blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
καλα με ενα μπεργκερ νομιζεις οτι θα την βγαλω?
Για Δεκατιανό δεν φτάνει;;;
καλα με ενα μπεργκερ νομιζεις οτι θα την βγαλω?
Έτσι είναι!
Απλά όταν η κοπέλα ξέρει ότι την επόμενη μερα φεύγει νιώθει λίγο σαν «πουτανακι» όταν γαμηθει...!
Εάν και μπορεί να είναι πολύ πουτανακι την ενδιαφέρει ΠΑΝΤΟΤΕ η εικόνα που δίνει!!!
Οταν υπάρχει έστω μια μερα ακόμη νιώθει πιο άνετα!![]()
![]()
Από 15 χρόνων μέσα στο χοτελι (27χρονια) έχουν δει πολλά τα μάτια μου![]()
![]()
Υπαρχουν παντοτε και οι εξαιρέσεις αλλά ΠΟΤΕ σε τόσο ωραίες κοπέλες...!!!
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι το μόριό σας συμβαδίζει με το ορισμένο ανώτατο όριο των συμμετεχόντων του παρόντος
νήματος (δηλ. 8 πόντους σε πλήρη στύση), ώστε να τηρούνται έστω κάποια
τυπικά προσχήματα για την εδώ παρουσία σας...
Διότι μόλις παραδεχτήκατε ότι είστε νεανίας... >>
>
![]()
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι το μόριό σας συμβαδίζει με το ορισμένο ανώτατο όριο των συμμετεχόντων του παρόντος
νήματος (δηλ. 8 πόντους σε πλήρη στύση), ώστε να τηρούνται έστω κάποια
τυπικά προσχήματα για την εδώ παρουσία σας...
Διότι μόλις παραδεχτήκατε ότι είστε νεανίας... >>
>
![]()
Αγαπητέ popov...!
Μπορεί να είμαι νεανιας εις την ηλικίανόμως νιώθω «παππούς» εις τα μυαλά ένεκα των παθήματων εκ των γυναικών...
![]()
![]()
Όσο δια τους πόντους του μικρού jimmy δύναμαι να σας απαντήσω επακριβώς όταν και εάν έρθει εις πλήρη στύση και εφόσον βρω αυτή την αναθεματισμένη μεζούρα μου...
Εκείνο το 9 στην μεζούρα χτυπάει πολύ άσχημα στο μάτι μας ...![]()
![]()
![]()
Ε μεζούρα είναι ότι θέλει γράφει...
Ας μην τα περνούμε και εμείς τις μετρητοίς....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπητέ popov...!
Μπορεί να είμαι νεανιας εις την ηλικίανόμως νιώθω «παππούς» εις τα μυαλά ένεκα των παθήματων εκ των γυναικών...
![]()
![]()
Όσο δια τους πόντους του μικρού jimmy δύναμαι να σας απαντήσω επακριβώς όταν και εάν έρθει εις πλήρη στύση και εφόσον βρω αυτή την αναθεματισμένη μεζούρα μου...
Να εύχεσθε να είναι έτσι για το δικό σας καλό.
Αφού άρχισε να ασχολείται μαζί σας η ΜΙ6 του νήματος, Κύριος οίδε τι θα επακολουθήσει ...
Ο κ. Τζίμης μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής και είχα ούτως ή άλλως σκοπό να δείξω επικείκια, ακόμα
και αν δήλωνε ότι οριακά αγγίζει τους 9 πόντους!![]()
![]()
Ο κ. Τζίμης μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής και είχα ούτως ή άλλως σκοπό να δείξω επικείκια, ακόμα
και αν δήλωνε ότι οριακά αγγίζει τους 9 πόντους!![]()
![]()
Tι ειναι αυτο το Μ16. Μ(εχρι) 16;Να εύχεσθε να είναι έτσι για το δικό σας καλό.
Αφού άρχισε να ασχολείται μαζί σας η ΜΙ6 του νήματος, Κύριος οίδε τι θα επακολουθήσει ...
Ε, τότε ας κάνουμε ότι δεν το ξέρουμε ακόμη και αν αγγίζει τους 9 πόντους ...![]()
Tι ειναι αυτο το Μ16. Μ(εχρι) 16;![]()
ΧΙΛΙΟΣΤΑ????Tι ειναι αυτο το Μ16. Μ(εχρι) 16;![]()
Άμα τα πηγαίνεις καλά με την «Μονομελή Εξεταστική Επιτροπή» και την «Μονομελή Επιθεώρηση Μήκους Γαριδακιου» τοτε όλα πάνε καλά...!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουφ. Ηρθε η καρδια μου στη θεση της. Τρομαξα για μια στιγμη. Μονο ο κυριος Τριβης τελικα, με πανω απο 8,5 εκ. τιμης ενεκεν ειναι δεκτος στο νημα.Μην πανικοβάλλεσθε!
Τέτοιες μετρήσεις δεν υπάρχουν στο νήμα μας...![]()
![]()
ΜΙ6 = Military Intelligence, Section 6