blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Εγω ποτε το εκανα αυτο το ατοπημα..
Σου ορκιζομαι ..να να μην του ξανασηκωθει του νηματοθετη ουτε με γερανο αν λεω ψεματα
:thebigfinger:
Εγω ποτε το εκανα αυτο το ατοπημα..
Σου ορκιζομαι ..να να μην του ξανασηκωθει του νηματοθετη ουτε με γερανο αν λεω ψεματα
Σεμνα παιδακια......
Παρεκτρεπεστε ποτε-ποτε ομως, ειδικα οταν εχετε γενεθλεια, εγγονε.
Παρεκτρεπεστε ποτε-ποτε ομως, ειδικα οταν εχετε γενεθλεια, εγγονε.Σεμνα και ταπεινα ειμαστε παππου...
Ελπιζω τα αισχη του να λαβουν χωρα σε κανενα απομακρο νησι του Αιγαιου και οχι στη γειτονια την οποια εχω την ατυχια να κατοικω, ολιγα μετρα μακρυα του.[size=30pt]Και που να μάθετε αυτά που το νήμα θα αποκαλύψει για όσα θα πράξει τον Αύγουστο ...
Μόνο στο νήμα μας!!! [/size]
Ελπιζω τα αισχη του να λαβουν χωρα σε κανενα απομακρο νησι του Αιγαιου και οχι στη γειτονια την οποια εχω την ατυχια να κατοικω, ολιγα μετρα μακρυα του.
Ελπιζω τα αισχη του να λαβουν χωρα σε κανενα απομακρο νησι του Αιγαιου και οχι στη γειτονια την οποια εχω την ατυχια να κατοικω, ολιγα μετρα μακρυα του.
Ολα τα καλα παιδιαΤι λετε αγαπητε
Την γειτονια μας την λαμπρυνουν.με την παρουσια τους διακεκριμενα στελεχη του νηματος..εσεις ..ο νικο τριβης και η ταπεινοτης μου
Ολα τα καλα παιδια
Το έσαξα!Καλησπέρα κύριοι.
Μιά με κριτικές και κόντρα αναμενόμενες κριτικές,κάποιοι μας έχουν δημιουργήσει σύμπλεγμα κατωτερότητας :-
Τηλέφωνα που παίρνουν φωτιά,πμιά και μέιλ που πάνε κι έρχονται...
Τελικά είμεθα θεατές σε μια "κλειστού" κύκλου παράσταση
Άντε, γαμηθείτε ρε στιγνοί γαμιάδες
Καλησπέρα κύριοι.
Μιά με κριτικές και κόντρα αναμενόμενες κριτικές,κάποιοι μας έχουν δημιουργήσει σύμπλεγμα κατωτερότητας :-
Τηλέφωνα που παίρνουν φωτιά,πμιά και μέιλ που πάνε κι έρχονται...
Τελικά είμεθα θεατές σε μια "κλειστού" κύκλου παράσταση
Άντε,καλή συνέχεια παπούδια
Το έσαξα!
Μήπως θέλετε να το σάξω και αυτό;Δεν είναι έτσι όπως το λέτε.
Απλά σε κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχει ένας κεντρικός συντονισμός για να μην γίνουμε ξέφραγο αμπέλι.
Με τον τρόπο αυτό άλλωστε πλησιάζουμε τις 20.000 σελίδες!
Μήπως θέλετε να το σάξω και αυτό;
Και να τις 100στήσετεΔεν είναι έτσι όπως το λέτε.
Απλά σε κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχει ένας κεντρικός συντονισμός για να μην γίνουμε ξέφραγο αμπέλι.
Με τον τρόπο αυτό άλλωστε πλησιάζουμε τις 20.000 σελίδες!
Και να τις 100στήσετε
Στις παρέες δεν κάνουμε πηγαδάκια αφήνοντας απ'έξω κάποιους δεν συνάδει με το σαβουάρ βιβρ