borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Βλέπω ότι το internet το τακτοποιήσες και βάλθηκε να μας ξεκανεις πρωινιατικαΚρεβάτι 2 μέτρα + και δεν του φτάνει του κορμιού Ψαχτήρι!
Βλέπω ότι το internet το τακτοποιήσες και βάλθηκε να μας ξεκανεις πρωινιατικαΚρεβάτι 2 μέτρα + και δεν του φτάνει του κορμιού Ψαχτήρι!
ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΑΤΕ ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΚΥΡΙΕ?! >μπα ήδη έχει μπεί στο νήμα της Adelina και σαλιαρίζει ο γερομπισμίκης...
τα θέλει ο οργανισμός του...
Αυτά που κάνετε εσείς μην τα φορτώνετε στους άλλους....μπα ήδη έχει μπεί στο νήμα της Adelina και σαλιαρίζει ο γερομπισμίκης...
τα θέλει ο οργανισμός του...
Συγνωμη που αργησα παιδγια
εμεινε απο λαστιχο το αμαξιδιον
Dont worry. Το σώμα έχει μνήμη...Η τελευταία φορά που θυμάμαι να γυμνάστηκα, ήταν πρίν 12-13 χιλιάδες έτη, όπου μια ορδή μαμούθ επιτέθηκε στον καταυλισμό μας στα βάθη της Σιβηρίας και αναγκάστηκα να τρέξω λίγο περισσότερο από τους ανάπηρους γέροντες της φυλής για να επιβιώσω...
ομιλείτε σοφά αγαπητέ μπόρμπιΑυτά που κάνετε εσείς μην τα φορτώνετε στους άλλους....
μη χημικοϋδραυλομηχανική υποβοήθηση
Dont worry. Το σώμα έχει μνήμη...
Απλά ζηλεύετε την σεξουαλική αντοχή μου, ακαμάτη νεαρέ!προφανώς επειδή δεν βρίσκει πρακτορείο ανοικτό αυτήν την ώρα έχει πάρει σβάρνα τα νήματα των ανεξαρτήτων... έχει αφηνιάσει
Μα καλά τι παίρνει...![]()
Αυτά που κάνετε εσείς μην τα φορτώνετε στους άλλους....
Και κάπως έτσι άρχισε η πρώτη μετανάστευση προς τα νότιαΗ τελευταία φορά που θυμάμαι να γυμνάστηκα, ήταν πρίν 12-13 χιλιάδες έτη, όπου μια ορδή μαμούθ επιτέθηκε στον καταυλισμό μας στα βάθη της Σιβηρίας και αναγκάστηκα να τρέξω λίγο περισσότερο από τους ανάπηρους γέροντες της φυλής για να επιβιώσω...
Έχω περάσει από οντισιόν και face control αγαπητέ!Τσογλανια αγαπητε μου ..τσογλανια που τα μαζευει ο νηματοθετης χωρις face control
τι να πω
ομολογώ πως με αυτά που βλέπω δικαιολογώ και καταννοώ όλο και περισσότερο την στάση σας απέναντί του.Τσογλανια αγαπητε μου ..τσογλανια που τα μαζευει ο νηματοθετης χωρις face control
τι να πω
ελάτε κύριε εξκάλιμπουρ μου, διότι βάλομαι πανταχώθεν από κοκορόμυαλους νεανίες!
Μα αν δεν το έκανε αυτό τι ψαχτήρι θα ήταν;προφανώς επειδή δεν βρίσκει πρακτορείο ανοικτό αυτήν την ώρα έχει πάρει σβάρνα τα νήματα των ανεξαρτήτων... έχει αφηνιάσει
Μα καλά τι παίρνει...![]()
Το εσιαξα!Συγνωμη που αργησα παιδγια
Γαμούσα και πέρναγα καλά με το γκομενάκι και δεν μου έκανε η καρδιά να φύγω από κοντά του!
Να την πάρετε ή να τη δώσετε;Σου ειπα εγω να το σιαξεις ?????
ειχα παει να παρω και τη συνταξη
Τσογλανια αγαπητε μου ..τσογλανια που τα μαζευει ο νηματοθετης χωρις face control
τι να πω
Το εσιαξα!