Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
ρε παππουδια? λιγο πιο χαμηλα τους τονους σημερα...μουναρες χταποδαρες την ωρα που αλλοι ψαχνουν καμενους...
με καθε σεβασμο και αγαπη το λεω

Εγω το έζησα από αρκετά κοντά όσον αναφορά την Κινέτα.. δεν νομίζω ότι έχω ξαναδεί τόσο δυνατους ανέμους στην ζωή μου και το χειρότερο ο αέρας άλλαζε κατεύθυνση καθε 5 λεπτά. Από την στιγμή πού άρχισε η φωτιά δεν υπήρχε τρόπος να σταματήσει.. μόνο μια βροχή θα μπορούσε να την σβύσει.
Όσο για αυτό που λες για τους τόνους  :respect:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλη την Ελλάδα. Ζούμε μια μεγάλη καταστροφή… Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη, τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στις οικογένειές των θυμάτων. Και να δεσμευτώ ότι θα σταθούμε δίπλα τους με όσα μέσα έχουμε στη διάθεσή μας… Τούτη την ώρα, η κήρυξη εθνικού πένθους για τη μεγάλη αυτή τραγωδία, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε».  (Τσίπρας , μετά τις πλημμύρες στην Μάνδρα, Νοέμβριος 2017)
Κάποιοι θα πουν ότι τώρα μόνο θρηνούμε. Ότι τώρα το μυαλό μας πρέπει να  είναι στα θύματα και ότι είναι ασέβεια προς τους νεκρούς να αναζητούμε ήδη ευθύνες. Αυτά τα ερωτήματα , όμως, πρέπει να τεθούν και να απαντηθούν. Όχι μόνο επειδή κάτι τέτοιο δεν συνιστά πράξη ασέβειας, αλλά γιατί το οφείλουμε στους νεκρούς. Αλλιώς κάποια στιγμή θα ξαναδούμε (όπως σήμερα) ένα τέτοιο διάγγελμα.
ΥΓ. 2007 Ασύμμετρη απειλή.  2018 Ασύμμετρο φαινόμενο
Τελικά η ασυμμετρία είναι το τελευταίο οχυρό της ανικανότητας…
ΥΓ 2. Ο… άνθρωπος του Θεού, ο ιεράρχης Αμβρόσιος, με νέα ανάρτησή του στο προσωπικό του μπλογκ μεταξύ άλλων μιλάει για «άθεους πρωθυπουργούς και επιτελεία που με την αθεΐα τους διεγείρουν την οργή του Θεού!». Τελικά η μαλακία είναι ανίκητη…

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
ΥΓ. 2007 Ασύμμετρη απειλή.  2018 Ασύμμετρο φαινόμενο

Ασύμμετρη  :jerking: πού τους βαράει... όσο θυμάμαι τον μπούλη τον κωστάκη με τα στρατιωτικά το 2007 και σκέπτωμαι το χθεσινό σόου με την ζωντανή σύσκεψη στο αρχηγείο της πυροσβεστικής με τον Τσίπρα να κάνει αυτό το προπαγανδηστικό σόου μπροστά στα κανάλια  :vomit: Κοινος παρανομαστής και των δύο ότι δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Καλημέρα στο ασύμμετρο νήμα. Δυστυχώς η γελοιότητα έχει καταντήσει ό,τι σοβαρότερο στη ρημάδα αυτή χώρα. Συσκέψεις, πένθος, διάγγελμα, εξαγγελίες ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.455
Πόντοι
28.246
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.867
Πόντοι
26.096
Κάποτε μαζί με τον κ. Vlandis4 κάναμε χιούμορ σε βάρος των Δημοσίων Υπαλλήλων. Χιούμορ βέβαια που αρμόζει στο υψηλότατο επίπεδο του νήματος.
Το σταματήσαμε όμως επειδή θεωρήσαμε ότι μπορεί να στεναχωρούσαμε κάποιους και μάλιστα άδικα. Και πιστεύω ότι τότε ορθώς πράξαμε και το διακόψαμε.
Τώρα όμως δεν μπορώ παρά να εκφράσω την απορία μου προς τον Κρατικό Μηχανισμό [ και όχι τους Δημοσίους Υπαλλήλους εν γένει]:
[size=20pt]Ένα από αυτά τα κοπρόσκυλα, που βρίσκονται στις υψηλόμισθες θέσεις και Υπουργεία, δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί;[/size]

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.939
Πόντοι
12.756
Κάποτε μαζί με τον κ. Vlandis4 κάναμε χιούμορ σε βάρος των Δημοσίων Υπαλλήλων. Χιούμορ βέβαια που αρμόζει στο υψηλότατο επίπεδο του νήματος.
Το σταματήσαμε όμως επειδή θεωρήσαμε ότι μπορεί να στεναχωρούσαμε κάποιους και μάλιστα άδικα. Και πιστεύω ότι τότε ορθώς πράξαμε και το διακόψαμε.
Τώρα όμως δεν μπορώ παρά να εκφράσω την απορία μου προς τον Κρατικό Μηχανισμό [ και όχι τους Δημοσίους Υπαλλήλους εν γένει]:
[size=20pt]Ένα από αυτά τα κοπρόσκυλα, που βρίσκονται στις υψηλόμισθες θέσεις και Υπουργεία, δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί;[/size]
ΟΧΙ γιατι ειναι κοπροσκυλα και δεν θα αφησουν τον μισθο τους μεχρι την τελέυταια μερα αγαπητε Μπλιζ

