Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.065
- Πόντοι
- 28.246
Προσπάθησε να ξανά κοιμηθείς. Πρέπει να είσαι ξεκούραστος σήμερα...Με ξυπνήσατε παλιόγεροι σας είπα με το μαλακό την πόρτα του καπη το βράδυ :-(
Προσπάθησε να ξανά κοιμηθείς. Πρέπει να είσαι ξεκούραστος σήμερα...Με ξυπνήσατε παλιόγεροι σας είπα με το μαλακό την πόρτα του καπη το βράδυ :-(
Για κατούρημα πήγαμε. Προς ούρησιν που θα έλεγε και ο πουτανιάρης.
Για κατούρημα πήγαμε. Προς ούρησιν που θα έλεγε και ο πουτανιάρης.Με ξυπνήσατε παλιόγεροι σας είπα με το μαλακό την πόρτα του καπη το βράδυ :-(
Προσπάθησε να ξανά κοιμηθείς. Πρέπει να είσαι ξεκούραστος σήμερα...
Τεράστιε, χτες που σε είδα αργάμιση μέσα νόμιζα ότι έγραφες κριτική. Ήταν και Τρίτη χτες...Καλημέρα στους μπούληδες και στους αγριοτσούτσουνους.
Έγραψα δυο καλά και απλά λόγια, για να μην κουράζω με φορτισμένα συναισθηματικά κείμενα.Τεράστιε, χτες που σε είδα αργάμιση μέσα νόμιζα ότι έγραφες κριτική. Ήταν και Τρίτη χτες...
Είπα κι εγώ. Δεν πρόλαβα να την δω μέχρι που ήμουν μέσα.Έγραψα δυο καλά και απλά λόγια, για να μην κουράζω με φορτισμένα συναισθηματικά κείμενα.
Έλα μωρέ, μια φορά κι εμείς! Θα μπει τώρα κι ο πουτανοθέτης, που το έχει κάνει της Μ καλλιγραφίας και θα αρχίσει πάλι.Είπα κι εγώ. Δεν πρόλαβα να την δω μέχρι που ήμουν μέσα.
Να διορθώσω την καλημέρα μου αποκλειστικά σε εσένα λοιπόν. Καλημέρα προικισμένε και καλογαμημένε γέροντα!
Καλά, αυτός είναι ΜονίΜος καλογαΜηΜενος!Έλα μωρέ, μια φορά κι εμείς! Θα μπει τώρα κι ο πουτανοθέτης, που το έχει κάνει της Μ καλλιγραφίας και θα αρχίσει πάλι.
Καλά, αυτός είναι ΜονίΜος καλογαΜηΜενος!
Σώπα ρε Νικόλαε, αφού οπαδός της Τριβής είσαι κι εσύ!Συνεχίσαμε πάλι με σεξ, πολύ σεξ, πάθος, φιλιά, φωνές και γέλια από τα απρόοπτα. Δεν ζήτησα και δεν είχα επιθυμία για κανένα εξτραδάκι, ήθελα μόνο έντονο σεξ μαζί της.
Αυτά μόνο ο Νικόλαος Βλανδής
Στα ελαιοτριβεία στο Άγιο Όρος δεν κάνουν μασάζ ρεεεεεε!καλημερα Ζεμπ....... πάμε Άγιο όρος?
Καλώς και τον πουτανοθέτη! Κι είχαμε μια φαγούρα ...