο αγγλικά ... θα γυρίσει και με το εφάπαξ πίσω...
δες πμ
Και τώρα που θα ξεκινήσει ταχύρυθμο αγγλικά ... θα γυρίσει και με το εφάπαξ πίσω...
Και δεν κάνεις;Να σου κάνω έναν υπολογισμό αλα Βέγγο;;;
Και δεν κάνεις;
Λοιπόν
70€ η ώρα x 10 πελάτες περίπου ημερησίως = 700€ + 150€ (Περίπου τα έξτρα δεξιά)
850€ X 17 ημέρες = 14450€
Εφοριακός είσαι ρε φίλε;;;;;Λοιπόν
Εφοριακός είσαι ρε φίλε;;;;;
Λοιπόν
Άστα να πάνε φίλε μου...Λιακο καλή μπιζνα το νινί ε;;;
Λέω κι εγώ τα αριστερά δεν είναι έξτρα λόγω Τσίπρα;Έξτρα δεξια = εξτραδακια
Δεν μου λες. Τον υπολογισμό τον έκανες με την μέθοδο της ανοικτής ή της κλειστής κάβας;Όχι αλλά είμαι στο οικονομικό κομμάτι της επιχείρησης
Λέω κι εγώ τα αριστερά δεν είναι έξτρα λόγω Τσίπρα;
Δεν μου λες. Τον υπολογισμό τον έκανες με την μέθοδο της ανοικτής ή της κλειστής κάβας;
Είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνουν τον έλεγχο οι εφοριακοί στα νυχτερινά μαγαζιά...Δεν αντεληφθην...
Είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνουν τον έλεγχο οι εφοριακοί στα νυχτερινά μαγαζιά...
Μπα.... Απλά όταν μου τραβήξανε το πρόστιμο, είδα στο έγγραφο ότι είχαν κάνει έλεγχο πρώτα με την μέθοδο της ανοιχτής και μετά (επειδή δεν τους βγαίνανε τα νούμερα) με την μέθοδο της κλειστής κάβας.
Εεεμμμμμ είδες που εσυ ξερεις πιο πολλά από μετρήσεις
Λίγα εξτραδάκια λογάριασες. Πρέπει να υπολογίσεις και το 1/2 του ξενοδοχείου και του οδηγού ως έξοδα. Ένα χιλιαρικάκι την ημέρα στο πορτοφόλι εκτιμώ.Λοιπόν
Μπα.... Απλά όταν μου τραβήξανε το πρόστιμο, είδα στο έγγραφο ότι είχαν κάνει έλεγχο πρώτα με την μέθοδο της ανοιχτής και μετά (επειδή δεν τους βγαίνανε τα νούμερα) με την μέθοδο της κλειστής κάβας.
Λίγα εξτραδάκια λογάριασες. Πρέπει να υπολογίσεις και το 1/2 του ξενοδοχείου και του οδηγού ως έξοδα. Ένα χιλιαρικάκι την ημέρα στο πορτοφόλι εκτιμώ.