Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.779
- Πόντοι
- 28.246
Σου ειπα εγω να το σιαξεις ?????
ειχα παει να παρω και τη συνταξη
Σου ειπα εγω να το σιαξεις ?????
ειχα παει να παρω και τη συνταξη
Έχω περάσει από οντισιόν και face control αγαπητέ!
ομολογώ πως με αυτά που βλέπω δικαιολογώ και καταννοώ όλο και περισσότερο την στάση σας απέναντί του.
Μωρε τα μισα και παραπανω θα τα ειχα πνιξει στο νεροχυτη αλλα να χρωστανε χαρη που αγαπαω τα ζωακια
Κάμετε λάθος αγαπητέ.Και κάπως έτσι άρχισε η πρώτη μετανάστευση προς τα νότια![]()
![]()
![]()
Μα γιατί; Υπήρχαν στα βόρεια τόσες ανεξάρτητες... Είχαν βέβαια λίγο παραπάνω τριχοφυία για να αντέχουν το κρύο αλλά ποιος έδινε σημασία;Κάμετε λάθος αγαπητέ.
Η πρώτη μαζική μετανάστευσης προς νότον ξεκίνησε πολύ αργότερα, όταν πληροφορηθήκαμε στον καταυλισμόν την δημιουργία του πρώτου οργανωμένου γραφείου συνοδών πλησίων της Βαβυλωνος, με όνομα "το σπήλαιο των οπών"
θα κάνω ότι περνάει από τα σαπρακιασμένα χέρια μου...Θα μου επιτρεψετε σημερα να μην ειμαι πολυ ενεργος ..εχω λιγη ( πολυ ) δουλιτσα
αλλα εδω γυρω θα ειμαι θα σας προσεχω
PSAXTIRI προσεχε τους σε παρακαλω μην κανουν αταξιες μεχρι να μπει καποιος απ τους Δασκαλους
Κάμετε λάθος αγαπητέ.
Η πρώτη μαζική μετανάστευσης προς νότον ξεκίνησε πολύ αργότερα, όταν πληροφορηθήκαμε στον καταυλισμόν την δημιουργία του πρώτου οργανωμένου γραφείου συνοδών πλησίων της Βαβυλωνος, με όνομα "το σπήλαιο των οπών"
Υπάγω κι εγώ τότε... Το νήμα είναι σε σαπρακιασμένα, εεε, σε καλά χέρια ήθελα να πωθα κάνω ότι περνάει από τα σαπρακιασμένα χέρια μου...
Καλό μήνα![]()
Η τελευταία φορά που θυμάμαι να γυμνάστηκα, ήταν πρίν 12-13 χιλιάδες έτη, όπου μια ορδή μαμούθ επιτέθηκε στον καταυλισμό μας στα βάθη της Σιβηρίας και αναγκάστηκα να τρέξω λίγο περισσότερο από τους ανάπηρους γέροντες της φυλής για να επιβιώσω...
Για να μαθαίνετε και λίγη (προ)ιστορία αγαπητέ, σας λέγω πως η έννοια της "ανεξάρτητης" δημιουργήθηκε χιλιάδες χρόνια αργότερα. Μέχρι τότε κηνηγούσαμε τα ελευθέρας βοσκής θήλεα με το ρόπαλον και αφού τα αναισθητοποιούσαμε με πληθώρα χτυπημάτων στην κεφαλήν, τα εσέρναμε μέχρι το σπήλαιο, όπου και ικανοποιούμασταν σεξουαλικά.Μα γιατί; Υπήρχαν στα βόρεια τόσες ανεξάρτητες... Είχαν βέβαια λίγο παραπάνω τριχοφυία για να αντέχουν το κρύο αλλά ποιος έδινε σημασία;![]()
![]()
![]()
θα κάνω ότι περνάει από τα σαπρακιασμένα χέρια μου...
Καλημέρα κα. Έλενα και καλό μηναΜια καλημερα και ενα καλο μηνα των κολιων η κ...ν , να με επιτρεψετε να ευχηθω σε ολη την παρεα εδω:-* :-* :-*
Μια καλημερα και ενα καλο μηνα των κολιων η κ...ν , να με επιτρεψετε να ευχηθω σε ολη την παρεα εδω:-* :-* :-*
Μια καλημερα και ενα καλο μηνα των κολιων η κ...ν , να με επιτρεψετε να ευχηθω σε ολη την παρεα εδω:-* :-* :-*