spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.298
- Πόντοι
- 18.546
Συγκρατήσουν Θα έχεις έξοδα μέσα στην εβδομαδα![]()
Ναι όντως απο Δευτέρα σταματάω την δίαιτα, το σακχαρο έπεσε σε φυσιολογικές τιμες....
Συγκρατήσουν Θα έχεις έξοδα μέσα στην εβδομαδα![]()
Άσε τον άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα!Συγκρατήσουν Θα έχεις έξοδα μέσα στην εβδομαδα![]()
Άσε τον άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα!
Συγνώμη που καταστρεφω την ηρεμία του νήματος, αλλά μόλις επέστρεψα από ένα ραντεβουδάκι με την Αλάνα και τη Βίκη του AGN… Από Δευτέρα που θα συνέλθω οι λεπτομέρειες…
Δεν τα λένε αυτά νυχτιάτικα φίλε. Ας περίμενες να ξημερώσει τουλάχιστονΣυγνώμη που καταστρεφω την ηρεμία του νήματος, αλλά μόλις επέστρεψα από ένα ραντεβουδάκι με την Αλάνα και τη Βίκη του AGN… Από Δευτέρα που θα συνέλθω οι λεπτομέρειες…
Εσένα σε καταπιέζει εμένα ξεχνά τα like. Είναι απαράδεκτοςΜε καταπιέζει...
Επίσης έχει έκλειψη σελήνης λόγω του διερχόμενου Άρη (ο οποίος είναι ορατός και με γυμνό μάτι). Έχω βγάλει στο μπαλκόνι το super duper f580x1500 τηλεσκόπιό μου και πατατηρώ τα βυζιά της Ειρήνης της γειτόνισσας που είναι εξίσου εντυπωσιακά…
Εσένα σε καταπιέζει εμένα ξεχνά τα like. Είναι απαράδεκτος![]()
Μην το λες γιατί κι εσύ δεν έκανες. Χαχαχαχα...ξεχνα τα like !!!! εις θανατον και μετα ισόβια..
Διαβαζοντας στην αρχη το ποστ νομιζα οτι αναψες τσιγαρο. Ενταξει δεν εγινε τιποτα, ολοι γαμανε αλλωστε εδω μεσα.Συγνώμη που καταστρεφω την ηρεμία του νήματος, αλλά μόλις επέστρεψα από ένα ραντεβουδάκι με την Αλάνα και τη Βίκη του AGN… Από Δευτέρα που θα συνέλθω οι λεπτομέρειες…
Διαβαζοντας στην αρχη το ποστ νομιζα οτι αναψες τσιγαρο. Ενταξει δεν εγινε τιποτα, ολοι γαμανε αλλωστε εδω μεσα.
Όλα καλά καρντάσι;Like,like,like...
![]()
![]()
Επιτέλους συναντιόμαστε. Τώρα τελευταία όποτε μπαίνω φεύγεις. Κανονική αλλαγή βάρδιαςΔιαβαζοντας στην αρχη το ποστ νομιζα οτι αναψες τσιγαρο. Ενταξει δεν εγινε τιποτα, ολοι γαμανε αλλωστε εδω μεσα.
Ο καπνος ιναι ανθυγιεινος στην ηλικια μας. Γιατι απορεις;
καλά ΛιάκοΌλα καλά καρντάσι;
Σου κραταω μουτρα! Εχεις πολλες απουσιες απο το αλλο νημα και δεν μπορω να παρω το οφθαλμολουτρο μου...Επιτέλους συναντιόμαστε. Τώρα τελευταία όποτε μπαίνω φεύγεις. Κανονική αλλαγή βάρδιας![]()