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Καλημέρα στα αποκαίδια  :S
Συλλυπητήρια στους ανθρώπους που έχασαν δικούς τους με τόσο φρικτό τρόπο  :-

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.672
Πόντοι
12.946
Για να μη λέω σκέτο καλημέρα/καλησπέρα κλπ ας μου επιτραπεί να γράψω κάποιες σκέψεις μου,
Λοιπόν ας υποθέσουμε ότι κάποιος εξαφανιζόταν από τον Δεκέμβριο του 2017
δηλαδή ταξίδευε σε αστρόπλοιο ή τον απήγαγαν εξωγήινοι και έχανε την επικαιρότητα, μετά στα μέσα Ιουλίου 2018 διακτινιζόταν πάλι στην Αθήνα.
Ο άνθρωπος αυτός μόλις άνοιγε την τηλεόραση θα είχε την αίσθηση ότι έχει ζήσει πριν από την παρούσα κατάσταση  (deja vu)
Δηλαδή από τις πλημμύρες με θύματα στις πυρκαγιές πάλι με θύματα το συμπέρασμα ότι κάτι δε πάει καλά και θα πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, μήπως ανεχόμαστε πολύ τα "κοπρόσκυλα".
Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα. :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.867
Πόντοι
26.096
Για να μη λέω σκέτο καλημέρα/καλησπέρα κλπ ας μου επιτραπεί να γράψω κάποιες σκέψεις μου,
Λοιπόν ας υποθέσουμε ότι κάποιος εξαφανιζόταν από τον Δεκέμβριο του 2017
δηλαδή ταξίδευε σε αστρόπλοιο ή τον απήγαγαν εξωγήινοι και έχανε την επικαιρότητα, μετά στα μέσα Ιουλίου 2018 διακτινιζόταν πάλι στην Αθήνα.
Ο άνθρωπος αυτός μόλις άνοιγε την τηλεόραση θα είχε την αίσθηση ότι έχει ζήσει πριν από την παρούσα κατάσταση  (deja vu)
Δηλαδή από τις πλημμύρες με θύματα στις πυρκαγιές πάλι με θύματα το συμπέρασμα ότι κάτι δε πάει καλά και θα πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, μήπως ανεχόμαστε πολύ τα "κοπρόσκυλα".
Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα. :grin:

Δεν μας κουράζετε, κύριε.
Το θέμα είναι ότι ΚΑΙ αυτό θα ξεχαστεί αφού ο Ελληνικός Λαός έχει πάθει μιθριδατισμό στην Δυστυχία και πάλι σαν τα πρόβατα θα πάει να ψηφίσει την Διπλωματία της μη Κότας του κ. Κοτζιά ή τους Λεονταρισμούς του κ. Καμμένου [ θα βυθίσουμε όλα τα πλοία και θα καταρρίψουμε όλα τα αεροπλάνα του Εχθρού ] ή αυτούς που προσκάλεσαν στην Ελλάδα όλους τους δυστυχισμένους και την Μαφία της Μέσης Ανατολής ...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Καλημερα αγαπητοι...
Ειναι κατι τετοιες μερες που τα λογια ενος "φασιστα" ακουγονται βαλσαμο..
" εγω κουφαλες θα σας δεσω με συρματοσχοινο τα χερια...στο Γουδη"..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.867
Πόντοι
26.096
Καλημέρα! Καλημέρα!
Τελικά τον κρατικό μηχανισμό τον ξεχαρβαλωσανε τελείως ( απλά υπολειτουργούσε).

Στην παρέα μου, που βλέπουμε τον ΠΑΟΚ στην καφετέρια, υπάρχει ένας φίλος μας που έχει αναρριχηθεί στα τοπικά κλιμάκια της Κυβερνητικής Παράταξης.
Μονολογούσε ... διώξαμε όλους τους έμπειρους και βάλαμε κομματικούς ... τώρα το αίμα των νεκρών στους λαιμούς μας ...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Καλημέρα στα αποκαίδια  :S
Συλλυπητήρια στους ανθρώπους που έχασαν δικούς τους με τόσο φρικτό τρόπο  :-

Και σε όλους μας γενικότερα. Δεν είναι ούτε καν υποσαχάρια χώρα αυτή που ζούμε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.867
Πόντοι
26.096
Τον κ. Τόσκα παραλείψατε, τον υπουργό του δόγματος παθητική αντιμετώπιση …

Μα δεν έχει τέλος ο κατάλογος των μεθυσμένων τεμπέληδων και επαγγελματιών ανέργων, που συστηματικά καταστρέφουν τα πάντα ...

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.992
Πόντοι
5.696
Καλημέρα! Καλημέρα!
Τελικά τον κρατικό μηχανισμό τον ξεχαρβαλωσανε τελείως ( απλά υπολειτουργούσε).

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Δεν μας κουράζετε, κύριε.
Το θέμα είναι ότι ΚΑΙ αυτό θα ξεχαστεί αφού ο Ελληνικός Λαός έχει πάθει μιθριδατισμό στην Δυστυχία και πάλι σαν τα πρόβατα θα πάει να ψηφίσει την Διπλωματία της μη Κότας του κ. Κοτζιά ή τους Λεονταρισμούς του κ. Καμμένου [ θα βυθίσουμε όλα τα πλοία και θα καταρρίψουμε όλα τα αεροπλάνα του Εχθρού ] ή αυτούς που προσκάλεσαν στην Ελλάδα όλους τους δυστυχισμένους και την Μαφία της Μέσης Ανατολής ...

Τον κ. Τόσκα παραλείψατε, τον υπουργό του δόγματος παθητική αντιμετώπιση …

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom