Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
[size=30pt]ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ![/size]

[size=20pt]Για όλες τις εργαζόμενες υπήρξε ένας πρώτος πελάτης.
Πως είναι αυτή η πρώτη φορά;
Νέο λογοτεχνικό πόνημα και μόνο στο νήμα μας!!!
Την Παρασκευή, 20.7 και σε ώρα που θα ανακοινωθεί αρμοδίως.
[/size]

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.907
Πόντοι
2.606
[size=30pt]ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ![/size]

[size=20pt]Για όλες τις εργαζόμενες υπήρξε ένας πρώτος πελάτης.
Πως είναι αυτή η πρώτη φορά;
Νέο λογοτεχνικό πόνημα και μόνο στο νήμα μας!!!
Την Παρασκευή, 20.7 και σε ώρα που θα ανακοινωθεί αρμοδίως.
[/size]

Θα προλογίσει κάποιος? :coffee: :coffee:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
[size=20pt]ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ![/size]

Για να πάρετε μία πρώτη γεύση από το ύφος του πονήματος, που - κατά πανελλήνια αποκλειστικότητα - θα αναρτηθεί στο νήμα μας, αναγνώσατε το παρακάτω:

Μαζεύουμε την γνώση κομμάτι - κομμάτι με αγάπη και πάθος. Δεν την  παραπετάμε και δεν  αγνοούμε  τα κομμάτια της που σήμερα δεν καταλαβαίνουμε την αξία τους ή τα κομμάτια που διακρίνουμε  μεν, αλλά δεν μας συμφέρουν  να τα βρούμε  και για αυτό τα προσπερνάμε  κάνοντας ότι δεν τα αναγνωρίζουμε.

Δεν βιαζόμαστε όταν περπατάμε  στα μοναχικά μονοπάτια της απόλυτης γνώσης. Αν δεν δειλιάσουμε μπροστά στις ανθρώπινες αδυναμίες και στους πόνους, ο χρόνος της άσκησης κάποτε θα συμπληρωθεί και τότε, μέσα σε μια μόνο στιγμή, θα νιώσουμε  να κατακλύζει  κάθε πόρο της φθαρτής μας ύπαρξης η αιώνια ένωσή μας με την υπέρτατη γνώση του Δημιουργού μας.

Τα κομματάκια της Γνώσης που με τόση αγάπη κα υπομονή θα έχουμε  μαζέψει, διασχίζοντας τον έρημο κόσμο μας, θα βρουν τη σωστή τους θέση στο πάζλ της ψυχής μας.

Τότε, το σώμα μας, οι περιορισμένες δυνατότητες των αισθήσεών μας, δεν θα είναι πια η πηγή της αδυναμίας μας να ταξιδέψουμε  προς τη γνώση του κόσμου, αλλά η ευλογημένη δυνατότητά που θα μας έχει δοθεί για να βιώσουμε  αξιοθαύμαστες εκδηλώσεις της ψυχής μας...

[size=20pt]ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ![/size]

Μία ακόμη γεύση από την κριτική που θα αναρτηθεί την Παρασκευή, 20.7 και μόνο στο νήμα μας!  :rockon:

Εγώ,  αυτό το δοξαστικό ρεμάλι, έπαιξα και έχασα, ότι ήταν να χαθεί, με μια και μόνο ζαριά, στην ίδια μου την παρτίδα. Κάθισα σε θρόνο με την ίδια άνεση όπως άλλοι κάθονται σε καρέκλες, ήπια ότι πινόταν, γάμησα ότι  τόλμησε να περάσει από δίπλα μου, κατρακύλησα στους δρόμους και τους υπονόμους  της αμαρτίας και του πανηδονισμού που επέλεξα, και γύρισα πίσω, με τα μούτρα μου σπασμένα αλλά το χαμόγελο στα χείλη μου. Ταλαντούχος, γυναικάς, αλητοπρίγκηπας, (αυτο)σαρκαστικός και (αυτο)καταστροφικός όσο δεν έπαιρνε άλλο. Ένας άντρας που πλήρωσε τις γυναίκες - και τα γούστα του - αδρά, και ξόφλησε ξοδεύοντας την πάρτη του, που έδωσε της ζωής και κατάλαβε, απ' όλες τις μεριές της λύσσας. Στα μεθύσια μου, στα γαμήσια μου, στα γλέντια μου, στην μοναξιά μου και στον όλεθρο μονάχος και ακόρεστος…

