wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Αφήστε τις βλακείες γιατί μου ξέφυγε αυτό το κορμί και είμαι very very χολοσκασμενος![]()
![]()
![]()
Όχι φίλε Jim!!!!
Τρέχα
![Walkingpenis :walkingpenis: :walkingpenis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/walkingpenis.gif)
Αφήστε τις βλακείες γιατί μου ξέφυγε αυτό το κορμί και είμαι very very χολοσκασμενος![]()
![]()
![]()
DONT WORRY BE HAPPY..!! Θα βρεθεί άλλο..!!Αφήστε τις βλακείες γιατί μου ξέφυγε αυτό το κορμί και είμαι very very χολοσκασμενος![]()
![]()
![]()
Όχι φίλε Jim!!!!
Τρέχα![]()
Όχι και μπάμιας ο άνθρωπος. Στο Doctor Strange έδινε ρέστα στο ρόλο του κακού!!!
Δεν θα προτιμούσατε να "ενημερώσετε" τη δεσποινίδα;Θα τον ενημερώσω asap!
![]()
Είχα σπάσει και εγώ το κεφάλι μου![]()
![]()
Ότι κάπου τον εχω ξαναδεί...
Το ξέρει ο μπαμιας ότι τον «αναμπαιζει» η δεσποινίς;;;;;;;
Αυτά τραβάμε φίλε εμείς οι διάσημοιΝαι τον λέω μπάμια γιατί εάν είσαι τόσο διάσημος δεν μπορεί να αφήνεις τη μαντάμ να σε φωτογραφίζει και μετά να σε μοστραρει παντού...
Με αυτή την έννοια ομιλώ... όχι δια την καριέρα του φυσικά!
Έμεινε μόνο μια μερα φίλε wired....![]()
![]()
Δεν υπήρχε αρκετός χρόνος και εάν κινηθείς «λίγουρικα» θα φας κόκκινη κάρτα από το πρώτο δεκάλεπτο![]()
![]()
Έτσι είναι, θέλει μέτρο, απλά εάν ο χρόνος είναι λίγος, [size=10pt][size=10pt][size=10pt]χτυπάς[/size][/size][/size] και ό,τι γίνει...
Έτσι είναι, θέλει μέτρο, απλά εάν ο χρόνος είναι λίγος, χτυπάς και ό,τι γίνει...
Δεν θα προτιμούσατε να "ενημερώσετε" τη δεσποινίδα;
Το 1244 έπεσε πάλι η Ιερουσαλήμ στα χέρια των μουσουλμάνων. Μήπως είχατε ανάμιξη στα γεγονότα της περιόδου; Συμμετείχατε στη σταυροφορία που ακολούθησε;42 ετών ήμουν το 1244 μ.Χ. ...
42 ετών ήμουν το 1244 μ.Χ. ...
Το 1244 έπεσε πάλι η Ιερουσαλήμ στα χέρια των μουσουλμάνων. Μήπως είχατε ανάμιξη στα γεγονότα της περιόδου; Συμμετείχατε στη σταυροφορία που ακολούθησε;
![]()
![]()
![]()
Κρατιέστε περίφημα Sir Blizardeye...!![]()
![]()
![]()
Τελειώσατε με την πρωινή γυμναστική σας![]()
![]()
![]()
Να σας διορθώσω. Η Πόλη ήρθε σε ελληνικά χέρια πάλι το 1261. Έχουν περάσει και τόσα χρόνια, λογικό να ξεχνάτεΕκείνη την εποχή εργαζόμουν στις υπηρεσίες του Αυτοκράτορος του Βυζαντίου και προσπαθούσαμε να αναστηλώσουμε την Πόλη μετά τα όσα υπέστη από την Επιδρομή των Σταυροφόρων το 1204 ...
Είσθε εγκάθετος του κ. Vlandis4! >![]()