astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Κάνουμε ότι το θυμόμαστε αλλά δεν είμαστε και σίγουροι![]()
![]()
![]()
ετσι ..ετσι.....μη καρφωθητε κιολας!
Κάνουμε ότι το θυμόμαστε αλλά δεν είμαστε και σίγουροι![]()
![]()
![]()
Αυτό δεν είναι τίποτα... Πρόσφατα ο νηματοθέτης δήλωσε παρών στην Τέταρτη Σταυροφορία!!!!!!!!
Οπως και τις αναμνησεις μας απ τους Βαλκανικους πολεμους
Αυτό δεν είναι τίποτα... Πρόσφατα ο νηματοθέτης δήλωσε παρών στην Τέταρτη Σταυροφορία!!!!!!!!Οπως και τις αναμνησεις μας απ τους Βαλκανικους πολεμους
Σας πληροφορώ γουρλωμάτη νεανία πως, ναι οι μη πάσχοντες από αλτσχάιμερ το ενθυμούμεθα τόσο ζωντανά όσο και τα λόγια του Αθανασίου Διάκου στη μάχη της Αλαμάνας!βλεπω σουλατσαρετε σε διαφορα νηματα πορνογεροι! ......και καλα κανετε!!......αλλα να εχετε κα ιαποψη για το σεξ με ξεπερναει!!!!.......ρε θηρια το θυμαστε ακομα?!
![]()
![]()
![]()
Κάποιος είπε ότι για το σεξ θυμάσαι για πάντα την πρώτη φορά αλλά προσπαθείς να ξεχάσεις την τελευταία φορά...ετσι ..ετσι.....μη καρφωθητε κιολας!
Να βγάλετε κύριε και μετά να δίνετε υποσχέσεις μυστακομαχίας. Χαχαχαχα...Τρόπος του λέγειν βρε αδερφέ...
Εγώ πάντως δεν εχω μουστάκι...![]()
Υπήρχαν Ι5 εκείνη την εποχή;
Υπήρχαν Ι5 εκείνη την εποχή;Μαλακιες λεει ..δεν ηρθε βγηκε Ι 5 το λαμογιο
Να βγάλετε κύριε και μετά να δίνετε υποσχέσεις μυστακομαχίας. Χαχαχαχα...
Αφου υπηρχαν λουφαδοροι και λαμογια λες να μην υπηρχε Ι 5 ?
απλα δεν τους λεγανε "ντακοτες" τοτε
Σας πληροφορώ γουρλωμάτη νεανία πως, ναι οι μη πάσχοντες από αλτσχάιμερ το ενθυμούμεθα τόσο ζωντανά όσο και τα λόγια του Αθανασίου Διάκου στη μάχη της Αλαμάνας!
![]()
Εσείς αγαπητέ διαβάσατε (λέμε τώρα) για τον Περικλή στα σχολικά βιβλία, ενώ εμείς πηγαίναμε μαζί του μπουρδελότσαρκα!τωρα καταλαβαινω πως ειστε ολοι τοσο καλοι στην Ιστορια!!,,,,,,!
Βιωματική εμπειρία αγαπητέ...τωρα καταλαβαινω πως ειστε ολοι τοσο καλοι στην Ιστορια!!,,,,,,!
Για όσο ακόμη τη διαθέτουμε και αυτήΚαι μνήμης!!!
![]()
Μέχρι που πήρε την Ασπασία και μας παράτησε κι έριξε μαύρη πέτρα πίσω τουΕσείς αγαπητέ διαβάσατε (λέμε τώρα) για τον Περικλή στα σχολικά βιβλία, ενώ εμείς πηγαίναμε μαζί του μπουρδελότσαρκα!
κλεμενο απο παραδιπλα
για μας τους γεροντες ψαραδες
Πάει ένας εικοσάρης για ψάρεμα δίπλα σε έναν παππού ογδοντάρη.
Μετά από δύο ώρες το καλάθι του παππού γεμάτο ψάρια, ενώ του εικοσάρη ήταν άδειο...
Τον ρωτάει ο νεαρός:
– Παππού, τι δόλωμα βάζεις;
– Γαρίδα, παιδί μου, απαντάει ο παππούς.
Την άλλη μέρα, πάει o εικοσάρης φορτωμένος με γαρίδες, αλλά πάλι δεν έπιασε ούτε ένα ψάρι, σε αντίθεση με τον παππού που είχε γεμίσει πάλι το καλάθι του...
– Παππού τι δόλωμα βάζεις; ξαναρωτά ο εικοσάρης.
– Μαρίδα, παιδί μου, απαντά ο παππούς.
– Και πώς ξέρεις ποια μέρα τα ψάρια θα τσιμπήσουν με γαρίδα και ποια μέρα με μαρίδα;
– Α, είναι πολύ απλό! Όταν σηκώνομαι το πρωί και το πουλί μου γέρνει δεξιά, βάζω γαρίδα. Άμα γέρνει αριστερά, βάζω μαρίδα.
– Εσένα άμα ξυπνάς το πρωί, πώς είναι το πουλί σου;
– Εμένα είναι όρθιο! απαντάει ο εικοσάρης.
Κι ο παππούς:
– Καλά μαλάκας είσαι κι έρχεσαι για ψάρεμα;
κλεμενο απο παραδιπλα
για μας τους γεροντες ψαραδες
Πάει ένας εικοσάρης για ψάρεμα δίπλα σε έναν παππού ογδοντάρη.
Μετά από δύο ώρες το καλάθι του παππού γεμάτο ψάρια, ενώ του εικοσάρη ήταν άδειο...
Τον ρωτάει ο νεαρός:
– Παππού, τι δόλωμα βάζεις;
– Γαρίδα, παιδί μου, απαντάει ο παππούς.
Την άλλη μέρα, πάει o εικοσάρης φορτωμένος με γαρίδες, αλλά πάλι δεν έπιασε ούτε ένα ψάρι, σε αντίθεση με τον παππού που είχε γεμίσει πάλι το καλάθι του...
– Παππού τι δόλωμα βάζεις; ξαναρωτά ο εικοσάρης.
– Μαρίδα, παιδί μου, απαντά ο παππούς.
– Και πώς ξέρεις ποια μέρα τα ψάρια θα τσιμπήσουν με γαρίδα και ποια μέρα με μαρίδα;
– Α, είναι πολύ απλό! Όταν σηκώνομαι το πρωί και το πουλί μου γέρνει δεξιά, βάζω γαρίδα. Άμα γέρνει αριστερά, βάζω μαρίδα.
– Εσένα άμα ξυπνάς το πρωί, πώς είναι το πουλί σου;
– Εμένα είναι όρθιο! απαντάει ο εικοσάρης.
Κι ο παππούς:
– Καλά μαλάκας είσαι κι έρχεσαι για ψάρεμα;