iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Είστε αυστηρός... Απλά για τιμωρία δώστε του πρώτα μια ακόμη πιο τριχωτή ;)Τώρα θα πάρεις μην σου πω. >Για να μάθεις να προσβάλλεις το Μιλενάκι... :-(
Είστε αυστηρός... Απλά για τιμωρία δώστε του πρώτα μια ακόμη πιο τριχωτή ;)Τώρα θα πάρεις μην σου πω. >Για να μάθεις να προσβάλλεις το Μιλενάκι... :-(
Δεν προσμένω σε προσωπικό όφελος άμεσαΚαλώς τον φίλο... Εγώ λέω να μας κάνει τιμημένους. Τι λες;
Εύγε αγαπητέ... Είστε team player!!!θα ωφεληθεί το νήμα άρα κι εμείς...![]()
Σας συμμερίζομαι και συμπάσχω!Εάν με άφηνε το Μιλενακι να το ξύρισω μετά θα το πηδουσα ευχαρίστως
αλλιώς εγώ δεν....
εχω αφήσει δυο Γερμανίδες με το μουνι στο χέρι όταν αντιλήφθηκα τρίχες στη μασχάλη (και ήμουν 25-30)
Μπλιαχ
Δεν το λες και μπλέξιμο, σε καλό θα του βγει ;)Άσε,έμπλεξε με το dirty τώρα![]()
θα ωφεληθεί το νήμα άρα κι εμείς...Έμμεσα; Χαχαχα...
Τώρα θα πάρεις μην σου πω. >Για να μάθεις να προσβάλλεις το Μιλενάκι... :-(
Ευκαιρία τώρα που κοιτάει τα mail του...ωχ καλά πού μου το θύμησες..
κάτσε να προφτάσω να πάρω τίποτα..
Άμα σου πώ ότι έχει μείνει από μπαταρία το γαμοκινητό και το πλησιέστερο καλώδιο φόρτισης είναι 5 χιλιόμετρα μακρυά, θα νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα, αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια...Ψαχτήρι το AGN απάντησε ή να βάλω τίποτα να ξελαμπικάρεις πάλι;
Εάν με άφηνε το Μιλενακι να το ξύρισω μετά θα το πηδουσα ευχαρίστως
αλλιώς εγώ δεν....
εχω αφήσει δυο Γερμανίδες με το μουνι στο χέρι όταν αντιλήφθηκα τρίχες στη μασχάλη (και ήμουν 25-30)
Μπλιαχ
Άσε,έμπλεξε με το dirty τώραΨαχτήρι το AGN απάντησε ή να βάλω τίποτα να ξελαμπικάρεις πάλι;
Ψαχτήρι το AGN απάντησε ή να βάλω τίποτα να ξελαμπικάρεις πάλι;
Πάρτε τώρα που γυρίζει, γιατί μετά τα κλείνω ΟΛΑ!Ευκαιρία τώρα που κοιτάει τα mail του...
Έμεινε κι από μπαταρία στο κινητό. Όρμα φίλε. Χαχαχαχα...Ναι ναι![]()
Εννοείται ;)Δεν το λες και μπλέξιμο, σε καλό θα του βγει ;)
Χαχαχαχαχα...Κάτσε καλά Λιακο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()