Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Παρουσιάζει πλέον έλλειψη νωτιαίου και εγκεφαλικού μυελού ...Τουλαχιστον η Αγγλις τροφος σας σας (πεο)θηλασε κανονικα, αν και αδυναμος.
Παρουσιάζει πλέον έλλειψη νωτιαίου και εγκεφαλικού μυελού ...Τουλαχιστον η Αγγλις τροφος σας σας (πεο)θηλασε κανονικα, αν και αδυναμος.
Παρουσιάζει πλέον έλλειψη νωτιαίου και εγκεφαλικού μυελού ...
Nα σας αφιερώσω μια καλοδιατηρημένη κυρίαΚαλώς τον κ. Διομήδη μας!!!
Όπως καταλαβαίνετε, αν καταλαβαίνετε, η πρότασις σας εμπεριέχει και την ποιοτική εκτίμηση σχετικά με τις μαγειρικές ικανότητες της κυρίας.Ο νηματοθέτης ουδέποτε ψεύδεται!
Η Αγγλίς τροφός μου ησχολείτο αρκούντως με την μαγειρικήν καίτοι αδύνατος ούσα.
Όπως καταλαβαίνετε, αν καταλαβαίνετε, η πρότασις σας εμπεριέχει και την ποιοτική εκτίμηση σχετικά με τις μαγειρικές ικανότητες της κυρίας.
Αδυναμος να αντισταθει στον παιδοθηλασμο, και οχι στον πεοθηλασμο, οπως εκ παραδρομης ανεγραφη.Αδύνατος και ουχί αδύναμος!
Ίδιος είμαι αλλά χωρίς τα γυαλιά
Nα σας αφιερώσω μια καλοδιατηρημένη κυρία
Πρέπει να είστε ο μοναδικός ένα την υφήλιο, που δίνει και την ελάχιστη βαρύτητα στις υποσχέσεις του πουτανοθέτη ...Αγαπητέ ταξιδιώτη αυτού του κόσμου και των άλλων, τι έγινε η κριτική που περιμέναμε απόψε;
Και τώρα και χωρίς μάτια πλέον...αόματοοοος :o
Θα μας παρουσιάσετε και την εμπρόσθια όψη;Nα σας αφιερώσω μια καλοδιατηρημένη κυρία
Η Αγγλις τροφος του Μπλιζ;
Σας ευχαριστώ που επιβεβαιώνετε τον ισχυρισμό μου!κ. Vlandis4 σας εψήφισα!!!
Η Αγγλις τροφος του Μπλιζ;Nα σας αφιερώσω μια καλοδιατηρημένη κυρία
Δεν τσιτσιδωνόταν στις πισίνες ...Η Αγγλις τροφος του Μπλιζ;
Για εσάς κ.Βλανδή έχω κάτι της αρεσκείας σας.......νομίζω;Θα μας παρουσιάσετε και την εμπρόσθια όψη;
καλή αν και μεγαλούτσικηΓια εσάς κ.Βλανδή έχω κάτι της αρεσκείας σας.......νομίζω;
Πρέπει να είστε ο μοναδικός ένα την υφήλιο, που δίνει και την ελάχιστη βαρύτητα στις υποσχέσεις του πουτανοθέτη ...
Την ξεπατώσατε στο ημιδιαμονής;;;
Πότε θα διαβάσουμε κριτική;;;
Έχετε απόλυτο δίκιο και Εύγε που το ανασύρετε.
Ο συντάκτης μας επούλησε και εξηφανίσθη.
Ως εκ τούτου από αύριο αρχίζει η συνεννόησις με τον συντάκτη της επόμενης κριτιπου έχει θέμα συνεύρεση.... εκεί που ελάχιστοι έφθασαν τουλάχιστον οικονομικώς...!!!