κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.019
- Πόντοι
- 19.795
Σε ειχα για σοβαρο ανθρωπο
Σε ειχα για σοβαρο ανθρωπο
Δεν εινα αργαμιση για σενα; Αντε για την καθιερωμενη κρεβατομουρμουρα.
Σοβαρός είμαι αγαπητέ,αλλά δεν προλαβαίνω να σας διαβάζωΣε ειχα για σοβαρο ανθρωπο
Αφήστε τον άνθρωπο να πάρει μερικές ανάσες στο νήμα της Ελευθερίας!
Θάλαμοςυπερβαρικού οξυγόνουαερίων τον περιμένει...
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ;ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; :-ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΘΟΥΜΕ;;Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ;ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; :-
That former colony???, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα ηρώτα!
Και εγω που νομζα οτι ο νηματοθετης με δουλευει. Τελικα υπαρχει συνταγη με λαχανικα και γαριδες.
Αυτοί που μας έσωσαν από τον γερμανικό ζυγό
μετά γίνανε χαλίφης στην θέση του χαλίφηΑφού πρώτα οι δυνάμεις του Στέμματος έμαθαν εις τους πτωχούς μετανάστας την Αγγλικήν.
μετά γίνανε χαλίφης στην θέση του χαλίφη
Μην δουν άνθρωπο να ανασαίνει...Αφήστε τον άνθρωπο να πάρει μερικές ανάσες στο νήμα της Ελευθερίας!
Θάλαμος υπερβαρικού οξυγόνου είμεθα!
Αφού πρώτα οι δυνάμεις του Στέμματος έμαθαν εις τους πτωχούς μετανάστας την Αγγλικήν.
Αληθές ενίοτε,ουχί εξάπαντος όμωςΑληθές!
Πλην όμως εις την ζωήν οι υποδεέστεροι αναδείκνυνται... Φευ!
Τουλαχιστον η Αγγλις τροφος σας σας (πεο)θηλασε κανονικα, αν και αδυναμος.Ο νηματοθέτης ουδέποτε ψεύδεται!
Η Αγγλίς τροφός μου ησχολείτο αρκούντως με την μαγειρικήν καίτοι αδύνατος ούσα.
Αδύνατος και ουχί αδύναμος!Τουλαχιστον η Αγγλις τροφος σας σας (πεο)θηλασε κανονικα, αν και αδυναμος.
Έχετε απόλυτο δίκιο και Εύγε που το ανασύρετε.Αγαπητέ ταξιδιώτη αυτού του κόσμου και των άλλων, τι έγινε η κριτική που περιμέναμε απόψε;