sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.038
- Πόντοι
- 16.596
Γιατί είπες ότι όλοι γαμανεΟ καπνος ιναι ανθυγιεινος στην ηλικια μας. Γιατι απορεις;

Όχι όλοι :-
Γιατί είπες ότι όλοι γαμανεΟ καπνος ιναι ανθυγιεινος στην ηλικια μας. Γιατι απορεις;
Μην το λες γιατί κι εσύ δεν έκανες. Χαχαχαχα...
Για να σε βοηθήσω αρχίζει το όνομά της από Μ αλλά δεν είναι η Μ που έλεγαν το πρωί στο νήμα. ..καλά Λιάκο
Εσύ όμως δεν μας είπες,με ποιά πήγες στο χοτελι;![]()
Ολοι σας ρε, ολοι σας! Μονο εγω θα παω στραβος στον αδη.Γιατί είπες ότι όλοι γαμανε
Όχι όλοι :-
Για να σε βοηθήσω αρχίζει το όνομά της από Μ αλλά δεν είναι η Μ που έλεγαν το πρωί στο νήμα. ..
Κι άλλη Μ; Αρχίζει και παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας το πράγμαΓια να σε βοηθήσω αρχίζει το όνομά της από Μ αλλά δεν είναι η Μ που έλεγαν το πρωί στο νήμα. ..
Σύντομα θα έχεις νέα ;)Σου κραταω μουτρα! Εχεις πολλες απουσιες απο το αλλο νημα και δεν μπορω να παρω το οφθαλμολουτρο μου...
Και το πρωτο απο Μ και το δευτερο απο Μ; Διευκρινησε το πσρακαλω!Για να σε βοηθήσω αρχίζει το όνομά της από Μ αλλά δεν είναι η Μ που έλεγαν το πρωί στο νήμα. ..
Ολοι σας ρε, ολοι σας! Μονο εγω θα παω στραβος στον αδη.
Ακυρο η προηγουμενη ερωτηση. Μ-ΜΣύντομα θα έχεις νέα ;)
Πόσα ξέρεις εσύ!Και το πρωτο απο Μ και το δευτερο απο Μ; Διευκρινησε το πσρακαλω!
Να βαζεις ομως και τα δυο Μ οταν θα αναφερεσαι μην γινει παρεξηγηση με τον νηματοθετη...Πόσα ξέρεις εσύ!
Ευκολάκι είναιΤι είναι αυτό και άλλο κουιζ μετα τον μπακλαβα της γιαγιας...
Μα είπα ότι δεν είναι η ίδια. Δεν έχω τέτοιες βλέψεις...Να βαζεις ομως και τα δυο Μ οταν θα αναφερεσαι μην γινει παρεξηγηση με τον νηματοθετη...![]()
Μα τωρα κι εσυ! Πιο ευκολακι πεθαινεις. Μια ειναι που εχει τα δυο πρωτα αρχικα της, Μ και παιρνει μυρωδια συχνα ο Λιακος.Τι είναι αυτό και άλλο κουιζ μετα τον μπακλαβα της γιαγιας...
έλα λίγο τσατΜα τωρα κι εσυ! Πιο ευκολακι πεθαινεις. Μια ειναι που εχει τα δυο πρωτα αρχικα της, Μ και παιρνει μυρωδια συχνα ο Λιακος.
Το στάνταρακι του...Άλλωστε πολλοί έχουν κάποιο...Μα τωρα κι εσυ! Πιο ευκολακι πεθαινεις. Μια ειναι που εχει τα δυο πρωτα αρχικα της, Μ και παιρνει μυρωδια συχνα ο Λιακος.
Τσου. Κυκλοφορει ενας τρελος ελευθερος εκει μεσα. Φοβαμαι!έλα λίγο τσατ
Όπως ξέρεις και όπως λέει το τραγούδι ( εξαρτάται που λες εξαρτάται..)! Καληνύχτα σαςΤυχεροι που ειστε...
Τυχεροι που ειστε...Το στάνταρακι του...Άλλωστε πολλοί έχουν κάποιο...