Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
Συγνώμη που καταστρεφω την ηρεμία του νήματος, αλλά μόλις επέστρεψα από ένα ραντεβουδάκι με την Αλάνα και τη Βίκη του AGN… Από Δευτέρα που θα συνέλθω οι λεπτομέρειες…

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.298
Πόντοι
18.546
Συγνώμη που καταστρεφω την ηρεμία του νήματος, αλλά μόλις επέστρεψα από ένα ραντεβουδάκι με την Αλάνα και τη Βίκη του AGN… Από Δευτέρα που θα συνέλθω οι λεπτομέρειες…

βλέπω αγαπητε ότι είδικευεσθε στα duo.
πιά Βικη απο τις δυο? γατι μας έχει μπερδεψε το γραφείο (εκαμα και στιχάκι!!)

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
Επίσης έχει έκλειψη σελήνης λόγω του διερχόμενου Άρη (ο οποίος είναι ορατός και με γυμνό μάτι). Έχω βγάλει στο μπαλκόνι το super duper f580x1500 τηλεσκόπιό μου και πατατηρώ τα βυζιά της Ειρήνης της γειτόνισσας που είναι εξίσου εντυπωσιακά…

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Δεν τα λένε αυτά νυχτιάτικα φίλε. Ας περίμενες να ξημερώσει τουλάχιστον  :happy:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Επίσης έχει έκλειψη σελήνης λόγω του διερχόμενου Άρη (ο οποίος είναι ορατός και με γυμνό μάτι). Έχω βγάλει στο μπαλκόνι το super duper f580x1500 τηλεσκόπιό μου και πατατηρώ τα βυζιά της Ειρήνης της γειτόνισσας που είναι εξίσου εντυπωσιακά…
:tits2: :tits2:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.047
Πόντοι
28.246
Διαβαζοντας στην αρχη το ποστ νομιζα οτι αναψες τσιγαρο. Ενταξει δεν εγινε τιποτα, ολοι γαμανε αλλωστε εδω μεσα.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Διαβαζοντας στην αρχη το ποστ νομιζα οτι αναψες τσιγαρο. Ενταξει δεν εγινε τιποτα, ολοι γαμανε αλλωστε εδω μεσα.
Επιτέλους συναντιόμαστε. Τώρα τελευταία όποτε μπαίνω φεύγεις. Κανονική αλλαγή βάρδιας  :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.047
Πόντοι
28.246
Επιτέλους συναντιόμαστε. Τώρα τελευταία όποτε μπαίνω φεύγεις. Κανονική αλλαγή βάρδιας  :2funny:
Σου κραταω μουτρα! Εχεις πολλες απουσιες απο το αλλο νημα και δεν μπορω να παρω το οφθαλμολουτρο μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom