borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Και γιατί δεν γράφεται στον Δήμο να βοηθήσει άπορες γριουλες..?Επιτελεί κοινωνικό έργο φίλε...
Και γιατί δεν γράφεται στον Δήμο να βοηθήσει άπορες γριουλες..?Επιτελεί κοινωνικό έργο φίλε...
Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ!!Ο κωλογερος ειναι μαστορας...στηριζω ασκαρδαμυχτι
Ο καθένας στον τομέα του. Ο αγαπητός κωλο-γερος βοηθάει κορασίδες που ψάχνουν κάπου να κάτσουν. Αυτό είναι ένδειξη ήθους και ευγενείαςΚαι γιατί δεν γράφεται στον Δήμο να βοηθήσει άπορες γριουλες..?
Ο καθένας στον τομέα του. Ο αγαπητός κωλο-γερος βοηθάει κορασίδες που ψάχνουν κάπου να κάτσουν. Αυτό είναι ένδειξη ήθους και ευγενείας
Ο καθένας στον τομέα του. Ο αγαπητός κωλο-γερος βοηθάει κορασίδες που ψάχνουν κάπου να κάτσουν. Αυτό είναι ένδειξη ήθους και ευγενείας
Από τώρα..? Κάτι έχεις κανονίσει εσύ!Υπάγω κι εγώ αγαπητοί... Καληνύχτα σε όλους
Από τώρα..? Κάτι έχεις κανονίσει εσύ!
Ο θειος λεει οτι στο νημα πρεπει ολοι να κοιμομστε νωριςΑπό τώρα..? Κάτι έχεις κανονίσει εσύ!
Καλά καλά μας ταπαν κι αλλοί αυτά!!
Από τώρα..? Κάτι έχεις κανονίσει εσύ!
Ναι για την πάρτη του κοιτάει. Όλοι Νάνι να είναι όλες ελεύθερες να διαλέγει οποία θελει γιαΟ θειος λεει οτι στο νημα πρεπει ολοι να κοιμομστε νωρις
Εγώ κάνω νηστεία!!!Αστον ρε μηναρα τον άνθρωπο να φύγει, επειδή εγώ και εσύ κάνουμε δίαιτα πρέπει να μην τρώει όλος ο κόσμος..
Προσεχε τι λες για τον θειο μου...Ναι για την πάρτη του κοιτάει. Όλοι Νάνι να είναι όλες ελεύθερες να διαλέγει οποία θελει για
Εγώ κάνω νηστεία!!!
Τι διαφορά έχει? Άμα δεν τρως...Υποχρεωτική?
Τι διαφορά έχει? Άμα δεν τρως...
Βοηθαω απορες κορασσιδες. Οι γριουλες συνηθως ειναι τεκνατζουδες. Δεν θελουν βοηθεια απο κωλο-γερουςΚαι γιατί δεν γράφεται στον Δήμο να βοηθήσει άπορες γριουλες..?
Ο θειος λεει οτι στο νημα πρεπει ολοι να κοιμομστε νωρις