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.907
Πόντοι
2.606
Κατά τ'άλλα κρίση και παππούδες... :coffee: :coffee: :coffee: :grin:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Η κριτική του κ. Dirty προαναγγέλθηκε και αναρτήθηκε.
Τώρα προαναγγέλεται νέα κριτική και θα αναρτηθεί.
Ας παίξουμε και λίγο ...
Αν έβγαιναν έτσι απλά και ωμά όλα, δεν θα είχε αξία το παιχνίδι ...
Εγώ αγαπητέ μου εάν καλέσω κάποιον στη παρέα μου θα τον βάλω μέσα σ' όλα,ειδάλλως δεν θα τον καλούσα εξ'αρχής.Δεν θα τον καταστήσω θεατή-ακόλουθο χωρίς βούληση στα τεκταινόμενα της παρέας  :coffee:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κατά τ'άλλα κρίση και παππούδες... :coffee: :coffee: :coffee: :grin:

Αυτή την στιγμή υπάρχουν τρεις κριτικές σε αναμονή, που σχηματοποιούνται από τους συγγραφείς τους σιγά σιγά και μπαίνουν σε σειρά αναρτήσεως!
Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο καλοκαίρι αυτό για το νήμα μας.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Όλα βγαίνουν προς τα έξω στην ώρα που πρέπει και χωρίς να εκτίθενται προσωπικά δεδομένα. Τα όποια πηγαδάκια υπάρχουν αφορούν κάποια προσωπικά θέματα μελών,τα οποία ως είναι φυσικό δεν μπορούν να συζητούνται δημόσια.
Ούτε υπάρχουν κάποιοι που γνωρίζουν τα πάντα.
Ούτε υπάρχει υπόγειο κύκλωμα γνωριμίας με εργαζόμενες. Δεν έχουμε άλλωστε κρυφές γνωριμίες ούτε ανήκουμε σε τέτοια κυκλώματα από επιλογή μας.
Πηγαίνουμε με μία κοπέλα [ όσοι βεβαίως πηγαίνουν ... φευ! ] και φεύγουμε μετά. Έτσι απλά.
Δηλαδή η Μ τι είναι κε αρχιψεύταρε; Φανερή εργαζόμενη; Α ξέχασα! Είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο! Και άθελα σας φυσικά! Στο μόνο που θα διαφωνήσω με τον Shitlord είναι σχετικά με τα υπόγεια. Στον 3ο όροφο την πάει τη Μ.

Πάμε κι εμείς οι φουκαράδες σε κανένα πενιχρό Glamourάκι και μας το βγάζετε από την μύτη!

Αγαπητέ Shith δικαιούσαι να μάθεις και θα ικανοποιήσω σύντομα τις απορίες σου σχετικά με τον πουτανιάρη.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δηλαδή η Μ τι είναι κε αρχιψεύταρε; Φανερή εργαζόμενη; Α ξέχασα! Είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο! Και άθελα σας φυσικά! Στο μόνο που θα διαφωνήσω με τον Shitlord είναι σχετικά με τα υπόγεια. Στον 3ο όροφο την πάει τη Μ.

Πάμε κι εμείς οι φουκαράδες σε κανένα πενιχρό Glamourέξι και μας το βγάζετε από την μύτη!

Αγαπητέ Shith δικαιούσαι να μάθεις και θα ικανοποιήσω σύντομα τις απορίες σου σχετικά με τον πουτανιάρη.

Δεν είσθε στα καλά σας!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.907
Πόντοι
2.606
ΏΡΑ για απογευματινό μπάνιο, τα μπρατσάκια μου και φεύγω...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Πάμε κι εμείς οι φουκαράδες σε κανένα πενιχρό Glamourέξι και μας το βγάζετε από την μύτη!

:tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Είναι οξύμωρο, αλλά ο πιο καθαρός εδώ μέσα είναι ο Βρωμιάρης. Θέλεις Τζουλάκι; Τσίμπα μια σαμπάνια υπό μάλης κι ένα πάκο χαρτονομίσματα, χοντρό σα φέτα ψωμιού κι έφυγες! Ούτε απορίες, ούτε μυστικά!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.072
Πόντοι
22.785
....

... Ετοιμαζομεθα δια θαλασσινην αλιεύσην...
Θα αναρτηθεί πλήρες φωτογραφικό υλικό....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom