borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Ντροπή τους. Τους είπες οτι είσαι εκλεκτό μέλος?
Ναι σιγά οι τσίπηδες
Ντροπή τους. Τους είπες οτι είσαι εκλεκτό μέλος?
Ναι σιγά οι τσίπηδες
Οχι ρε, απλά ξεχάστηκα και δεν έχω πιεί καφέ ... και έχω να δουλέψω, ενώ μερικοί μερικοί ... ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε..
Ο Τζωρτζ Μπεστ είχε δηλώσει κάποτε:στη καριέρα μου έβγαλα πολλά λεφτά.Τα περισσότερα τα έφαγα στις γυναίκες και το ποτό,τα υπόλοιπα σε άλλα ανούσια πράγματα.Τεσπα ...ζησε και δουλεψε ......
Να δω τι θα τα κανεις ;
Στο μουνι και στο κρασι θα τα χαλασεις παλι....
Τι να πεί κανείς Αυτά είναι κάποια από τα πλεονεκτήματα της πρωτεύουσαςΆλλα είναι τα εκλεκτά μέλη,υμείς απλώς τους θαυμάζουμε
Και πια κατάληξη είχε???Ο Τζωρτζ Μπεστ είχε δηλώσει κάποτε:στη καριέρα μου έβγαλα πολλά λεφτά.Τα περισσότερα τα έφαγα στις γυναίκες και το ποτό,τα υπόλοιπα σε άλλα ανούσια πράγματα.
έζησε όσα όλοι μας εμείς μαζίΚαι πια κατάληξη είχε???
έζησε όσα όλοι μας εμείς μαζί
..........
..... ύπάγω νά βγάλω ένα όχταποδι... έπιστρέφω σέ μισή ώρα,
Γιατι του ομιλείτε κατά αυτό τον τρόπο..? Πάει να βρεί το αφροδισιακό τουΝα πας να γαμηθεις
Τεσπα ...ζησε και δουλεψε ......
Να δω τι θα τα κανεις ;
Στο μουνι και στο κρασι θα τα χαλασεις παλι....
Αν και θεωρώ πως χρειάζεται ισορροπία παντού
..............Να πας να γαμηθεις [size=19pt][size=10pt]WHY ??[/size][/size]
Ερχεται soon ένα πολυ ωραίο μωρό. Michelle her name! Πάρε τον Λιάκο να σου πεί..Μεγάλη κουβέντα είπες...!!!
Αν δεν τον «ισορροπήσεις» δεν μπαίνεις με τίποτα...
Με φώναξε κανείς; Καλημέρα φίλε!Ρε σύ για σένα τώρα έλεγα!! Καλημέρα
Ρε σύ για σένα τώρα έλεγα!! ΚαλημέραΚαλημέρες καλημέρες σε όλους τους σεξοκυνηγούς του νήματος...
Ερχεται soon ένα πολυ ωραίο μωρό. Michelle her name! Πάρε τον Λιάκο να σου πεί..
Τώρα το είδα, μέχρι και τραγουδάκι σου έβαλα από τα παλιά ;)Μόλις έλεγα του Jimi για την Michelle ξαναέρχεται Ελλάδα
Μόλις έλεγα του Jimi για την Michelle ξαναέρχεται ΕλλάδαΜε φώναξε κανείς; Καλημέρα φίλε!