Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Ίδια εκδοχή του ίδιου γεγονότος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι άλλη εκδοχή του ιδίου παραμυθιού;;;
Αύριο θα μαναρίσετε;
Ίδια εκδοχή του ίδιου γεγονότος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι άλλη εκδοχή του ιδίου παραμυθιού;;;
Ζωή είναι αυτό που ζεις περιμένοντας να ζήσεις κάτι άλλο, η όποια αλήθεια της ζωής του φιλτραριζόταν μέσα από το πεπαλαιωμένο ρουμπινί απόσταγμα στο κρυστάλλινο ποτήρι. Με την ταχύτητα εκτοπλάσματος σε ανάληψη μέσα στο λευκό τούνελ που είχαν δημιουργήσει οι αναθυμιάσεις του αλκοόλ, πέρασαν 12ποντες γόβες, τινάγματα μαλλιών ακολουθούμενες από λάγνες ματιές πίσω από τον ώμο, δείπνα και συζητήσεις σε αγγλικά οξφόρδης με την Μανάρι ....
Η τροφός τον είχε θρέψει συναισθηματικά, τόνωσε τον ανδρισμό του με την αριστοκρατικά πρόστυχη αγγλική σεξουαλικότητά της.
Η γη γύρισε πολλές φορές γύρω από τον εαυτό της και τον ήλιο από την εποχή αυτών των γεγονότων. Η μόνη αλήθεια αυτή τη στιγμή ήταν το 25άρι αλκοόλ και τα δύο κατάλευκα οπίσθια γραπωμένα από τα δάκτυλα του 3ης γενιάς δικηγόρου, και πεταμένα πάνω στο prestigious Bevan-Funnell κλασσικό εγγλέζικο γραφείο του. Κοίταξε δεξιά - αριστερά στους ώμους του, οι γόβες Jimmy Choo τον κοίταζαν.
Η Μίλανα αναστέναξε, μέσα από τη ζάλη του αλκοόλ μετουσιωνόταν σε Μανάρι, αψηφώντας το χρόνο, όλα είχαν απορροφηθεί από το σκεπασμένο πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ.
Ίδια εκδοχή του ίδιου γεγονότος.
Αύριο θα μαναρίσετε;
Υπάρχει η εκδοχή του κ. Dirty69 περί του ότι το θήλυ λέγεται Μιλάνα ...
Συνεννοηθείτε επιτέλους μεταξύ σας...![]()
δεν λεει ουτε ενα ευχαριστω ..τον βλεπεις τον αρχηστο
δικαιολογειται λογω θερινης ραστωνης ..εδω μου αλαξε τη μαρκα στις γοβες και δεν ειπα κουβεντα
αλλα για τα γκουλαγκ εγω το ειπα ..
Μετά το πλουσιοπάροχο English Breakfast ρακοσυλλεκτών σε παρακμιακό παγκάκι έχει βγάλει τον σκασμό!
Το αναμφισβήτητο συγγραφικό ταλέντο σας θα σας βοηθήσει να περάσετε τις ώρες μοναξιάς εκτός νήματος.
Θα στέλνετε ο ένας στον άλλον κείμενα. 24 γράμματα έχει το ελληνικό αλφάβητο. Θα χρειαστείτε αρκετό καιρό έως ότου τα εξαντλήσετε όλα ...![]()
Ρε καραμητρο χωρις εμας θα το κλεισεις το ρημαδι σου ....
σιγα τα μισθα που μας δινεις
χαρη σου κανουμε ρε
μας παρακαλανε να παμε και αλλου
Υπάρχει η εκδοχή του κ. Dirty69 περί του ότι το θήλυ λέγεται Μιλάνα ...
Συνεννοηθείτε επιτέλους μεταξύ σας...![]()
Το τραγούδησαν οι Eagles το 1977. Πάλι 2ος και καταϊδρωμένος έρχεσαι.Υπενθυμίζω - για να μαθαίνουν και τα νεότερα μέλη του νήματος - ότι στο νήμα μας ισχύει το παρακάτω:
![]()
Οφείλω να προειδοποιήσω ότι το κείμενο είναι εξόχως πεσιμιστικό, και επηρεασμένο από τα γραπτά του Μπουκόφσκι και του Κέρουακ.Παρακαλώ, κύριε.
Αν και οι τρεις συγγραφείς είναι ακόμη στον πρόλογο, σύμφωνα με όσα έχω καταλάβει.
Δημοσιεύσατε λοιπόν τον επίλογο και αυτοί θα συμπληρώσουν το ενδιάμεσο κείμενο.
Επειδή, ως γνωστόν, ο Αιδοιολείχος βλέπει μπροστά, έχω την άδειά σας να δημοσιεύσω τον επίλογο του πονήματος, όπως τουλάχιστον τον φαντάστηκα και τον συνέγραψα εγώ;
Οφείλω να προειδοποιήσω ότι το κείμενο είναι εξόχως πεσιμιστικό, και επηρεασμένο από τα γραπτά του Μπουκόφσκι και του Κέρουακ.
Ρε καραμητρο χωρις εμας θα το κλεισεις το ρημαδι σου ....
σιγα τα μισθα που μας δινεις
χαρη σου κανουμε ρε
μας παρακαλανε να παμε και αλλου
Ο καλύτερος τρόπος για να νικήσεις τον εχθρό σου, είναι να τον γνωρίσεις (Σουν Τζου)Ασχολειστε και με αναρχοκομουνιστες οπως ο Μπουκοφσκι ???
Οφείλω να προειδοποιήσω ότι το κείμενο είναι εξόχως πεσιμιστικό, και επηρεασμένο από τα γραπτά του Μπουκόφσκι και του Κέρουακ.
Ασχολειστε και με αναρχοκομουνιστες οπως ο Μπουκοφσκι ???