iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Ας μην το σχολιάζουμε άλλο γιατί θα μας πάρουν είδηση... Απεταξάμην...φτού σκόρδα - φάε τη γλώσσα σου
Ας μην το σχολιάζουμε άλλο γιατί θα μας πάρουν είδηση... Απεταξάμην...φτού σκόρδα - φάε τη γλώσσα σου
Τώρα αυτό γιατί το έκανες; Έκοβα φλέβες παλιά για αυτή τη σειρά![]()
Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω ;)απο τι καλυτερες σειρες ever... για ψαγμένους
Δε νομίζω πως είναι αντάξια των πρώτων σεζόν... Και το περίμενα με μεγάλη προσμονή...Η συνέχεια (σεζόν 10 και 11) πώς σας φαίνεται??
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου... Έχει χαθεί αρκετός από τον χαρακτήρα της original σειράς...Δε νομίζω πως είναι αντάξια των πρώτων σεζόν... Και το περίμενα με μεγάλη προσμονή...
Δε νομίζω πως είναι αντάξια των πρώτων σεζόν... Και το περίμενα με μεγάλη προσμονή...
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου... Έχει χαθεί αρκετός από τον χαρακτήρα της original σειράς...
Υπονοείτε κάτι για το γούστο του γέροντος Εξκάλιμπουρ, αγαπητέ Πόποβ?
![]()
Είσθε αμφότεροι μυστακιοφόροι?Μη γελάς πσαχτηρι... :-( :-(
παω στο Μπαμπινιωτη να μάθω πως με αποκάλεσε :-( :-(
Να εύχεται μόνο να μην είναι πολύ βαριά κουβέντα γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας![]()
![]()
Jim75Jim
Μεγας σφουγκοκωλαριος του νηματοθετη
το μελον του διαγραφετε ζοφερον
Κι αν δεν έχει μουστάκι φίλε μου;Μη γελάς πσαχτηρι... :-( :-(
παω στο Μπαμπινιωτη να μάθω πως με αποκάλεσε :-( :-(
Να εύχεται μόνο να μην είναι πολύ βαριά κουβέντα γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας![]()
![]()
βλεπω σουλατσαρετε σε διαφορα νηματα πορνογεροι! ......και καλα κανετε!!......αλλα να εχετε κα ιαποψη για το σεξ με ξεπερναει!!!!.......ρε θηρια το θυμαστε ακομα?!
![]()
![]()
![]()
Κάνουμε ότι το θυμόμαστε αλλά δεν είμαστε και σίγουροιβλεπω σουλατσαρετε σε διαφορα νηματα πορνογεροι! ......και καλα κανετε!!......αλλα να εχετε κα ιαποψη για το σεξ με ξεπερναει!!!!.......ρε θηρια το θυμαστε ακομα?!
![]()
![]()
![]()
Είσθε αμφότεροι μυστακιοφόροι?
Κι αν δεν έχει μουστάκι φίλε μου;
νυχοκοπτη με ειπες σφουγγαροκωλαριο?! ..... θα σε πλακωσω ρε ραμολιμεντο!