Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.317
- Πόντοι
- 26.227
εεεεΠσαχτηρη τι εγινε ...το προσεχες το μαγαζι ?
γιατι δεν φτασαμε ΗΔΗ στις 20,000 σελιδες
που σαλιαριζατε παλι ? στις ανεξαρτητες ?
Αν είναι διαίτης, δεκτόν...Θα πέσει γιαούρτι με πέτσα σου λέω!
ο πσαχτήρης ΔΕΝ μπλέκει
Συναναστρέφεται
Άμα σου πώ ότι έχει μείνει από μπαταρία το γαμοκινητό και το πλησιέστερο καλώδιο φόρτισης είναι 5 χιλιόμετρα μακρυά, θα νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα, αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια...
![]()
Εννοείται το δεύτερο... Δεν είμαστε στην άπω ανατολή αγαπητέ...Αμα σε κανουν και σενα τιμημενο εγω θα κανω .....χαρακιρι
η μηπως να κανω μια παρτουζα ?
ομιλείτε χαμηλοφώνος!Στο είπα φίλε ότι θα μπω να πάρει ζωή το νήμα... Μόνο μη μας ακούσει ο νεκροθάφτης![]()
είστε τυχερός,ο νηματοθέτης είναι online...
... Είναι μιλφο--αιδοιον όμως..
Θα πέσει γιαούρτι με πέτσα σου λέω!Γιατί όχι; Θα ταιριάζει και με το γεράκιον...
Το γέλιο μακραίνει τη ζωή... Γι' αυτό γελάμε συνέχεια σε αυτό το νήμα ;)Μη γελάς με τη δυστυχία μου τεντυμπόι!
![]()
Φαντάσου κάτω από το nickname μου να γράφει «τιμημένος»![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα γελάει όλο το σαη μετά...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είστε αλληλέγγυος και γενναιόδωρος... Εύγε...Δεν πρόσεχε τίποτα.... ΜΟΝΟ το πουλί του πρόσεχε μη του το ματιάσουμε!!!!
Λοιπόν έχεις πολύ δουλειά είπες σήμερα εεεε;;;
Θα ποστάρω καμμία 10-15 ποστ για σένα γιατί 37 δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις και θα μου τα χρωστάς στις 30000
εντάξει θειο;;;
Πσαχτηρη τι εγινε ...το προσεχες το μαγαζι ?
γιατι δεν φτασαμε ΗΔΗ στις 20,000 σελιδες
που σαλιαριζατε παλι ? στις ανεξαρτητες ?
Δοκιμάστε τα παράθυρα αγαπητέ, έχουν λιγότερη προστασίαΧθες έφαγα 3 πόρτες, σήμερα 2 προς το παρόν...
Μύκονο, διακοπές κλπ...
Κασκαντεριλίκι loading
![]()
Θα σε έχω προλάβει εγώ. Στο χαρακίρι...Αμα σε κανουν και σενα τιμημενο εγω θα κανω .....χαρακιρι
η μηπως να κανω μια παρτουζα ?
είσθε κακεντρεχής και ποταπός!Δεν πρόσεχε τίποτα.... ΜΟΝΟ το πουλί του πρόσεχε μη του το ματιάσουμε!!!!
Λοιπόν έχεις πολύ δουλειά είπες σήμερα εεεε;;;
Θα ποστάρω καμμία 10-15 ποστ για σένα γιατί 37 δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις και θα μου τα χρωστάς στις 30000
εντάξει θειο;;;
Είμαι μεταξύ διακοπών και με τρώει η "μπουνάτσα" που επικρατεί... (από κορίτσια) Μετά όμως από ενδελεχή μελέτη κατέληξα για σήμερα. Δοκιμάζω και ενημερώνω ... (κακακασκαντέρ
)
Αν και ο Vlandis4 καραδοκεί >![]()