Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Πάει να καλύψει το χαμένο έδαφος....χοχοχοχοχχοχο
Πάει να καλύψει το χαμένο έδαφος....χοχοχοχοχχοχο
Είναι διεθνώς κατοχυρωμένη από τον ΟΗΕ!!!!!!!!!!Η «καργιολια» δεν έχει εθνικότητα!!
Η «καργιολια» δεν έχει εθνικότητα!!
Για αυτό να ρωτήσεις τον sithlord, το έχει έμβλημαΠρώτα βγαίνει η ψυχη και μετά το χούι..
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ φίλε. Αλλά περί ορέξεως... Γιατί έχω ακούσει απίστευτα εδώ μέσα(όχι στη σελίδα, γενικά στο μπου), να βάζουν 5 και 6 σε κάτι κουκλάρες, τι να λέμε;ΝΑΙ! ΚΑΙ?
Αχαχαχαχαχαχα!!!Κάτσε θα πεταχθεί τωρα να μας εξηγήσει..
ΝΑΙ! ΚΑΙ?Τη φράση άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας την ξέρεις; ;)
Κάτσε θα πεταχθεί τωρα να μας εξηγήσει..Για αυτό να ρωτήσεις τον sithlord, το έχει έμβλημα
Διαολίζομαι να κάνω καταδρομική....Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ φίλε. Αλλά περί ορέξεως... Γιατί έχω ακούσει απίστευτα εδώ μέσα(όχι στη σελίδα, γενικά στο μπου), να βάζουν 5 και 6 σε κάτι κουκλάρες, τι να λέμε;
Τι το λες και δεν το κάνεις;Διαολίζομαι να κάνω καταδρομική....
Το νού σου... μην λοξοκοιτάζεις..χαχαχααχΠαιδακια υπαγω δια λίγη εργασία .... :helpsos: :helpsos: :helpsos:
Μη φύγεις κανείς... θα τιμωρηθεί παραδειγματικά....
Παιδακια υπαγω δια λίγη εργασία .... :helpsos: :helpsos: :helpsos:
Μη φύγεις κανείς... θα τιμωρηθεί παραδειγματικά....
Ναι ρε φίλε!!! Τι πλάσμα θεικό είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα μίλαγα με τον κολλητό Αθηνα και του εξηγούσα πως αν δεν το παρει θα τον ΑΓΡΙΑ!!
Θέλει οργάνωση καρδιά μου..Τι το λες και δεν το κάνεις;
Ρέ δεν είπες πας να δουλέψεις..? Τωρα όπου ναναι θα έρθουν οι Γαλλίδες..!!!!!!!!!!!!!Κοκκινομάλλα Ιρλανδεζα...!!!
Καλώς την Λαρούς Μπριτάνικα! Νομίζω πως αναφερεσαι σε αλλη Michelle!
Καλώς την Λαρούς Μπριτάνικα! Νομίζω πως αναφερεσαι σε αλλη Michelle!Νομίζω με την Michelle είχα χρησιμοποιήσει και ένα Μωβ σκληρό κινέζικο δονητή :coolcondom: ενώ α. την γαμούσα β. ενώ την τσιμπούκωνα .
"Best fuck of my lifeeeee at Greece" φώναζε και σπαρτάραγε :S :S :S . Μετά έβγαλε τη γλώσσα και έγλυφε τα πάντα....
Συμπέρασμα: Ελλάς - Κίνα συμμαχίαααα